En hemma dag

Ännu en dag med magvärk, så det blev sängen idag för mig. Otroligt nog var det så att det tabletterna jag åt för min mage gjorde så att jag fick huvudvärk, och oddsen för det var 1/10 och självklart är ja då en av de tio. Så nu har jag fått byta till nå äcklig mintsörja som jag ska dricka, usch. Den har en så äcklig bismak att jag får kvälvningar av den, ischa!

Efter att klockan ringde och jag märkte att min mage inte var på min sida idag så somnade jag om, men blev väckt vid halv elva av nån Isak som ringde från biljettevenet och frågade om jag fått mina Justin Timberlake biljetter, men det har jag ju inte så då sa han att han skickar dom idag, WOHO! "I'm bringing sexyback" Så den 19 juni är det jag och Sanna som shakear as på hans konsert.

Annars har dagen varit rätt meningslös, letade lite jobb, kollade mitt konto och överförde pengar till Justin biljetten, städade lite, tvättar mina jeans som förhoppningsvis krymer lite. Så har varit rätt duktig idag ändå. Men nu återstår en eftermiddag av massor med bra tv-serier, så nu är det soffan som gäller!

Minnen

Har åtagit mig projektet att klistra in alla mina tagna foton i fotoalbum, från mina unga år tills idag. Och idag började jag med mina unga år, när jag var som minst och fann ett par söta bilder. Jag visade bilderna för Robin och han sa att jag var jätte söt när jag var liten :)

Bilden på mig och min morfar gjorde mig lite sentimental, jag tänkte tillbaka på de få minnena jag har av honom. Han dyrkade mig efetersom jag då var hans enda barnbarn och han skämde bort mig med allt jag ville ha, han var en riktig morfar. Fick en liten tår i ögat när jag började tänka efter...


Vecko jubileum

En vecka har gått med mitt bloggande, och det har varit en bra vecka från blogg sidan. Jag har varit duktigare än vad jag trodde med mitt bloggande. På en vecka har jag lyckats blogga tio gånger och det tycker jag är starkt gjort av mig (en stor applåd till mig med massor av fanfarer). När det brukar gälla mig så är det oftast så att jag åtar mig en uppgift men efter en viss tid så tappar jag intresset för den uppgiften, men jag hoppas att mitt bloggande kommer att fortsätta, för jag vill ju inte göra mina läsare ledsna ;)


BLÖH!

Okej nu vill jag dö, hade nyss skrivit ett hur långt blogg inlägg som helst, och när jag ska publicera så blir det fel och allt försvinner!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH!!

Nu vill jag dö....

En barnvakts bekännelser...

En dag nästan till ända och jag är hur trött som helst. Blev väckt halv sju (!!!!) av två av barnen som gick upp då, hujedamej så tidigt! Men jag låg kvar och somnade om eftersom lilla Leo sov brevid mig och då kände jag ingen press på mig att gå upp, men sen gick han upp vid åtta och jag var fortfarande lika trött så jag sov till halv tio och gick då upp och möttes av kommentaren "vad länge du sover". Lilla barn, sov medans du kan, uppskatta lång sömn mer än vad du gör, du kommer sakna den när du blir äldre.

Men iaf, innan klockan hunnit blivit ett så hade jag varit i pulkabacken i två omgångar, käkat lunch och fikat bullar och varm choklad. Hela dagen går i slow motion när man går upp så tidigt, det finns ingen kvar att fylla ut resten av dagen med!
Men som den underbara barnvakten jag är så hade jag fixat med en massa pyssel som barnen kunde underhålla sig med medans jag läste tidningen i soffan. Pyssel uppskattas alltid utav barn.

Snart är det väl dags för att börja med middagen, det blir hemgjord pizza som barn också älskar, men innan dess ska jag lyckas me datt få barnen i badkaret, hur nu det ska gå till, hrmf...

Ensam barnvakt...

Ja, då sitter man här. Barnen är nattade och det går absolut inget bra på tv så det blir väl sängen för mig också, jippie...
Trodde ju att Robin skulle komma efter släkmiddagen hos Calle, men dom bestämde sig för att dra ut istället så ensam blir jag, tack så mycket. Får väl krypa ner i sängen och läsa någon tidning och somna in så småningom, om jag ens kan det så här tidigt. Men det lär nog inte vara några problem med tanke på att jag knappt sov något inatt, sen måste jag somna tidigt eftersom småbarn har en tendens att gå upp tidigt även fast det är helg, att dom orkar...

Men imorn blir nog en mysig dag. Ska ut i snön och leka med barnen så dom får leka av sig och blir lite trötta. Får åka pulka och bygga snökojor, det är alltid uppskattat, både av barnen och mig. Ta med lika varm choklad och bullar till backen, mys!

Uppdatering huvudvärk

Lite uppdatering för min olidliga huvudvärk igår, det var ingen huvudvärk, det var migrän som är tusen gånger värre.
Det var helt omöjligt att sova, jag låg i timmar och vred på mig men sömnen infall ändå aldrig. Det hela slutade med att jag halv tre på natten går och lägger mig i soffan och tillsut efter mycket illa mående så gör min migrän att min middag kom upp. Jag har aldrig mått sämre än då, jag trodde jag skulle dö.

Men efter en nattssömn nu så känns allt mycket bättre, tur det. För i helgen ska jag sitta barnvakt åt miina tre underbara kusiner och vad skulle hända med dom om jag var tvungen att vara hemma för jag var sjuk? Nä, "tur att det bara var migrän".

Huvudvärk

Gud måste verkligen hata mig. Inte nog med att jag har fått magkatarr, igår fick jag även den så underbart mysiga mensvärken. Men det räcker tydligen inte, nej, för då ska jag idag få världens hemskaste huvudvärk som inte vill försvinna. Och eftersom min magkatarr gör att jag inte kan äta värktabletter (därför det finns ett ämne i dom som irriterar magen) så finns det inte mycket jag kan göra åt mitt dunkande huvud, tack gud!

Men som plåster på såren fick jag en länk av min kära syster till en sida så jag kan kolla på massvis med serier gratis, lite ljus i tunneln iaf! Nu kan jag följa alla serier från min egna mysiga säng, jippie!


Ett argt blogg inlägg

Tänk att intenting i min skola kan gå som det ska, att allting hela tiden ska gå åt helvete. Som det här med våran slutskiva, det har varit ett djävla liv runt det nu i höstas och idag kom ännu mer information som oroar mig att vi inte kommer få någon slutskiva, vilket jag tycker är tråkigt.

Allt började med att vår kära fest kommite bestående av några media elever ( media eleverna på min skoal är helt värdelösa och kan ingenting) skulle boka slutskivan i höstas och bestämde sig för att dom ville ha den 7 juni, istället för vårat utspringsdatum som var den 5 juni. För dom fick för sig att vi skulle ha våran skiva på Sthlm kök & bar och endast där, det fanns tydligen inga andra alternativ. Då skulle dom med detta beslut ändra vårat utspring till den 7 juni istället för den 5 juni, och dom trodde att dom skulle få med sig hela skolan på det. Dom skrev ihop en slarvig blankett som dom skickade ut til alla som skulle ta studenten på skolan och bad oss välja mellan den 5 juni och den 7 juni.
Det vara bara det att blanketten var helt cepe och ingenting stämde. Dom ljög och sa att alla innerstadsskolor tog studenten samma dag som oss och eftersom vi har så många kompisar som går på dom skolorna så vill ju vi gå på deras utspring, men det visade sig att det bara var en annan skola än vår som planerat att gå ut den 5 juni utav alla innerstadsskolor.

När det kom till kännedom för skolledningen att blanketten var fel och missvisande så skulle dom ha en omröstning om det skulle bli den 5 juni eller den 7 juni, och efter mycket fram och tillbaka beslutades det att blanketten var ogiltig och vi tar studenten den 5 juni (weeeeeeeeeei)
Då tror man ju att nån är smart nog att informera vår kära festkommite detta eftersom dom är ute på APU till slutet av januari, men icke det.
Idag ringde en i elevrådet och frågade hur det gick med skiva och fick till svar att dom inte visste att datumet var ändrat och att dom inte har tid att ändra eftersom dom även har hadn om skoltröjorna (!?!?!?!).
Så med andra ord har inte vi någon slutskiva. Tack så mycket för det!

Inte nog med att jag redan fårr magkatarr av att jag stressar upp mig för mycket, nu ska jag behöva oroa mig för min slutskiva också. Jag orkar inte med min skola och vår s.k festkommite! KAn den bara gå och dö och fixa slutskiva den 5 juni! Sluta trotsa alla och tro att ni är gud!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHGGGGR!

Lista

Var är du nu?
Hemma i köket
Lakrits eller choklad?
Choklad såklart!
Vilken tid gick du upp idag?
runt 12
Vad ska du göra i helgen?
Sitta barnvakt åt mina tre söta kusiner hela helgen
Hur brukar du ta dig fram?
Tunnelbana, buss, gå, få skjuts med bil
När kräktes du senast?
Det var länge sen...
Din favoritlåt just nu?
Oj, jag har många! Men random så Ferigie - Glamorous
Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Mitt sparkonto :P
Har du sovit i din egen säng inatt?
Japp, min egna mysiga säng
Vad är Gud?
en gubbe med långt vitt skägg.
Senaste alkoholintag?
Förra helgen, spelade ölspelet
Vad tycker du om sex före äktenskapet?
Man gör som man vill
Har du haft mörkt hår?
Ja, en kort period....
Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum?
Kaffe latte och vita
Det starkaste du druckit?
Sprit?
Vad såg du senast på tv?
Grey's Anatomy
Har du bott i något annat land?
Nej
Är du morgonpigg?
Ibland
Vad är du beroende av?
Choklad!
Vem snackade du med senast?
Mamma och lillasyster
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Ja :$
Vad luktar gott?
Parfym och nybakat!
Har du borstat tänderna idag?
Ja, det gör jag alltid
Tycker du om broccoli?
Usch nej!

Laguna Beach

Ett utav mina absoluta favorit program just nu är Laguna Beach. Jag är helt besatt!

"I det vackra Laguna Beach möter vi en grupp med tonåringar vars liv knyts samman på sätt du inte ens kan tänka dig förrän du ser det med egna ögon. Det är med en stor portion drama, skitsnack, kärlek och festande som de sanna relationerna avslöjas i Laguna Beach och det bästa av allt – allt är på riktigt!"

Kan det bli bättre?
För er som jag nu förhoppningsvis har gjort intresserade så går Laguna Beach på MTV kl.19.00 varje vardag, så det är bara att boka in det! För jag lovar att man fastnar!

Laguna Beach


Studiedag

Ja, då var den en ledig dag då. En dag med ingenting planerat. Så underbart! Så skönt att få vara ledig utan att vara "sjuk". Inte för att det är speciellt jobbigt i skolan, men befirande att få vara ledig en tisdag, det gör att veckan går fort så helgen kommer fortare, och det är underbart!

Men åter till idag då. Ska inte göra något speciellt, ska åka till farsta och träffa Sanna på en fika och så ska jag köpa strumpbyxor. Sen blir det hem och göra middag, eftersom mamma jobbar sent så då måste jag laga middag annars får vi äta sent och det pallar ingen...

Näe, nu är det dags för duschen sen åka iväg! Woho! ;)

B som i Blogg

Nu har jag tagit mig i kragen, nu ska jag bli en seriös bloggare... Måste ta tag i mitt liv och som början börjar jag med lite oseriöst bloggande. Inget kan vara mer nyttigt än att skriva om mitt otoligt händesefulla liv, örr...

Kan ju börja med min extremt roliga dag hittils. Gick till skolan och skalade potatis. Under lunchen hade vi ett roligt samtal om att nån kanske skulle vara med barn, och därmed började det sarkastiska kommerntarerna att hagla, var mycket underhållande!
Under den otroligt roliga samhällslektionen så halvsov man och pratade en massa istället, vem orkar lyssna på Hasse-Olle i en och en halv timme? Inte vi iaf.

Sen när det var dags att gå hem och jag står vid skåpet säger Nils att han gjorde det bögigaste han någonsint gjort i sitt liv igår. Han var på yoga! Tillåt mig att asgarva!
Det var bland det roligaste jag har hört; Nils på yoga. Det var till och med så roligt att det var värt att hamna här i min blogg, då har man lyckats underhålla mig! haha

Ja, det var väl det jag kan börja med idag. Ikävll blir det till att ligga i sängen och kolla på nya säsongen av Laguna Beach, helt frälst, eftersom min mage vägrar att sammarbeta med mig. Haft ont i min mage nu i två veckor, så börjar undra om något är fel, men det är det ju alltid iaf...

Första inlägget

Välkommen till min blogg!