Skvaller

Finns det något bättre än att skvallra? Och det finns ett ställe i denna värld som bjuder på världens bästa skvaller eftersom personerna där inte är riktigt normala.
Genom att min kära pojkvän bor där så har jag en hel del info som skulle chocka folk, det händer saker där som man inte trodde var möjligt. Och jag som utomstående till denna  missanpassade skara med människor kan bara skratta åt allting jag får höra, för det är  underhållande!

Exempel
Flicka 1 är tillsammans med pojke 2. Pojke 2 är bästa kompis med pojke 3. Flicka 1 och pojke 2 gör slut. En tid efter så har pojke 2 och pojke 3 en trekant med flicka 2 som är smittad med klamydia, och detta vet de båda pojkarna om. Pojke 3 har därefter sex med flicka 1 och smittar henne med klamydia, och flicka 1 är som bekant ex med pojke 3s bästa kompis.
Efter detta sprids ryktet om att alla dessa fyra dessutom har obotlig klamydia. Men det ryktet var osant, eftersom det inte finns något sådant.

Förbryllande, oroväckande och smaskigt skvaller är vad det är!

Hot

het

Är han het, eller är han het?

Onsdag

Ännu en dag på lovet, och idag har jag varit som mest aktiv, inte så svårt med tanke på att jah hittils endast kollat på tv i myskläder. 
 När mamma kom hem från jobbet åkte hon och jag till Farsta för att shoppa lite. Jag var i behov av strumpor, eftersom de på något magiskt vis alltid försvinner så fort dom hamnar i tvättmaskinen,. Sedan kände jag att jag var värd en liten söt grön klänning på Gina Tricot, den hängde där och bara skrek på mig så jag var tvungen.

Nu återstår endast en kväll med OC och kanske lite historia arbete, eftersom det ska vara klart efter lovet och jag inte ens har börjat på det.

Tack och hej, leverpastej!

Tisdag och fem dagar kvar

Tisdag idag och det är fem dagar kvar på det härliga lovet. Än så länge har jag inte lyckats åstakomma något spciellt, bara en massa maniskt té drickande och tv-tittande i pyjamas. Men det är väl sånt lov är till för?
Men idag har jag ändå varit ganska aktiv (?) Tog en lång promenad och när jag kom hem dammsög och torkade jag golvet i köket, eftersom mamma bad mig göra det och jag är en sådan underbar dotter så ställde jag upp. Nu luktar jag svett så dags för en dusch, inte lukta usch, stå hög i kurs.

Fick även ett intressant sms från studentmäklaren som fixar flak till våran student som gjorde mig lite konfundersam. "Hej, snart är det dags att komma in och lämna lakanen. Ring så fort du kan, så bokar vi adress och möte. Är du inte bortrest i veckan, arrangerar jag en stor fest i SkyLounge nu på onsdag som jag vill att du kommer på. Om det är något jag kan hjälpa till med (gästlista m.m), är det bara smsa"
Hrmf, tänker jag när jag läst klart. Litre väl personligt för en kille man hyr flak av "som jag vill att du kommer på" Hjälp?

Längtan bort

sola

Ta mig dit nu!

Längtande lov

Nu har jag en hel veckas lov, ett väldigt längtat lov, framför mig. Jag har inte planerat någonting, för den här veckan har jag endast planerat att ta det lugnt. Jag ska sova, pyssla om mig själv och bara göra en massa mysiga och roliga saker. Jag ska inte stressa en enda minut, för nu är det lov och då har jag all tid i hela världen.
Och som en skönt avslutning på den här veckan så kommer det middag hos mig och utgång efter det på lördagen, kanske blir lite Melodifestivalen mellan det, vem vet.
Men åter till mitt lugna och sköna lov. Det ska bara bli en vecka med avslappnande njutning, jag ska ha ett så skönt lov, så det så!


Greken

Jag har fått en ny vän, eller en nygammal vän. Vi har härmed döpt om Sanna till "Greken". Så härmed finns inte Sanna Lind Forsman, utan det är Greken istället.
Och därmed blev jag tydligen Stavros, och som straff till Beata för att hon kom på Greken till Sanna så blev hon Vasilis, efter många olika namnförslag. En härlig samling greker har vi i våran underbara klass.

Mañana, mañana

Det är onsdag kväll och imorn är det prov och jag har inte pluggat. Normalt fall borde jag flippa nu, men på senare tid har jag fått "mañana" inställningen till skolan, som om det inte betydde något. Jag har verkligen inte ork eller lust kvar när det gäller skolan, det finns ingenting positivt med den längre. Den enda som får mig ur sängen på mornarna är närvaron från mina vänner och att mina frånvaro får inte bli för hög.
Men jag känner att efter lovet kommer det komma nya krafter och jag kommer vara lite mer positiv, för just nu längtar jag bara tills på fredag då det äntligen blir lov. Ska bli så underbart att få sova och inte göra någonting. Får nästan lite ångest över att veckan kommer gå så fort, men det är ändå bara 5 veckor kvar till påsklovet efter sportlovet, så lite ljus i tunneln finns det iaf.

Känner att nu kanske det är dags för att börja plugga lite? Plugga och sedan sova, vilket jubel jag hör i bakgrunden...

Går utför...

Var ett tag sen man skrev, men förklaringen är att jag inte pallat. Håller på att rasa ihop, orkar inte. Vill ha lov nu! Vill sova och ta det lugnt, inte gå till skolan! PALLAR INTE!

Segt...

Seg söndag idag, bara legat i sängen och kollat på OC och halvsovit. Pallevante alltså.
Skola imorn och Linda slår volter av lycka, inte. Fast lite slapp bild och en Gull-Hasse klarar man av, det är däremot Camilla som sänker motivationen, dessutom är inte naturvetenskap mitt favorit änme. Men eftersom min kära sjuka vän Sanna vill att jag hämtar böckerna till henne så måste jag stå ut med Camillas lågstadie babbel.

Hoppas att min kusin har lite tid över imorn så man får träffa honom innan han åker till Barcelona igen, ska ta och ringa honom och se om han och hans Alexanrda har lust att hitta på något med mig och min (förhoppningsvis friska) Robin.

Men nu ska jag kolla klart på "10 orsaker att hata dig" och sedan är det dags gör sängen eftersom en vecka med tidig uppgång är på ingång, så sömn är något jag måste få mycket av.

Återförenings släktträff

Idag är det då lördag, och idag kommer min kära "bror" (kusin egentligen, men vi är så nära så han är som min bror) hem från Barcelona över helgen för att träffa familjen som även dom är hemma över helgen för släktträff, dock från Thailand. Min släkt är just nu spridd över hela världen känns det som.
Så ikväll blir det stor middag. Har inte träffat min "bror" på över ett halv år så ska bli jätte roligt att få träffa honom igen.

Var tvungen att hjälpa mamma med maten förrut, det vill säga Linda fick göra slavgörat att skala 100 potatisar, inte så roligt som det låter. Och nu underhåller jag mig med att lägga in musik på min Ipod från gamla skivor.
Ska snart gå och duscha och göra mig i ordning för återförenings släktträffen ikväll.

Pallevante

En fredagmorgon och klockan ringer 07.00 för att Linda ska gå upp till Svenska C lektionen som är hennes enda. Men efter en hel del snoozande kommer hon på att en lektion en fredag då hon kan sova istället inte är så lockande, så Linda stänger av väckarklockan och somnar om igen.

Vad ska Linda göra idag då? Hon ska städa sitt stökiga rum eftersom tjocka släkten kommer imorn på middag för att hälsa på familjen Isaksson som är hemma för en vecka från deras nya bostad i Thailand. Sen ska Linda, så snäll som hon är, scanna in Naturkunskapspapperna så sjuka Sanna som egentligen skulle ha varit i Egypten idag så även hon kan plugga till provet hon inte trodde hon skulle göra. Men eftersom Sanna ha en sådan otur så blir hon sjuk och kan inte åka med till Egypten och är nu ett prov efter så är Linda så snäll att hon gör sin vän en sådan tjänst.


En torsdag

Torsdag idag, och inte mycket spciellt har hänt. Skolan som vanligt, blev klar med min hemsida som jag är väldigt stolt över. Åkte hem och tog en middagslur innan middagen, och sedan åkte jag och pappa och övningskörde och åkte till Bauhaus och kollade på lister, väldigt roligt.
Sen kom jag hem och kollade på OC och städade lite och nu sitter jag här och gör ingenting. Funderar på att gå och lägga mig snart, är ganska trött.

Jag har även konstaterat att jag har kommit in och fastnat i det ökända pojkväns stadiet. Det vill säga att man äter som en gris med sin (pojkvän och gör ingenting speciellt för att jobba bort det fett man just ätit, med andra ord; man blir tjock (!)
Kollade på bilder från bara ett år tillbaka och har konstaterat att jag gått upp i vikt, vilket även kan bevisas med att jag nu inte kan ha de byxor jag hade för ett år sedan (!!!)
Sedan jag blivit tillsammans med Robin har jag "vuxit" ut två av mina favorit byxor, och det är inte smickrande. Jag känner att det är ändring på gång för mina vanor. Plus att nu ha min mage gett upp igen så jag kan ändå inte äta för mycket onyttigheter utan att min mage kapitulerar. Så det är två argument till ändrade vanor, och nu ska det banne mig ske. Nya tider är på gång vill jag lova!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då, och vad har Linda planerat? Absolut ingenting. Ska bara åka till Robin snart och vi ska inte göra nåt speciellt, vi känner inte att vi behöver det. Efter ett och ett halvt år känns det lite överdriver med ett stor alla hjärtans dag firande, så vi ska bara äta middag och sen gosa i soffan med godis. Men eftersom jag är en sådan snäll flickvän så har jag köpt ett kort till honom, hade inte råd med så mycket mer. Men han blir nog glad för det med.
Nu ska jag duscha, glad alla hjärtans dag på er alla! PUSS

Kines

Att vår skola är konstig, det visste vi redan. Och att det finna märkliga människor i den är inte heller någon nyhet. Men folk fortsätter ändå alltid att förvåna en. Som till exempel kinesen idag vid skåpet. Vi fyra tjejer går förbi och Sanna besrkiver hur kissnödig hon är och att det skulle hjälpa med att klia på klitoris (ingen förstpr fortfarande varför hon sa så) och när vi passerar kinesen mitt i vår konversation drar han till med ett ordentligt skrik.
 
Varför? Det är fortfarande frågan...

Uscha!

Samhällsprov på schemat och Linda är inte glad. Ekonomisk politik, usch! Jag vill bara hoppa från fönstret så fort jag öppnar boken. Läser 5 sidor och sedan måste jag ta en paus för min hjärna orkar inte med mer tråkigheter på en och samma gång. Jag började läsa det igår eftermiddag och har fortfarande inte läst klart kapitlet på 42 sidor. Och för att göra mig ännu gladare måste jag ju läsa det en gång till för att jag ska förstå allting, usch. Jag finner ingen ork till att plugga, det är så himla ointressant och tråkigt. Men jag måste ju, annars blir det inget bra för betyget.
Usch, hata ekonomisk politik....


The Ark och OC

Nu sitter jag här i sängen med datorn i knän och kollar på den bästa serien någonsin, The OC. Min kära syster fick säsong tre i fördelsedags present igår och nu ska jag köra OC maraton och kolla på så många avsnitt som möjligt. Det finns ingen bättre serie än OC, det är en feel-good serie för mig, blir alltid glad av att kolla på OC.



Kollade på Melodifestivalen förrut med Sanna som kom över. Jag kom fram till att The Ark är mina nya idoler, Ola Salo är min gud, jag avgudar honom just nu. He rocks!


Lördag

Då var det lördag och det vart utgång igår böev det utgång för panka Linda. Fast eftersom jag har den mest generösa mormorn som finns så gav hon mig 300 kronor innan jag gick så att jag kunde ha kul, woho, mer sprit tänker Linda, taxi hem tänkte mormor. Och eftersom det var jag som fick bestämma så blev det mer sprit...

Till kvällens händelser då. Mötte upp fyra väldigt mätta kvinnor i stan. Vi gick till Soft eftersom det skulle vara Ladies night med strippa och champagne, det tyckte vi lät väldigt bra så vi gick dit. Blev dom första att bli insläppa på VIP loungen, ooooooooohhhh, men som sagt, det var på Soft så det var inte nånting att skryta med egentligen. Väl där fick vi champagne och jorgubbar att mumsa på, och när vi är som mest spända över den manliga strippan kommer Sofie (min inside källa som anordnar allt på Soft) och säger att det inte blir någon strippa. Synd säger alla förutom Sanna som var så nervös över att han skulle dra upp henne och strippa framför henne.  Men efter ett tag blir vi alla glada när nyheten kommer att han ska strippa, woho, nu skule det verkligen bli Ladies Night.
Men till vår stora besvikelse så var strippan inte något att se. Det var tiotusen kåta tjejer som stog ivägen för oss, sen så var han utav alla konstoga saker utklädd till nån konstig pirat sak eller nåt. Så det var inte något speciellt, men jag fick iaf dansa på bordet.
Kvällen fortsatte med dansande och kvävning av den jobbiga rökmaskinen. När vi kände att det var dags att lämna Soft så blev det kaos i garderobs kön, de som jobbade i garderoben hade noll koll. När jag står i kön känner jag hur en tjej början dansa och jucka lite smått mot mig. Till min stora förfäran upptäcker jag att det är samma fulla äckliga brud som juckade mot mig i toa kön nån timme innan.
När vi väl kommer till tunnelbanan är det en halvtimme till tunnelbanan kommer och Sanna är väldigt bitter över att vi ska hem eftersom hon ville dansa vidare. Väl hemma vid min egena tunnelbane station möter min kära far mig med ett par varma och bekväma skor och en varm halsduk. Min far är en räddare i nöden.
Trött som enn djur lägger jag mig i sängen och somnar som en stock.

Fredag

Här hade jag planerat att ha en mysig hemma kväll för mig själv med mys i sängen med godis och film. Men det förstörs genom att mina kära Sannor (Sanna och Sanna) tvingar med mig ut även fast jag är pank pank pank, fast det behövdes inte speciellt mycket övertygning för jag var rätt på iaf. Så det blir utgång med en pank Linda ikväll då, jippie. Men Sann hade lovat att bjuda mig på en cider så det blir nog ganska billigt iaf.
Men till det andra problemet då, nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Sånt här kräver planering i min värld och nu har jag inte hunnit det, oj oj oj, vilka problem jag har alltså...

Nu sitter jag då här med blekning i mitt hår och ber till gud för att det inte ska bli gult, snälla gud jag vill inte bli mobbad mer för mitt gula hår, det är inte roligt. Om det nu skulle mot alla odds bli gult så får jag väl gå med mössa på resten av vintern, men jag hoppas och ber till gud att det inte blir gult.

Du tror att du är snygg....

En väldigt givande dag idag altlså. Gick upp tidigt för att gratulera lillasyster som fyller 14 år idag, grattis syster! Sen var det iväg till skolan för en lektion med Naturkunskap. Väldigt bra klass vi har, var 8 st där utav 32 st, illa sm3b. Anledningen till att det inte kom så många är för att efter den lektionen var det håltimme på 3 timmar och ingen pallade väl med den, inte jag heller för den delen för jag och Sanna gick hem för vi pallar inte vänta på en lektion med Björn, känns rätt meningslöst.
Sen vid lunchen roade jag, Sanna och Hanna oss med att sjunga "du tror att du är snygg men du är ful, du har blivit lurad" och tracka varande men det roliga slutade när Hanna passerade gränsen och sa att mitt hår var gult. Hon trampade på en öm tå där...

Men nu är jag hemma och ska inte göra någonting resetn av dagen. Blir lite tårta och så ikväll till hyllning för min syster och sen inte för att förglömma OC ikväll också, woho!

Tidig morgon

Usch, varför finns tidiga mornar? Trött, trött, trött. Det är ändå ingen som egentligen orkar gå upp så här tidigt, varför kan inte allting börja senare så att man kan få sova lite?
Det tar emot väldigt mycket att gå upp ur sängen på morgonen när det är svart ute och kallt i rummet. Det känns inte heller så himla motiverande att börja med Svanen och sedan ha en 2,5 timme håltimme.
Vad gör jag uppe?

Sluta prata!

Varför ska folk alltid prata med en när de ser att man är upptagen med annat?
I min familj är de experter på det och det gör att jag kockar till max. Det finns inget mer irriterande än när man kollar på ett intressant program på tv när någon idiot ska komma och försöka prata med en och fårga hur ens dag har varit. Kan dom bara vänta tills reklamen så är jag fri att prata.... GAAAUHS!

Gud och jag

Gud och jag kommer inte så bra överens just nu. Idag är ett väldigt bra exempel på det. Imorse blir jag väckt vid 5.56 pga av att min granne borrar för bergvärmen. Jag bara undrar varför dom måste börja borra vid kl 6 på morgonen för det? Kunde dom inte vänta till 8 eller 9 åtminstone, 6 är alldeles för tidigt.
Sen somnar jag om efter en halvtimme men blir väckt 6.45 eftersom jag skulle upp tidigt till skolan, men jag lyckas stänga av och somna om och vakna en halvtimme senare och inse att jag försovit mig och nu måste stressäta frukosten samtidigt som jag klär på mig, stress stress stress, och jag är i skolan 15 min försent, men bildläraren bryr sig inte.
Idag skulle jag börja på en ny uppgift i bilden men det kunde jag inte eftersom han inte har köpt in materialet som jag behövde, så det blev två timmar med lallande och kolla på Sanna när hon jobbar för att lagom tills nästa lektion se att den är inställd för Camilla är sjuk, suck. Två och en halvtimme håltimme framför sig inser vi att vi inte pallar med att sitta i skolan så vi går till Cafe Fotöljen och äter lunch istället och går tillbaka till skolan till sista lektionen och lyssnar på Gull-Hasse i en och en halvtimme.

Det var ju en väldigt givande dag, och till råga på det så är vår andra lektion imorn inställd för Camilla är fortfarande sjuk då, så antingen tar man sovmorgon till halv ett till sista lektionen och får ogiltig frånvaro från första lektionen , eller så kommer man 8.15 till religionen och sedan har en 2,5 timmes håltimme. Det är pest eller kolera med andra ord eftersom jag redna har hög frånvaro och missade första religions lektionen, suck säger jag bara.
Gud och jag är inte kompisar för tillfället...

Bakis

Åaaåh denna baksmälla, inte kul alltså. Varför finns den? Är det guds sätt att straffa dom som har haft det roligt eller? Det känns lite så, med det goda kommer även det onda eller hur är det man brukar säga.
Men men, en rolig kväll vart det iaf med det forna gamla Enskede IK. Startade på Hofs och drog sedan vidare till Soft för att slippa betala inträde, snåla är vad vi är. Stannade på Soft och tog en bulle hem vid 3 snåret.
Väl hemma gjorde jag det roligaste. Innan man kommer till vår trapp till dörren är det en liten träaltan som man måste gå på, Linda tar ett steg upp på det och halkar pladask på ändan och bli liggande på den isiga altanan och önskar att mamma och pappa inte hörde.

Det värsta med baksmällan är att man vill äta så mycket, men det finns aldrig nånting hemma att äta och eftersom man är bakis pallar man inte gå utanför dörren för att fixa mat. Borde ha ett bakisskafferi med bara massa bakis mat, mums!
Men nu är det ju så att pga av min lilla mage så ska jag egentligen inte äta en massa fet mat (och inte heller dricka sprit men vem bryr sig om det) men en dag som denna struntar jag i det, för jag är värd en fet hamburgare med massa pommes, muuuums!

Nä, nu ska jag länsa kylen och skafferit på bakis mat, sen blir det projektmöte med Sanna och Sanna, vilket lycka - not!

Äntligen fredag

Äntligen är fredagen kommen! En hel helg med massor av roliga saker att göra, eller egentligen bara sova kanske...
Började dagen med ett trevligt besök på Kungliga Biblioteket för att studera lite, tro det eller ej. Satt där i två timmar (!!!) och leta efter något intressant till mitt historia arbete i massor med tidningar. Sen efter två timmar när jag hittat det jag skulle så var det dags för att kopiera det till papper, men för att göra det så måste man köpa ett kopieringskort för 15 kronor och sedan ladda på det med pengar för att få kopiera, men då var man tvungen att ha lösa pengar men jag hade inte det och efter två timmar med evig tittande så var humöret inte precis glatt så jag tappade orken och kände att jag pallade inte gå och ta ut pengar och sedan komma tillbaka och ladda kortet för att sedan sitta och leta rätt på de rätta artiklarna och sedan lista ut hur jag skulle kopiera. Så jag tog mina saker och gick.
Med mitt humör på lägsta nivå var det bara en sak som kunde muntra upp mig; shoppa! Så jag gick till stan och hmnade på Gina Tricot där jag köpte en långärmad tröjklännig och halsband, nu mådde jag mycket bättre!

Och eftersom jag varit så duktig idag ska jag belöna mig själv med en extremt rolig utång ikväll med de gamla tjejerna får mitt fotbolls lag, eller iaf några. Så ikväll blir det röj röj röj för jag har krogen abstinens som måste botas, så kvällen hoppas jag kommer bli väldigt lyckad!

Ännu en dag i livet

Ja, då var det snart ännu en dag till i mitt lilla liv. Var i skolan för endast en lektion, ganska slappt och skönt. Sen drog jag och Sanna ut på stan och gjorde den osäker! Vi skulle små shoppa lite och det resulterade med att jag köpa en foundation, strumpbyxor, ögonbryns mascara (jag var tydligen i behov av det efter som Sanna sa "jag såg den och tänkte på dig") två armband och ett par örhängen, lite små shopping för mig med andra ord, men det var behövligt.
Sen när jag kom hem så låg postförsendelsen om att mitt paket med våra Justin Timberlake biljetter har kommit och kan hämtas ut, yes, äntligen! Men nu heter jag tydligen Lund Persson iställer för Linda... men men, felstavning är nog ett faktum...

Nu så kommer Robin den lilla grisen om några minuter och då ska jag tvinga honom att kolla på "13 snart 30" med mig eftersom han var så grinig över att komma hit, moahaha! Jag är en elak flickvän...