Ledig

Idag var min sista dag i EM-tältet. Både tråkigt och skönt. Tråkigt att inte träffa alla de roliga människorna varje dag, skönt med ledighet.  Så nu ska jag bara vara ledig och njuta av sommaren.

Imorn blir det stan och shopping med Sanna, sen ska jag träffa älsklingen och pussa på honom lite.

Work,work, work

Jobb, jobb, jobb. Hinner  inte med så mycket annat. Jobbar och när jag väl är ledig vill jag bara sova eller pussa på älsklingen. Men nu är det inte många dagar kvar med kaffe-hällande. Två dagar kvar sen ska jag också ha semester och leva livet som alla andra gör som jag är så djupt avunsjuk på. Soon my firends will i to be a free bird.

Vad har jag gjort idag?

För er som undrar vad jag har gjort idag kan jag demostrera svaret med en bild:


Ätit


Till och börja med åt jag en äpplemuffin, en kanelbulle och en punchrulle på jobbet. Detta var som jag uttrykte det "normalt" eller "lite" att småäta av kakorna. Sedan kom jag till Fam Isaksson där jag trycker i mig en stor bit tårta. Bye bye Beach 08.

Lördagsmys

Sitter här och mumsar på en Snickers-glass. Har precis varit och hyrt film med syster. Hon hyrde "Juno", mamma & pappa hyrde "The Kingdom" och jag hyrde en gammal favorit, "Festival". Så nu ska jag mysa ner mig och kolla på film hela kvällen innan jag ska sova, för imorn är det jobbet som väntar. Så kom gärna in till Kungsan så bjuder jag på kaffe.

SATC

Så bra! Verkligen bra. Jag hade förväntningar och dom uppfylldes, den var fantastisk! Jag skrattade och vid vissa tillfällen var tårarna på väg. Jag vill se den igen, så bra var den.


Midsommar

Idag är det midsommar. För min del blir det ingen midsommar-lunch, blommor i håret eller dans kring midsommar-stången. Jag ska ha en mysdag med min syster. Mamma och pappa är på picknick och ska bort på middag sen, så syster och jag bestämde oss för att ha en syster dag med mys. Ikväll ska vi gå på Sex and the city! Där snackar vi mys. Massa med godis och popcorn framför den mest efterlängtade filmen någonsin, kommer bli en höjdare.

Glad midsommar!

Moulin Rouge

Vilken underbar film! Har velat se den ett längre tag nu och idag blev jag överlycklig när jag såg att den gick på tv ikväll, kvällen var räddad! En av mina absoluta favorit snyftar-filmer.


Shopping

Vem har sagt att shopping inte gör en glad? För shopping är en riktig glädjekick för mig. Var inne i stan idag och shoppade, kände att jag var värd det. Det blev massor. Nu är jag glad som en lärka, sitter här och beundrar mina fina inköp.

Sverige, shalalalala!

Vilken dag, vilken kväll, vilken match! Jag är trött som ett djur efter en hel dag stående och sälja kaffe. Men vilken dag, vilken stämning det var i Kungsträdgården idag! Fullt ös på alla Svenska fans, helt fantastiskt. Och vilken insatts svenska landslaget gjorde, så underbart! Man kan inte annat än att somna gott efter en dag som denna.


Jobba i Kungsan

Idag ska jag börja jobba i Kungsträdgården. Under hela EM ska jag jobba i ett tält och sälja kaffe, ett tält som jag även har blivit ansvarig för, det är inte illa det.
Så nu börjar det bli dags för mig att ge mig in och kränga lite kaffe till kaffesugna fotbollsfans (?)

Galen skata

Vi har en galen skata på våran tomt.
Det började för några dagar sen när pappa konstaterade att han sätt samma skata på vår tomt flera dagar i rad. Då undrar ni säkert hur i hela fridens namn han kunde känna igen skatan? Den är lätt att känna igen eftersom ena vingen är skadad. Till historien tillhör också att våran ytterdörr står öppen hela dagarna i denna sommarhetta.

Men iaf, det hela började med att Sandra hittade fågelbajs i sitt rum. Sedan upptäckte pappa att han hade fågelbajs i sin säng. Och idag var det fågelbajs på väggen i tv-rummet. OCh nu på kvällen upptäckte jag att det var fågelbajs på fönsterbräda.
Den galna skatan har alltså skuttat in i vårat hur och bajsat lite varstans. Så nu kan vi inte ha våra ytterdörr öppen pga den galna skatan som skuttar in och tror att han bor hos oss. Skandal.

Orättvist

Jahapp, då har älsklingen dragit till Mallis i fyra dagar. Han påstår att han ska "jobba" på sin pappas glassbolag, men att han tar med Patrik gör mig lite skeptisk. Jag tror det kommer bli mer festande än jobbande. Men inte klagar jag för det.
Hoppas bara värmen håller i sig så jag kan vara brunare än den lilla råttan när han kommer tillbaka.

Tråkmåns

Nu sitter jag här. I sängen med datorn i knät. Sänglampan som var min ljuskälla slocknade, så det enda ljuset kommer nu från min dator och tvn. Ska nog snart sova.
Jag känner mig ganska tråkig.

Trött

Åh, jag är så trött! Inatt har min kära pojkvän varit och röjt på stan så slumpvis har det dimpt in sms och telefonsamtal. Vid halvfyra fick jag ett sms där han frågade om jag var vaken. Det var jag inte. Men smset väckte mig så jag var så gott som vaken. Så jag fick hålla honom sällskap i taxin hem.
 Det var inte roligt att gå upp kl 7 imorse, och nu är jag trött som ett djur.


Bror kommer hem!

Imorn kommer äntligen storebror hem från två månader i Thailand! Tjoho! Som jag har saknat honom.


Spruta

Något som jag har en stor fobi för är sprutor. Jag hatar sprutor.
Innan jag begav mig till Thailand i höstas hade jag bestämt mig för att vaccinera mig med Twinrix. Detta betydde att jag var tvungen att möta min största fiende, sprutan. Det blev inte en trevlig upplevelse. På väg därifrån svimmade jag på trottoaren. Sjuksköterskan förklarade att det berodde på att jag hade varit så nervös, no kidding!!! Till min förtvivlan skulle jag efter min första spruta behöva ta två sputor till, en varje vecka, och ytterligare en om ett halvår.

Idag var jag och tog min påfyllningsspruta så jag är vaccinerad för resten av livet. Jag övervägde noga att "glömma" bort att gå och ta den, men då insåg jag att jag hade tagit tre sprutor i onödan så jag tog mitt förnufft till fånga. Mamma var självklart tvungen att följa med, ifall jag skulle svimma igen. Men det gick bra. inga problem. Jag svimmade inte iaf. Nu är det endast min arm som gör ont. Alla i min familj tycker jag är fånig för att jag säger att jag har ont. Det skiter jag i. Jag har mött min största skräck och jag överlevde, lite ont i armen kan jag väl få ha då?

Solar med datorn

Vilken lyx! Har hittat täckning för internet nu i trädgården så jag ligger i skrivande stund i bikini på altanen och solar. Livet kan vara bra härligt ibland!

Jag älskar sommar och sol!

Dagen efter

Det här är svaret på hur jag mådde i söndags:

image170
pyjamasen var på hela dagen.

Linda 20 år

Gårdagen blev jättelyckad! Jag hade hur kul som helst, nästan lite för kul.

image169
Det sägs att en bild säger mer än tusen ord...