'Vid din sida' bjuder på kvällens underhål...

photo-0140 (MMS)

'Vid din sida' bjuder på kvällens underhållning. Det var längesen jag såg en film utan att gråta, börjar bli lite för känslig tror jag. Men när sonen säger "ingen älskar dig som jag" till sin cancerdöende mamma kan man inte hjälpa att tårarna sprutar.


Man

Jag vill ha honom.

Han skulle hålla mig varm i höstrusket. Jag skulle åtminstone vilja ha en affisch av honom på väggen som jag kan dregla över.

Sjukling

Min kropp sa ifrån igår. Blev snurrig och svag i kroppen, så jag fick packa ihop mig och gå hem från jobbet. Sov sedan resten av eftermiddagen och större delen av kvällen för att knappt kunna sova något på natten. Värk i hela kroppen och svettades och frös om vartannat, så jag fick se mig slagen imorse och vara hemma och vara sjuk. Tog en ipren och sov större delen av dagen och känner mig lite bättre nu. Men för säkerhetensskull stannar jag hemma från jobbet imorn också så jag inte ramlar ihop bakom fiskdisken, eller värre somnar bland hälleflundror och gösar.

Lyckan i detta var att jag i min tristess, då min dator inte riktigt vill fungera hela tiden, kunde måla naglarna. En liten ljuspunkt iaf.

Redhead?

Märkligt hur man kan få samma tankar ibland. Vet inte om det beror på att jag och Anna umgås och pratar så mycket som vi gör, men sist vi träffades berättade vi båda att vi precis tänkt tanken att färga håret rött. Extrem tanke som slog oss båda samtidigt, spännande. Något jag ska ta tag i och göra till sanning?

Familjen Persson-dag!

Började dagen hos sjukgymnasten, efter det blev det en sväng till gymmet där jag trängdes (?) med pensionärer och andra människor, därefter gjorde jag lite ärenden innan mamma hämtade upp mig för att åka till IKEA med mig och Sandra. Vi fikade och fnittrade och sprang sedan runt på IKEA och fnittrade ännu mer och köpte lite småsaker. Mamma köpte lite fina ljus till mig medans jag slog på stort och köpte en plastpall för 25kr som jag ska ha på jobbet.
Efteråt åkte vi hem till mig och väntade in pappa innan vi åt middag. Vi konstaterade att det var första gången endast familjen Persson åt middag hemma hos mig, skamligt!

Sitter nu och åter chokladen Sandra glömde och tar reda på min oreda efter att jag tappade plånboken i somras, kanske dags nu....

Chokladmässan

Syster bjöd med mig på Chokladmässan igår, och när det kommer till choklad är jag definitivt inte den som säger nej. Vi köade och trängdes bland resten av sveriges befolkning och åt choklad så det sprutade ut genom öronen! Men fy satan vad gott det var, mumsfillibabba!
Nästa år ska jag ta med mig en burk som jag kan sno med mig massa gratisprover i och ha som lager resten av året, för usch vad dyrt det är med fin choklad! Marabou duger bra för mig i vardagen, den fina chokladen kan jag nöja mig med en gång om året.



I am Cook!

En sak jag och Anna har längtat efter är nästa säsong av Skins. Vi plöjde igenom Skins när vi bodde på Luntmakargatan och sedan dess har vi gått och undrat när nästa säsong ska börja. Till min lycka såg jag för några veckor sen att det fanns en ny säsong, så det betydde bara en sak: SLEEPOVER!

Anna packade sin väska, tog Loke under armen och åkte hem till mig. Vi åt middag och var så förväntansfulla över att sätta på den nya säsongen. Vi satt vakna till klockan fem imorse och plöjde igenom hela säsong fyra.
Efter fick vi båda adrenalinkick och gick och skrek I AM COOK på nattpromenaden med Loke. Fy fan vad bra Skins är!
Nu är dock problemet att vi måste vänta tills januari för att få se fortsättningen.




En fråga

Okej, är ganska värdelös på det här. Kanske ska säga tack och hej till bloggen...?

Söndagsmys hos Anna, den här gången med Lo...

photo-0134 (MMS)

Söndagsmys hos Anna, den här gången med Loke. Han och jag slåss om vem som ska ha mest plats i soffan, jag vinner.


Fredagsmys på Hörntomten. Syster och jag k...

photo-0133 (MMS)

Fredagsmys på Hörntomten. Syster och jag kollade på 'The blind side' och grät som små barn, bästa filmen ever! Nu myser jag i soffan och kollar på 'Den där Mary'. Gonatt!


Trött tjej

Tog mig själv i nackhåret och släpade iväg mig till boxningen. Och holy moly var jobbigt det var!
Vid ett tillfälle såg jag svarta prickar och orkade knappt stå upp. Men jag kämpade på bäst jag kunde och höll ut till slutet. Nu ligger jag som en koma-patient i soffan och knaprar på en morot (orkade inte laga middag) Vilken tur att det är Greys Anatomy och Kungarna av Tylösand ikväll så jag slipper röra mig, behöver inte ens sträcka mig efter kontrollen eftersom programmen går på femman båda två, scoore!

Prioriteringar

Borde ta mig iväg och inhandla en inflyttningspresent till Anna och Neil eftersom vi ska dit på middag på lördag, och idag är sista stunden jag har tid att handla nåt eftersom jag jobbar resten av veckan.
Sen är det boxning ikväll, och där är jag i valet och kvalet. Känner mig småförkyld och vet inte om träning är det bästa, och om jag ska handla inflyttnignspresent hinner jag inte hem innan boxningen och jag kan inte ta med presenten eftersom Anna ska med på boxningen.

Och istället för att ta tag i mig själv och göra nåt, ligger jag i soffan och kollar på Beverly Hills.

Dags för träning, whoop whoop! Bikinikropp...

photo-0131 (MMS)

Dags för träning, whoop whoop! Bikinikropp thailand 2011 here i come!


Sömn filosofi

Varför är det alltid så att de kvällar man får vara uppe hur länge man vill är man som tröttast och vill helst somna 21.00? Men istället för att vara vuxen och gå och lägga sig när man är trött härdar man ut i soffan och sitter och kollar på Beverly Hills tills ögonen blöder och klockan blivit lagom mycket för att gå och lägga sig.
Varför kan man inte vara trött och ha ingenting att göra de kvällar man ska upp till jobbet dagen efter? Varför är det de kvällarna man har tusen saker att göra och ligger vaken till klockan 02.00 utan problem och tillslut får limma igen ögonlocken för att han en chans att somna?

Är det så att man aldrig kommer komma ur trotsåldern och alltid göra det man inte får göra? Ska jag aldrig bli vuxen?

Vi firar kanelbullens dag! Tur att jag ska...

photo-0130 (MMS)

Vi firar kanelbullens dag! Tur att jag ska till gymmet sen, då kan jag ta en extra!


Halloween outfit?

Äntligen har jag blivit bjuden på Halloween fest! Har länge velat gå på maskerad och få en anledning att klä ut mig. Men nu när jag äntligen får klä ut mig kan jag inte komma på till vad! Därför ber jag om hjälp! Vad ska jag klä ut mig till?

Kan nån bara ge mig en lägenhet?!

photo-0128 (MMS)

Kan nån bara ge mig en lägenhet?!


Frukost och Idol repriser hos Anna. Söndag...

photo-0127 (MMS)

Frukost och Idol repriser hos Anna. Söndagsmys!