Måndag

Måndag och huvudet har inte varit på plats. Somnade en smula försent igår så det blev väldigt svårt att slita sig från sängen imorse för att pallra sig till jobbet.
Var verkligen måndagsstämning på jobbet, med andra ord lite smått virrigt. Men underbara kollegor hade bakat och bjöd på mjuk pepparkaka och lussebulle så det gjorde dagen mycket härligare.

Kom hem från jobbet och somnade till en stund framför Ullared innan magen kurrade så mycket att jag var tvungen att svänga ihop en carbonara som jag nyss slängt i mig. Mums!


The day from hell

Har världens pms-hurmör-svängningar idag. Mår som en kloakråtta och vill bara hinka i mig glass och onyttigheter. Ibland orkar jag inte hålla mig längre och tårarna kommer.
Vet bara inte varför? Är inte olycklig på något sätt men tårarna kommer iaf. Idag är en sådan dag man inte vill finnas länge, man vill bara begrava sig i täcket och försvinna någon annanstans.

Tror jag ska ta en promenad, ett bad och äta massa onyttigheter och hoppas på att det försvinner.

Mat och julstämning

Igår öppnade jag plånboken stort. Började dagen med storshopping i Forum Nacka, fick med mig en hel del hem, bla en röd väska, ett par skor, tröja, legging, smycken och lite annat smått och gott.
Sedan var det hem och fixa till sig för att ta sig till jobbet för att möta upp kollegor för att sedan vandra till Ulla Winbladh för årets första (och förmodligen ända) julbord. Åt så det sprutade risgrynsgröt ut öronen och för att trycka ner maten promenerade jag och Mia från Djurgården till Gamla Stan.

Idag är det första advent och jag ha noll med julstämning i kroppen. Fick en lite sekund av julstämning när jag och syster satt i bilen och lyssnade på julsånger och dansade, men mer än så finns inte i min kropp. Hoppas att julstämningen kommer igång snart så den inte kommer när julen är över!

Tjat och försöka igen

Det var ett förbannat tjat om den här nedrans bloggen! Nu gör jag ett sista försök att hålla faklan brinnande. So here we go!

Måndags bestyr

Ikväll bjuds det på middag och film på Heleneborgsgatan 34.
Sten ringde och berättade att hon och Anna skulle äta och kolla på film och sa att Linda måste vara med. Kan man ha bättre vänner eller vad?

Lovely monday!

Helgens bestyr

Lördag bjöd först på jobb, där jag dekorerade min första smörgåstårta (stolt) och sedan tog med massa gott hem till familjen, väldigt uppskattat. Hemma väntade familjen Sandlund för släktmiddag och frenektiskt Wii-spelande.
Slängde i mig maten, svpete en flaska vin och drog sedan till GK för att vara ensamseglare. Mötte trevliga vänner, drack öl, lyssnade på ett bra band, drack mer öl, umgicks med trevliga vänner och dancebattlade.
Var en väldigt trevlig kväll som jag betalade för igår, var seg och trött hela dagen och tryckte i mig allt onyttigt som kom i min väg.

Men ryktas om att det är utgång på ingång till helgen eftersom Mr DJ flyttar till Sverige. Måste välkomna min nya brotha from anotha motha till vårt kalla land.


Grattis mamma!


Vänskap

Är det inte riktig vänskap när man möter upp sin vän som är påväg till vårdcentralen för att kolla om hon svininfluensan?
Jag trotsade alla medicinska råd och stod vid min väns sida i isoleringsrummet när dom konstaterade att hon hade influensan.
Sköterskan kollade konstigt på mig när Anna frågade om jag kunde få följa med in via vip ingången till vårdcentralen och svarade att jag fick följa med in om jag ville utsätta mig för svininfluensan och bakterier.
Jag svarade med att jag tar hellre svininfluensan som kan diagnostiseras än min okända yrsel.


Yrsel vol. 2

Yrseln ger inte med sig, så igår skickade mina arbetskamrater mig till Viktoriakliniken som ligger i Söderhallarna. Fick en doktor som ställde frågor, klämde och kände, tittade och testade. Hon konstaterade att det inte var något fel på hjärnan och att om jag ville kunde hon ta ett blodprov för att kolla alla värden. Frukade detta med i det här läget tackar jag ja till allt som kan ställa en diagnos på mig.
Så imorse var det nervöst iväg för att ta blodprov. Var ganska nervös innan med när hon stack in nålen kände jag endast ett litet stick och sen var allt kolugnt! Det enda jag tänkte på var kärringen på vårdcentralen som skrämde skiten ur mig så min första gång fick mig att börja gråta.

Vandrade lycklig därifrån och glad över att jag överlevt ytteligare ett blodprov, köpte med mig frukost hem och belönade mig senare med en ny vinterjacka.