Irriterad

Har det varit tisdag idag? Har totalt tappat känslan för dagar.
Idag var det tillbaka till jobbet efter några sjukdagar. Hann länsa apoteket på öronmedicin innan jag började jobba eftersom idag var min lyx-tisdag då jag början klockan ett. Ramlade in på jobbet och gjorde mitt bästa för att höra vad som sas.
Inför sista timmen började orken tryta och när jag äntligen satte mig på tunnelbanan hem hamnade humöret och tålamoden i botten och irritationen var på topp:

* Mössan som är nyköpt hade töjt sig så det inte fanns någon resår så den inte satt fast på huvudet, så det blev ner med den i väskan på en gång.
* Ljudet från mina hörlurar lät ojämnt eftersom jag endast hörde på enda örat vilket ledde till att ipoden argt trycktes ner i väskan igen
* Mannen framför min pratade högt i telefonen på spanska vilket fick mig att vilja slita ut mitt fungerande öra.
* Mannan brevid mig hade en ful version av pottfrisyren som var så ojämn och ful att det störde mig ända in i ryggraden
* Mannen i kostym lunkade långsamt ner för tappan, pratandes i telefon och stoppade min framfart vilket fick mig att sucka djupt och springa förbi honom

Väl hemma slängde jag i mig lite fiskpinnar för att komma på bättre humör och sedan fyllde jag örat med det som jag tömde apoteket på. Jag kan nästan sträcka mig så långt så jag kan säga att jag hör bra på mitt öra igen, peppar peppar.


Shoppingbananza

Lagom till lönen har landat på kontot blev det dags för en riktig shoppingrunda i stan. Det planerades shoppingbananza med no limit och det blev det.
Under de första timmarna kändes det som om vi rörde oss i samma affärer hela tiden och inte kom någonstan på Drottninggatan. Anna hann även glömma sin väska inne på Din Sko vilket hon upptäckte när vi var inne på ett annat Din Sko några minuter senare. Men som tur är svenskar så pålitliga att Anna lugnt och sansat kunde lunka (?!?!) tillbaka för att hämta väskan.
Sanna som bara skulle följa med som sällskap blev den som shoppade mest och vi konstaterade även att det blev för mycket påsar som vi inte vet hur de hamnade i våra händer.


Nu säger dock kontot eko, så resten av månaden blir det hemmasittande framför tvn med vatten och knäckebröd. Skämtosido.

Dövöra

Under de senaste dagarna har jag gått runt med lock för örat. Det släpper aldrig och det känns som om jag hör mindre och mindre. Idag under rundan i stan fick jag gå till höger hela tiden för att kunna höra vad mina vänner sa, för om jag gick på vänster sida kunde de snacka hur mycket skit om mig de ville för jag hörde ändå inte ett ord.

Undrar hur de ska gå att jobba imorn med ett hörande öra när man redan hör illa i den högljudda saluhallen och alla tystpratande tanter... kommer bli mycket "va sa tant?!" imorn.


Sömnproblem

Efter två dagar till största delen sängliggande och sovandes får jag nu mitt straff. Jag kan inte sova.
Klockan är 03.51, jag ligger och vrider och vänder på mig, försöker drömma mig till sömns men finner ingen ro. Tankar som snurrar runt och gör det svårare att koncentrera sig på sömn.
Kommer få ta mitt straff imorn när jag kommer vara trött som en zombie efter en sömnlös natt.

Sjuk

Magont, uttråkad, rastlös, trött och ont i kroppen ligger jag här i min säng. Grät mig tillsömns igårkväll med magont som kunde dödat en elefant. Vaknade upp med samma känsla, ringde och sjukanmälde mig från jobbet och skjutsade sedan mamma till jobbet. När jag kom hem och hade parkerat bilen satt jag kvar i bilen stirrandes ut i trädgården lyssnande på radion i tio minuter.

Idag är ingen bra dag.

Dåliga muffins och dåligt tålamod

Gaaah! Bajs, kiss och blä!

Mitt tålamod slog i botten när muffinsbaket inte gick som jag ville och nu sitter jag och surar och långsintheten har tagit över.
Om inget piggar upp mig snart kommer jag börja gråta över dålig muffins! P A T E T I S K T!

Hatar mitt dåliga tålamod och hatar ännumer min långsinthet, hur ska jag klara mig i livet med dessa dåliga egenskaper?

Musikal

I onsdags var jag på musikal. Jag och Malin från jobbet var på generalrepetionen av Hairspray.

Herregud vad bra den var! Helt fantastiskt! Jag kan rekomendera alla att se den, för den var det bästa jag sett i musikalväg. Medryckande och glatt, och 60-tals musiken och kläderna älskar jag!
Rolf Lassgård var grymt bra i sin kvinnliga roll och vid ett tillfällde kunde även inte han hålla sig för skratt. Men hela musiklen var grymt bra i sin helhet och om någon känner för att göra något annorlunda tycker jag definitivt att ni ska gå och se Hairspray!








Veckan

Herregud vad veckan har gått fort, helt plötsligt är det fredag och dags för fredagsmys!

Hela veckan har gått till jobb, jobb, jobb. Så känner du dig åsidosatt så ber jag om förlåt, men Melanders har gått först den här veckan.
Igår var jag så trött så jag svammlade och började se i kors de sista timmarna på jobbet, så jag är överlycklig över att jag får sova ut imorgon!
Just nu uppskattar jag helgen och mina sovtimmat extremt mycket, så den som vågar störa min sömn ska få dig några arga ord.

Man kan inte alltid hålla sig borta från tvn

Jag försöker hålla mig ifrån att kolla på nya serier som börjar på tv. Tycker det är nog jobbigt att följa de favoritserier jag redan har, och om jag skulle skaffa mig fler skulle det bli alldelles för mycker kaos i min lilla hjärna.

Men idag föll jag för en ny serie. Royal Pains. Och nu är jag fast. Damn.

Tjockis varning

Vanliga människor pillar ludd från naveln. Tjockisar som jag pillar bort chips-smulor från naveln.

Dags för diet förändringar?

Är det normalt...

... att vakna halv sju en ledig söndag med alarmsignalen spelandes i huvudet samtidigt som man funderar om det verkligen är jobbdag eller ej?

Dagens ungdom

Något jag har varit i chock över ett bra tag nu, är att min syster ännu inte har sett Pearl Harbor! Skandal!
Som min systerliga plikt bestämde jag att ikväll skulle jag, Sandra och Malin mysa, äta godis och kolla på Pearl Harbor så jag får sätta lite filmvett i dagens ungdom.

Till att börja med kunde de inte fullfölja den enda uppgift jag givit dom, att köpa godis. Det fanns endast chips i skafferiet. Jag börjar skrika och gorma över mitt godis, men nöjer mig tillslut med chipsen, det är trots allt bättre lördagsmys än ingenting alls. När jag väl börjat hugga in på chipsen blir jag förbannad över att de inte smakar grillchips och börjar återigen visa min mogna sida genom att gorma och skrika.

Tillslut får ungdomarna tyst på mig och vi börjar kolla på filmen. Men som de omogna ungdomar de är kan de självklart inte koncentrera sig och njuta av Josh Hartnetts vackna nuna utan ska istället dubba de japanska scenerna (okej, jag erkänner, även jag gjorde några dubbningar)
Men under hela filmen kände jag oengagemanget av ungdomarna, jag kände mig sårad. Här visar jag en av tidernas bästa film och de kan inte ta sig tre timmar och njuta av mästervärket. Jag tar det personligt.
Dagens ungdom är hopplös!

Underhållning när den är som bäst

Jag dör av garv! Bland det roligaste jag sett på senare dagar och utom tvekan den bästa Idol-auditionen jag sett!
Det bästa är när han springer in i dörren i slutet, kolla in hans bula! HAHAH!



Slänger iväg ett sms till Anna när jag sett detta för att kolla så hon inte missat världens roligaste audition. Det jag får till svar var "du förstod att det var ett skämt va?"
Tack för det förtroendet.
DET ÄR KLART JAG FÖRSTOD ATT DET VAR ETT SKÄMT! Hur dum tror hon att jag är?

Två års jubileum!

Idag är det två år sedan jag tog mitt körkort
GRATTIS till mig för att jag är så duktig!

Ledig onsdag

Idag känner jag mig piggare. Tror dom där chokladbollarna och nattens sömn gjorde mig piggare.
Då kunde det inte bli bättre än att stiga upp vid åtta för att spela badminton. Kändes skönt att börja morgonen med träning för att sedan vara hemma igen vid halv elva och ha hela dagen framför sig.


Så, imorse vankades det badmintion med Malin från jobbet. Det gick över förväntan att spela badmintion, var flera år sen jag spelade men efter några bollar fick jag in snitsen igen och spöade skiten ut Malin (?)
Som nybörjare hoppades vi på bana lite i hörnet, men icke. Självklart fick vi bana mellan två banor som innehöll hysteriska badmintion fantaster som körde efter reglerna och räknade poäng. Gubbarna till höger om oss började till och med skrika könsord när bollen gick i nät, men då gav jag mitt onda öga och dom började med vanliga svordomar istället.
Efter en halvtimme in i spelet när det började gå som bäst, vällde det in en skolklass med 7åringar som skulle ha gympa. Det skrek och hade sig och koncentrationen var som bortblåst. Men det gick bra iaf och det var riktigt roligt att spela badmintion så om två veckor kör vi igen!


Sjukdom på ingång?

Min ork är som bortblåst, känner mig trött och hängig hela tiden. Minsta lilla ansträngning gör mig bara tröttare och humöret är på botten.

Vilken tur att jag är ledig imorn och ska spela badminton 9.00... (?)

Hårt liv

Var en sliten helg. Kommer bli en sliten vecka.

Sliten Linda.

En stund av lycka

Att köra bil är som terapi för mig. När jag kör bil är musiken på högsta volym, jag skriker med i mina favoritlåtar och alla tankar försvinner och jag känner mig lycklig. Att känna hur musiken pumpar genom kroppen och skrika till sina favoritlåtar är en frihetskänsla och att köra bil samtidigt gör att man släpper allt annat och bara koncentrerar på stunden.

Jag önskar jag kunde köra bil hela tiden.

Har inte tid att vara sängliggande.

Migrän har smygit sig på och inga piller hemma kan rädda mig, bara lindra. Har massvis att göra men ingen ork, så magsår och ångest är på ingång också. Bajs!