Allt ordnar sig

Det börjar ordna upp sig för lägenheten. Kontraktet är skrivet och Anna har godkänt lägenheten.
Har hunnit köpa en soffa, spanat i ett runt matbord på IKEA och ska förhoppningsvis skicka mamma att köpa matborsstolar imorn som jag sett på Blocket.
Så nu är det inte mycket kvar som ska fixas tills flytten, känns skönt att allt faller på plats.
Som jag längtar!

SJ

Att det aldrig kan gå som det är planerat!

Att SJ är helt funktionslöst är ingen nyhet, men man blir lika förbannad varje gång. Idag blev jag uppringd av en automatisk röst som berättade att mitt tåg hem från Skövde på söndag är inställt. Och enda sättet att boka om biljetten är genom att sitta i telefonkö i 20 minuter. Så jag köade och väntade, och när jag väl är nummer 5 i kön ringer Anna mig. Jag ska då avvisa hennes samtal, men lyckas samtidigt lägga på SJ. SUCK! Skrek och gormade lite innan jag ringde upp SJ igen och köade yttligare 20 minuter, men tillslut kom jag fram och fick boka om min biljett så jag kommer hem från Skövde också.

Jag trivs som fisken i vattnet

Trött ligger jag i sängen och kollar på Lets Dance. Det spelar ingen roll hur mycket man sover, man är ändå alltid trött. Igår somnade i princip direkt när jag kom hem från jobbet, men är ändå lika trött som om jag sovit 4 timmar.

Dagen har bjudit på jobb och det gör även morgondagen, dock med en liten tvist. Det blir extra jobb på kvällen för då ska 350 polisaspiranter ha examensfest i Söderhallarna, och jag och Anna ska servera dom mat. Vi hoppas på snygga manliga aspiranter, så vi ska piffa upp oss ordentligt och flörta gärnet! Skämtosido.
Måste säga att det blir roligare och roligare på jobbet för varje dag. Vi har börjat blivit ett sånt tajt gäng som jobbar så stämningen är alltid på topp! Jag trivs som fisken i vattnet, så det rör mig inte ett dugg att jag ska spendera hela min lördag på Melanders i stinkande skor och förstor skjorta.

Det snurrar i min skalle

Kan inte somna, är egentligen trött och ögonen vill sova, men det kryper i magen.
Det är för mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Stressar upp mig själv mer och mer jag tänker på flytten och allt.
Vet inte och det är stress som kryper i magen eller lycka som inte får komma ut, jag får hoppas att det är lyckan som springer runt i magen.

Vuxenpoäng

Nu är det bestämt! Den 1 februari flyttar jag!
Det är en 1,5 i Huddinge som jag ska flytta in i, kommer bli hur bra som helst! Kan knappt förstår att det händer, och att det händer så fort. Men om tre veckor ska jag stå på egna ben och bygga mitt eget bo. Så länge som jag längtat efter denna dag och nu äntligen är den här!
Nu ska jag hänga på blocket och leta soffa och matbord!

Lycka

Lyckorus i magen!

Vill inte berätta innan allt är säkert, men kan inte hålla tillbaka lyckan! Vill skrika av glädje om det är sant!

En vanlig lördag på Melanders

Lördagen på Melanders var ganska folktom. Nästintill tomt i saluhallen och fem trötta och uttråkade fiskhandlare försöker underhålla sig så gott det går. Vi bakade och svullade sedan i oss alla kakor, räknade matte med gamla klassikern liggande stolen, drack te, sköt gummisnoddar på varandra och smsade alla vänner i brist på säljande.
Vem har sagt att man inte kan ha roligt på jobbet?

Vi tryckte i oss 6 dunkar

Igår blev det myslördag. Damerna och Loke kom över på lördagsmys.
Jag och Anna hade tema "ät något vi inte brukar äta så ofta". Så vi svullade i oss baconchips, kinapuffar, jordgubbssaft och 6 dunkar. Dunkar är nya ordet för munkar. Hon i kassan frågade mig hur många det var och jag svarade glatt att det var 6 dunkar.
Det var alldeles för länge sedan alla vi damer träffades och snackade skit, så det var underbart att få umgås med mina favoriter igen, som jag saknat dom!
Men nu är det tillbaka till vardagen och de dagliga samtalen till Anna ska det börjas med.

Suprise!


När jag kom hem från jobbet, trött och sliten, redo att slänga mig i sängen för att slåtitta på tv ser jag att mina 10 år gamla 18tums tjocktv har förvandlats till en sprillans ny 32tums plasmatv!
Pappa har då varit världens bästa pappa och åkt och köpt en tv till mig (något vi har pratat om i ett år!!) Så äntligen har jag fått en ny tv som jag inte behöver förstoringsglas för att se vad som visas.
Life is good!

Slut som artist

Har knappt hunnit andas sen planet landat i Sverige.
När planet landade hann jag sova fem timmar innan det var dags att kliva upp och gå till jobbet, jobbade sjutton timmar innan jag äntligen fick sova fyra timmar till.
Sedan var det dags att att pallra sig till jobbet igen och hälsa alla kunder "gott nytt år" för att sedan stressa gärnet till nyårsfirandet som blev succe. God middag, skumpa, dans på stolar och glada människor, kunde inte blivit bättre! Det blev efterfest och sedan letandes efter en taxi så jag äntligen fick sova igen efter tjugotre timmar vaken!
Sov som en prinsessa och sov nästan hela 1 januari förutom de timmar jag var vaken, slötittade på någon film på tv eller tryckte i mig mat för att sedan sova några timmar till för att sedan pallara sig upp till jobbet igen för att gå igenom den tröttsammaste och mest irriterande dagarna på hela året.
Så nu äntligen ligger jag i sängen. Har äntligen packat upp Egypten väskan och städat upp virrvarrett av saker i mitt rum som var resultatet efter vändningarna hemma de senaste dagarna.
Nu är jag ledig i två dagar och ska imorn tvätta alla kläder och bara ta det lugnt och njuta av lugnet.


Så nu säger jag tack och gonatt!