En härlig dag

Idag skiner solen och det är perfekt höstväder.
Detta ska jag och Fanny fira med en mysig promenad i det underbara höstvädret.

Efter promenaden ska jag bege mig ut till Vaxholm och till Rubbish (Robin),
kanske ska dra ut honom på en promenad i solnedgången vid vattnet?

Komplimanger

Jag vandrar i Skärholmens centrum i min godan ro och kollar runt i affärerna. När jag är på väg mot utgången blir jag stoppad av en försäljare som vill sälja handcremer. Jag tänker mig inte för och stannar. Han börjar prata på englska och samtidigt som han förklarar en massa konstiga saker filar han mina naglar, han sålde tydligen filar och handcremer. Efter ett tag så kollar han upp på mig och frågar om jag verkligen har bruna ögon. Han frågar sedan om mina föräldrar är svenska och när jag säger att hela mina släkt är svensk kollar han förbryllat på mig och säger sedan att mina bruna ögon är de vackraste han sett. Generad blir jag och vill bara gå därifrån. När jag väl kommer loss så vandrar jag vidare mot utgången som nu är bara 50m bort.
Men halvvägs blir jag stoppad av en annan försäljare. Han börjar med att komplimera mina ögon och säger att jag har en otorlig utstrålning och att mina ögon är de vackraste han sett. Sedan börjar han stöta på mig genom att fråga om jag är bunden, aka gift, förlovad, sambo etc. Jag säger att jag har pojkvän och han avslutar med att säga lycka till och hoppas ni blir lyckliga och skaffar barn snart. Jag undrar när jag går därifrån hur gammal han trodde jag var. Jag är 19 år, arbetslös, bor hemma och är pank. Skaffa barn väntar jag med i minst 10 år, lika så gifta mig.

Men jag glädjer mig iaf med att min shopping tur slutade i två komplimaner som kommer glädja mig resten av dagen. Jag har tydligen de vackraste ögonen två försäljare i Skärholmens cemtrum har sett.

Kär

Imorse när jag skulle gå upp så hade jag stora problem att lämna min säng. Jag ville inte gå upp, det var så skönt att ligga där i värmen och gosa in sig i täcket. Då kom jag fram till att jag tror att jag är kär i min säng.
Jag vill aldrig lämna den, jag saknar den när jag är ifrån den och längtar tills jag får ligga i den igen, jag älskar hur den luktar och hur underbart mjuk och gosig den är. Är inte detta kärlek?

Extrajobb

Idag fick jag "extrajobba" lite. Ann ringde igår och frågade om jag var manad att jobba själv idag på morgonen på hennes jobb då hon skulle på möte med sin mamma. Självklart sa jag ja, vill ju tjäna lite extra pengar och det är inte precis som om jag har nåt annat att göra.
Har gjort frukostmackorna, fyllt på med koppar, fyllt på socker, delat ut posten och ren skrivit ett brev åt en gubbe. Klockan är nu snart halv elva och jag kom för kanske en och en halv timme sen. Och nu är jag klar med mitt "jobb". Detta får jag betalt för att göra och jag tycker inte att det har varit någon snarare kraftansträngning så för mig är det väldigt lättförtjänta pengar.

Nu väntar jag bara på att Ann ska komma tillbaka så jag kan gå hem, eller snarare skutta runt i Skärholmens centrum och "shoppa" lite.

Tisdag

Ännu en dag i mitt arbetssökande liv. Har inte gjort speciellt mycket förrutom att söka jobb.
Har även skrivit packlistan till Thailand så jag vet vad jag måste köpa och göra innan jag åker, nu är det bara 9 dagar kvar! Längtar så jag dör. Och det jag längtar mest till, är förvånande nog shoppingen. Ser fram emot att få shoppa gärnet utan några gränser och få komma hem med minst 10 nya väskor. Som den väsktokiga människa jag är ska jag köpa hur många väskor som helst, och därför är Thailand mitt paradis där jag kan köpa mängder med väskor till hur låga priser som helst!

Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Idol och Desperate Housewifes, göra the och äta kakor.

Till hon som är långt borta

Mår så dåligt av att veta att jag inte hjälpa dig älskling! Det skär i mitt hjärta att veta att du mår skit, skit, skit! Känns så jobigt att jag inte kan finnas där för dig när du funnits där för mig när jag har haft det svårt! Vill bara sätta mig på ett plan och åka till dig och få dig att må bra igen, det finns inget som sårar mig så mycket som att veta att du är olycklig. Jag är inte hel om inte du är det!

Jag finns här för dig hela tiden, och tveka inte att ringa eller nåt annat! Jag kan åka och hämta dig med bilen! ;P
Jag älskar dig gumman och vill dig all lycka i världen!

image122


Höststädning

Jag tar en titt i mitt rum och konstaterar att det behöver städas. Jag ska hänga in allt i min garderob och kommer till insikt att jag har alldeles för mycket kläder för att jag ska få plats i min garderob. Jag ser inte mina klänningar för att mina koftor och tröjor hänger i vägen. Även skorna är ett problem, skohyllan är överfull och en ny måste införskaffas snarast! Väskorna bara väller ut ur garderoben och de krokar pappa snickrat upp är redan fulla så hälften ligger ändå på golvet. Även mitt smink är ett prolem, min sminkväska är för liten och jag vill inte slänga nån av mina 400 ögonskuggor!

Är detta dagens i-landsproblem?

När Linda är själv i bilen

... tjuter musiken på högsta volym och Linda sjunger med för allt det går. Schlager är den stora favoriten just nu, Carola med "Fångad av en stormvind" är en klassiker som även framkallar lite dansmoves vid ratten.
... skriver Linda högt fula ord till det idioter som inte kan trafikreglerna.
... pratar hon högt med sig själv vad hon ska göra här näst
... finner man ofta skräpmat i bilen. En nackdel med körkort är att det är lättare att ta sig till McDonalds, vilket Linda tar en sväng förbi på väg till Vaxholm allt för ofta.


Tragiskt?

På en vecka har jag plöjt igenom hela shoeboxen med Sex and the city.
Tragiskt?

image120

Tjänat pengar

Unde de senaste tre dagarna har jag ägnat mig åt att tjäna pengar. Min-systers-kompis-mormor skulle till början ha skjuts till min-systers-kompis-mammas-jobb för att hon var bortrest den här veckan och mormorn skulle hjälpa till och behövde skjuts till jobbet.
Men mormorn hade för ont i benet och bad mig hjälpa henne onsdag, torsdag och fredag. Jag fick 1500 kronor för att fylla på kaffe, göra mackor, dela ut post och fika i tre dagar.

Jag tackar och tar emot och sätter direkt in på mitt sparkonto!
Det lönar sig att skaffa körkort!

Favvo kexen

Jag har en ny favorit i mitt liv; kex från Better choice!
67% fullkorn och 100% njutning!

image119

Trevlig helg

Änu en helg avklarad. Och vad har jag hittat på?
Fredagen bjöd på en mysig filmkväll hemma, svullade chips och kolla på film, så mysigt som man ska ha ibland med sig själv.
Lördagen bjöd först på loppis i Täby där jag frös tårna av mig, och när jag kom hem var det bara att svida om till den stundande avskedsmiddagen för Anna och Tove. Det var utsökt middag och det bjöds på mycket foten. Även fast det blev en tidig kväll så blev den väldigt trevlig. Jag är glad att jag kom hem i tid och att jag fick skjuts, för att gå hem själv mitt i natten är ingen höjdare, hur mycket foten man än har i kroppen.
Söndagen blev en lugn dag det med. Soffan och Sex and the city och massor med godis, så som det ska vara en regning söndag.

Det går bra nu

Att allt löste sig var det bästa som kunde hända. Jag hoppas verkligen att det är på riktigt nu, för det finns ingen som gör mig så lycklig som du. När du säger att du älskar mig blir jag varm i hela kroppen, efter allt som ha hänt är det de finste du kan säga till mig. Att du säger att du saknar mig och hur mycket du betyder för mig, får mig bara att inse mer hur lycklig jag är att jag har dig, att du insåg att du älskar mig med.
Du betyder allt för mig.

Världens bästa film

Just nu toppar "Dreamgirls" min filmlista.
Den ger mig gåshud, den är så himla bra!
Jag blir så känslosam under hela filmen och musiken sätter sig på hjärnan.


image118 

Jag rekomenderar denna film till alla!



För fet?

Idag efter en trevlig lunch med Fanny i Globen tar vi en sväng in på Din Skor för att kolla på lite höst stövlar. Jag hittar ett par jätte söta som jag bestämmer mig för att prova, men det går inte att stänga igen skaftet, mina vader är tydligen för feta! Det var inte lite heller, utan mina vader var tydligen jätte feta för skorna! Provade även en storlek för stor, men inte ens de fick jag på mig!

Har jag för feta vader eller är det Din Sko som tillverka skor till anorexia barn?

KÖRTKORT!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

image117

Nu fan ska jag brumma!

Britneys comeback



PINSAMT!

Du

image116

Du gör mig så lycklig.
Jag älskar dig



En blöt fredagkväll

Hur kommer det sig att det alltid spårar?
Visserligen skulle Fanny supa mig under bordet igår, och jag kan lugnt säga att hon lyckades. Som jag själv sa så blev jag "stuprak"
Jag minns knappt hur jag kom hem, jag minns knappt vad som sas eller gjordes, men jag minns iaf att jag hade väldigt roligt. Och hur kommer det sig att såna här kvällar alltid slutar så sent. Jag uppfattade aldrig tiden, men när jag ska ringa mamma och säga att nu är jag på väg hem så ser jag att klockan redan är halv sex, hur är det möjligt? Och varför ska man skicka sms när man är "stuprak", det borde finnas alklås på mobilen! "Dont drink and dial!"

Jag kan tillägga att jag mår väl som jag förtjänar idag, pyton. Var länge sen jag var så här bakis och sliten, och för den delen "stuprak". Men roligt hade jag iaf, damerna är ett sådant underbart sällskap!

Carolina Gynning

Min idol för tillfället är Carolina Gynning.
Efter att jag i somras läste hennes bok "Ego girl" har jag bara kommit att älska denna kvinna. Jag gillar allt hon gör och jag tycker att hon är en skön underhållande down-to-earth brud. Hon är bara så jävla skön! Allt hon gör intresserar mig och jag vill bara se mer av denna underhållande kvinna!
Jag tror jag är kär, i Carolina Gynning...

image115

Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Förkyld

Har dragit på mig en onödig förkylning.
Näsan rinner och halsen svider.
Det enda som hjälper är värdelös tv och honungsvatten.

Idol is back

Äntligen är Idol tillbaka!
Nu kan man äntligen bänka sig i soffan för många garv åt de värdelösa sångarna, underbar undehållning!

image114

Lindas topp-hatlista

Det finns saker jag bara inte tål, tänkte dela med mig lite av mina harobjekt för er.

1. McDonalds-M i pannan - Människor som inte vet att pincetten är uppfunnen och som går runt med ett M i pannan för att ögonbrynen har växt ihop. Jag vill bara gå fram med en pincett och börja ansa!

2. Löst åtsittande hjälm - Har man varit så duktig att man tagit på sig en cykelhjälm, spänn åt remmen! Låt den inte hänga och dingla i nacken, då gör den samma nytta som hemma på hyllan!

3. Foppa tofflor - Hela Sverige var invarderade av dom i sommras. Folk vågde sig ut på stan i sina färgglada Foppa-tofflor. Hela familjer sprang runt i sina färgglada Foppa-tofflor. Dom är sköna, jag erkänner det, men de är även fula, så fula att man inte visar sig på stan med dom. Lämna färgglada Foppa-tofflor hemma och använd normala skor!

Thailand 4 Oktober

Nu är det bara en månad kvar tills jag ligger på en vit sandstrand i värmen. För den 4 oktober drar jag och min kusin iväg till Thailand för välförtjänt (?) semester.
Vi ska tillbringa 23 dagar i solen och värmen på bla Koh Lanta hon familjen Isaksson (som är min kusins familj som flyttat dig och skaffat hus)
Vi ska bla ta dykarcert, åka runt på små öar, shoppa i Bangkok och bara njuta av värmen! Jag längtar så jag dör!

image113

?

Jag vet varken in eller ut nu.
Vem kan jag lita på?
Vad kan jag tro?
Vad kommer hända?

Jag har aldrig känns mig så tom...