Mösspåtagning

För ett år sen var det vi. För ett år sen satt vi på berget och var lyckliga. För ett år den fick vi ta på oss våra mössor. För ett år sen skulle vi ta studenten.

image164

It was the best time of my life!

Min mesiga karl

Robin: Aj, rör mig inte, jag har ont i kroppen. Tyck synd om mig.
Jag: Äh, det är inte synd om dig.
Robin: Jo, jag har ont här, här, här och här (visar på kroppene vart han har ont)
Jag: Älskling, du har träningsvärk från golfen.
Robin: Nej, jag har ont, tyck synd om mig.

Psst...

Idag är det endast en månad kvar till jag fyller 20 år, glöm inte det...


Lördag och shoppinglunch

Idag bjuds det på shoppinglunch med Sanna. Vi ska in till stan och spatsera i affärer och förhopningsvis få luncha i solen, om det vill hålla sig framme. Kanske ska det brännas lite mer lön idag med?

Löning = shopping

Idag är det fredag och jag har varit ledig. Eftersom det var löning idag passade jag på att lugna mina shoppingnerver med en shoppingtur i Skärholmen. Resultatet av min 4 timmar långa shoppingtur blev ett par beigea chinos, enn diadem, ett läppglans och ett nagellack.
Nu är shoppingnerverna lugnade för ett taf åtminstone.

Skiva

I onsdags bjöds det på skiva. Sanna lill-kusse Fredik hade skiva på Hirschen och självklart skulle vi dit och röja!
Det börjades på Nivå 22 (vart annars?) Vi hällde i oss cider och begav oss sedan mot skivan för att möta upp kussen som blivit utslängd av okänd anledning. Nemas problemas att komma in och väl där inne började vi röja på dansgolvet.  Vi drack shot för 76 kronor och var på gång. Vi dansade och dansade tills fötterna blödde.

Kort och gott, det blev en lyckad kväll.

Mys

Har precis kommit hem från en mysig kväll med damerna. Vi blev bjudan på middag i Fannys nya lägenhet, som för övrigt var hur mysig som helst! Avundsjuk är jag nu och flyttahemmifrån nerverna börjar sprattla. Ska lirka med Robin och se vad han säger.

Imorn väntar jobb, något som jag inte alls är sugen på.
Nu ska jag iaf mysa ner mig i sängen med lite choklad och kolla på Sex and the city boxen som jag så snällt fick låna av Fanny. Natti natti.

Omständig

Min älskling är den mest omständiga person som finns. Hela gårkvällen sa han att han inte kunde träffa mig idag för att han ville vara hemma själv och ta det lugnt eftersom han ska jobba imorn. Hittils idag har han ringt mig sex gånger för att småprata, jag började ana ugglor i mossen. Senaste samtalet frågade han om jag kunde komma till honom och vi kunde hitta på något för han känner sig ensam. Hur kunde jag veta att detta skulle hända?

Men eftersom jag är en bussy women hann jag boka in middag i Fannys nya lya, så han får gott sitta hemma och njuta av sin ensamhet som han så gärna ville ha.


Söndag

Mitt mission igår lyckades inte, Sanna drack sin juice. Men vi laddar för skivan på onsdag, då ska klackarna vara på bardisken!

Idag har jag varit duktig och städat bilen, tack bror för att jag hittade 27 kronor i din stökiga bil! Vad jag ska göra av resten av dagen vet jag inte än. Jag vet att det blir korvgrillning till lunch iaf.

Öl på söder

Har inte riktigt kommit till botten av vinflaskan än, men jag hhr hittat några att umgås med.
Damerna och jag ska in till söder för en öl (cider, vin). (Det låter bättre att säga att man ska in och ta en öl)
Mitt mål för kvällen är att få Sanna att bryta sin vita månad för jag känner mig übertaggad! Vi får se imorn om jag lyckats eller inte.

Lördag och vad händer?

Ja, vad händer en dag som denna? Inte vet jag.
Planen var att umgås med älsklingen, men efter ett samtal från jobbet så var han tvungen att jobba, och ensam blev jag. Nu står middag med farmor, gammelfarmor och familjen på tapeten och jag har redan fått i mig ett glas bubbel och det bjuds på vin till maten.  Hur ska detta sluta?
Frågan är nu vad jag ska göra efter jag druckit upp en flaska vitt för mig själv? Någonstans jag kan drägga ikväll? Nån som vill umgås med en småfull Linda?
Jag är öppen för förslag så slå gärna en pling.

En onsdagskväll

Vilken trevlig kväll. Ikväll har jag hunnit med en middagsfika med Sanna och Hanna, vilket var ett kärt åtreseende. Självklart var det café Fotöljen som gällde, och självklart åt vi pastasallad, mums!
På väg därifrån tog jag och Sanna en liten promenix till Slussen och på vägen passerade vi 7Eleven och Sanna utbrister hur sugen hon är på godis. What the hell, vi slog till på varsinn gottepåse, det var smaskens!

Till min förvåning var det ingen hemma när jag kom hem. Vart är min familj en onsdagskväll klockan åtta?
Ingen nyckel hade jag så jag ringer förtvivlat alla mina familjemdelemmar men ingen svarar. Jag sätter mig ner på en trädgårdsstol och efter tjugo minuter svarar äntligen min syster i telefonen. Hon är ute på promenad, likaså pappa, mamma var på möte. Jag säger barskt åt Sandra att börja vandra hemmåt eftersom jag fryser. Sedan får jag äntligen tag på pappa. Han säger att det ligger en nyckel i blomkrukan...

Desperate Housewifes

Ikväll börjar nya avsnitt av Desperate Housewifes, som jag har väntat!
Jag kommer sitta klistrad framför tv-rutan.

image163

Jag, fotbollsmamma?

Idag har jag varit barnvakt åt mina underbara småkusiner. Det är alltid lika roligt att umgås med dessa söta små barn. På vägen hem från fritids sa Leo till mig att han inte ville gå på sin fotbollsträning, när jag frågade varför sa han: "För då får jag bara träffa dig en liten stund." Det värmde ända in i själen.
Men med min övertalning och mitt lovande att vi ses snart igen så fick jag iväg honom på träning och jag fick agera fotbollsmamma, något som inte är allt för lätt. Att få en 7åring att klä på sig tar längre tid än vad man räknat med.
Sedan fick jag erfara att skära blodpudding är inte en lätt historia. Det blev inga fina hela bitar som mamma alltid skär. Mina bitar blev smulor. Men barnen åt och var glada så det var nemas problemas.

Tänd ett ljus för Engla

21:00 tänder vi alla ett ljus för Engla i våra fönster.

image162

Äntligen helg!

Äntligen är helgen här och eftersom älsklinger fortfarande ligger hemma och är ynklig så får jag träffa damerna denna helg.
Ikväll bjuds det på fika med Sanna, kommer bli mycket trevligt.

Älskling är sjukling

Idag kom älsklingen äntligen hem från Åre. Men jag fick inte rusa dit direkt eftersom han gått och blivit sjuk. Feber. Stackars liten.
Han är så pass sjuk att han inte tog mitt erbjunde om att jag skulle klä ut mig till sjuksköterska och ta hand om honom - då är han sjuk.
Jag får åka dit imorn istället i min sjuksköterskedräkt och mata honom med glass.

Noooooooo!

image161

Why!?!

Det är dags!

Nu är det dags. Nu ska jag börja ta tag i mitt liv, eller snarare min kropp. Jag ska forma till mig en snygg kropp tills Beach-08, lite sent ute eller? Jag började smått i januari och det har gått sådär, men nu jävlar ska det bli allvar! Eftersom jag ä ledig idag har jag peppat mig själv till en lång promenad. Ipoden är laddad med power musik och gå skorna är på. Nu jävlar ska jag bli snygg!

En riktig söndag

Idag är en riktig söndag. Jag är seg och trött och okar inte med nåt. Har tvättat och städat och nu ska jag bara vila mig igenom resten av denna söndag med tv och film. Ska även hinna med lika skönhetsvård i form av hårinpackning och fotvård.
En riktig lat söndag då jag kan rå om mig själv. Så som en söndag ska vara.

Andra reser bort, men inte jag.

Då har pojkvänen lämnat Stockholm och mig igen för några dagar i Åre. Lyckost. Även denna gången är jag avundsjuk, men jag känner att det även är orättvist. Han får åka till Åre två gånger och jag ingen, var är rättvisan i världen? Själv får man vara hemma och jobba, tack för det.

Även min bror är på resande fot. Ikväll åker han till varmare bredd grader, nämligen Thailand i två månder med sina vänner. Känner även avundsjuka för den resan. Men är lite arg också, eftersom han inte kommer vara hemma och firar min 20års dag. Men som kompensation ska jag ha en überfin present.