Let's Dance

Enskede till Vaxholm på 32 min (nytt rekord)

Denna olagliga bilfärd tog jag igår kväll. Klockan 19.28 startade jag hemma, och anlände till Robin 20.00. Detta för att inte missa en sekund av Lets Dance finalen. Denna som jag fick avnjuta i soffan med Robins päron eftersom han skulle spela dator. Men inte klagade jag för det, fick se några av Robins pappas dansmoves och höra om hans stora äffär han gjort och blev iproppad massa av chips och godis av hans mamma, så jag var helnöjd.

Tyckte att det var helrätt att Tina vann, helt klart bäst!

Älsklingen kommer hem!

Äntligen är älsklingen på väg hem! Som jag har saknat honom, och det har bara gått fem dagar. Ska snart hämta honom på centralen. Ska bli så härligt att se hans underbara nuna igen!

Sjuksyster

Min lillasyster är sjuk, och nu har hon blivit liten. Hon ligger i sin säng och ser yngklig ut. Mamma har gett henne snappsklockan så hon kan plinga i den när hon vill ha nåt. Dagarna i ända hör jag denna klocka och snällt springer jag och kollar vad det är jag kan göra. Var är denna uppassning när jag är sjuk?

Sömnproblem

Jag har jätte svårt att sova. Sova på dagarna går utmärkt, det bästa som finns enligt mig. Men att somna för natten är hur svårt som helst. Antagligen beror väl det på att jag sovit på dagen och inte är trött, men när klockan är 1 och man ska upp 7 vill man bara sova.

Ett ytterligare problem jag har är att jag på mina lediga dagar vaknar vid halv sju tiden och blir klarvaken, jag kan inte somna om. Hur irriterande är inte det? Detta hände mig imorse. Jag slog upp ögonen vid 6:42 och var hur vaken som helst. Försökte somna om, men det gick inte. Jag låg och drog mig och försökte tvinga mig själv till att somna om, men det gick inte. Jag blev kissnödig och tvungen att gå upp. Passade även på att äta lite mackor eftersom jag hann bli hungrig också. Sedan begav jag mig tillbaka till min säng för att somna om, men det gick inte nu heller. Halv tio lyckades jag slumra in, jaaaa!!!
Men, 11.50 ringde Robin och väckte mig... Han stod i liften.

Avundsjuka

Som sagt, min kära pojkvän är i skrivande stund uppe i Åre. Avundsjuk som satan är jag. Fick en samtal igår när gan stod i liften - 5 minus grader, strålande sol. Jag hörde hur det knarrade i snön under hans skidor. Det samtalet var tortyr för mig och min avundsjuka.

Måndag

Idag var jag och min syster en sväng i Täby centrum för att shoppa lite. För att motivera just valet av Täby centrum säger jag bara - Zara. Vi tänkte göra av med påskpresentkorten vi fick, och jag lyckades ganska bra. Det blev en fin klänning, en vardagskläning och en kjol. Inte illa pinkat tycker jag. Så nu sitter jag här med mina nya skapelser upphänga på dörren och beundrar dessa vackra ting som nu är mina.

Freedom

Nu har min älskling lämnat mig. I fem dagar ska han supa och åka skidor med fem grabbar i Åre. Om jag är avundsjuk? Jo, supa och åka skidor med fem grabbar skulle man ju inte säga nej till. Men istället ska jag fira min frihet med att supa och festa med mina vänner ikväll. Det blir föra hos Jonas i vischan och sedan utgång i stan. Nu ska partystassen på för det är snart dags att börja bege sig!

Sex and the city - the movie

Kikade in på aftonbladets hemsida och såg att de hade ett nyhetsreortage med klipp från nya Sex and the city filmen. Jag längtar tills filmen kommer, men så länge får man nöja sig med smygklippen.

Reoprtaget på Aftonbladets hemsida

Resa?

Eftersom jag har så lite att göra så sitter jag och kollar på flygbiljetter till diverse städer. Jag känner att en resa skulle ju inte vara helt fel, skulle inte banga på att dra iväg nånstans i några dagar för att få lite miljöombyte. På Ryanair hittade jag flygisar till London för 1kr!!! Det tillkommer skatter och shit men endå, en biljett till London för 1kr skulle inte jag banga på! Måste fråga Robin om han känner för en romantisk weekend i London snart.

En dag på jobbet

Jahapp, då satt jag här idag igen då. Världens slappaste jobb. Det enda jag gör är att fika och läsa bloggar, hur nice är inte det?
Men ibland måste jag göra sysslor som att fylla på loka, dela ut post eller dela ut kaffepoletter, men inte ens det är ansträngande. Behövde inte göra så många mackor idag eftersom inte en käft år nån macka igår (bara jag med mina 3 st). Så om dom vill ha en idag får de ta gårdagens och vara nöjda. Fast jag var tvungen att göra några nya rostbiff och potatissallads mackor eftersom de tog slut igår och jag vill ju äta några idag.

Och nu kom en gubbe upp med posten åt mig, nu slipper jag gå ner tre våningar för att hämta den, så snällt av honom.

Rostbiff och potatissallads mackor hittils idag: 1

Tredje rostbiff och potatissallands mackan för idag

Seeegt. Sitter och jobbar, är på min mammas kompis jobb och jobbar idag för hon är sjuk så jag ställer självklart upp! Men nu sitter jag här, har inte haft nåt vettigt att göra sedan 10.00, så jag äter. Just nu är jag inne på min tredje rostbiff och potatissallands macka, det är inte okej. Undrar om jag får gå hem snart? Äh, endå bara jag här så jag bestämmer själv att snart går jag hem, för här gör jag ändå ingen nytta, jag äter bara upp alla mackor. Kanske ska äta upp den fjärde rostbiff och potatissallands macka när jag ändå är i farten, verkar ju inte som om nån annan vill ha den så då kan ju jag lika gärna äta den istället för att slänga den, man måste ju vara miljömedveten och tänka på de hungriga barnen i afrika...(?)

Kärlek

Jag: Älskling, ge mig en puss
Robin: Nej
Jag: Meh, varför inte? Jag vill ha en puss!
Robin: Men jag vill inte
Jag: Varför inte då?
Robin: Jag vill inte tröttna
Jag: Va?
Robin: Ja, men om vi pussas för mycket tröttnar man ju tillslut på att pussas


Sanna 20år

Igår var det dags att fira Sanna som i veckan fyllt 20 och blivit stor kvinna. Kvällen började med att jag runt halv sex snåret våldgästade Sanna och hennes karl som var på väg att somna, men jag livade upp stämningen. Jag fick mat av Sannas mamma och paj av Sanna, väldigt gott. Sedan började det ramla in folk och när klockan var 20.00 satt vi bänkade i soffan för Melodifestivalen. Rätt låt vann enligt mig och jag konstaterade att jag är superkär i Björn Gustavsson.
Efter Charlottes segersång började vi röja på riktigt. Det var den ena goa låten efter den andra och jag var så på gång. Jag dansade mig igenom lägenheten och helt plötsligt var klockan 12 och vi skulle dra oss mot Hirschen. Tråkigt nog blev kvällen inte mycket längre för Sanna då hon var tvungen att ta sig hem igen för att ta hand som sin karl, men vi andra festade på. Jag tappade dock suget när mina fötter började värka för mycket, så runt 2 tog jag en bulle hem. Jag hade ingående diskitioner med chauffören om Melodifestivalen och taxipriser till Arlanda.
Allt som allt var det en otroligt trevlig kväll!

Snälla Linda

Idag har jag varit snäll. Jag har städat min pojkväns bil, är inte det snällt?
Han var snäll att låna mig den i helgen och när jag satte mig i den fick jag en krypande känsla i kroppen. Det var skräp överallt som tog över bilen och det fanns kläder, skor, kaffekoppar och colaburkar lite varstans så jag kände att jag kunde vara snäll tillbaka och städa den, så nu har jag gjort det. Men dammsuga får han göra själv, snäll är jag inte.

Jag är en kändis

Jag har idag varit på min gamla skola som jag gick ut på 7 år sen och vikarierat. Har under hela dagen stött på elever och lärare som sagt att de känner mig, smickrande, jag är en kändis där jag jobbar, och ryktet sprider sig. Hela dagen har gamla lärare gått förbi dörren och vinkat glatt och elever har kommit fram och frågat "heter du Persson i efternamn", "bor du i ett gult hus" eller "jag känner igen dig, har du varit här förrut?". Vart jag än går blir jag igenkänd, jag kan inget annat än att känna mig som en kändis, and I like it!


Svar på Robins förlovning

Som svar på Robins plötsliga förlovning med Calle, erbjöd jag mig att ta rollen som Robins älskarinna. Han nappade. Calle får inte veta nåt.

Äntligen hemma

Åh, min familj är äntligen hemma! Hämtade dom på Arlanda och stod där med min fina skylt. Mamma blev så glad att se mig att hon nästan grinade. Var så skönt att se dom igen, har verkligen saknat dom.
Som begärt hade de med sig presenter till mig, en fin väska och några tunikor, me like! Får se om tunikorna passar, är ju sydda för pinnsmala thailändare inte för stora tjocka Lindor.
Nu ska jag och umgås med min familj och kolla på bilder!

Robin och Calle förlovar sig

Jag har blivit dumpad. Min kära pojkvän ringer med den glada nyheten att han och Calle har förlovat sig. Grattis.
Dom är numera förlovade på Facebook med grunden att de har samma bild. Jag känner mig sårad.

Rent hus

Städa, städa, städa. Det är vad jag har gjort idag. Jag har röjt, städat, tvättat, diskat, bäddad rent och fixat och donat hela dagen, Jag har till och med varit på soptippen och slängt tre soppsäckar mer festrester, något som jag har dragit ut på hela tiden.
Allt detta har jag gjort förför att imorn kommer min familj äntligen hem! Gud vad jag har saknat dom den här veckan. Dom två första veckorna var underbara att vara själv, men den här veckan har jag bara längtat efter min familj och imorn kommer de äntligen hem. Hela huset ska skina så de kan komma hem och vara stolta över mig att jag kan ta hand om ett helt hushåll på egen hand. Jag ska infinna mig på Arlanda imorn 09:00 för att hämta dom. Jag har till och med varit så töntig att jag gjort en skylt där det står "Hej Familjen" så de inte missar mig i folkmassorna i ankomsthallen.

Vakna på fel sida

Imorse blev jag väckt. Inte av min väckarklocka, inte en Robin, utan av konstig musik får Robins kök. Jag blir livrädd och tror att det är någon som kommer för att döda oss. Jag väcker Robin i panik, men får ingen hjälp av mannen eftersom han sover som en bebis, tack min hjälte.
Efter att tag slutar musiken, och jag somnar om. Jag vaknar några minuter senare och hör samma musik, blir lika livrädd igen. Väcker Robin ännu en gång och kör igång tjugo frågor om det finns nån klockradio som kan ha gått igång, nån radio eller nån mobil som kan vara skyldig till detta oväsen. Inget svar. Musiken slutar, jag somnar om.
Vaknar av musiken, igen. Nu blir jag arg. Kollar min klocka och ser att den är 05:52 (!!!!) Nån ska dö! Jag tar mod till mig och går ner i köket och ser det skyldiga, en mobil. Stänger av alarmet som piper och även telefonen, äntligen kan jag somna om. Somnar och varknar nån timme senare av samma musik. Nu är det krig! Telefonens batteri åker ur och jag kan äntligen somna om och sova i lugn och ro.

Ben & Jerry´s

Världens godaste glass, det är vad jag och Soffan ska smälla i oss nu, mums!


image158

Det är orgasmkänsla på denna glass, så god är den!

Myskväll

Ikväll slipper jag vara själv, för ikväll kommer Sofie över och håller mig sällskap. Vi ska ha myskväll. Vi ska frossa i glass och bullar och kolla på film och bara slappa och ta det lugnt. På med mysbrallorna och fram med glassen!

Ensam, nej tack

Jag har kommit fram till att jag inte klarar av att vara ensam, jag måste ha männikor runt om kring mig. Jag har märkt att när jag är enam en längre tid så deppar jag ihop. Jag har nu varit ensam i snart tre veckor, och jag märker hur jag blir mer och mer deppig och rastlös när jag är själv om kvällarna.

Jag terroriserar Robin med samtal var 20 minut, annars brukar jag terrorisera min syster med besök i hennes rum. Jag äter också för mycket onyttigheter för att trösat mig själv i min ensamhet.f Detta är inte bra varken för min hälsa eller mitt förhållande. Robin börjar bli trött på mina terroriserande samtal och orkar snart inte höra på mig längre och efter allt tröstätande så börjar min nyttiga livsstil mer och mer försvinna och min mage börjar växa mer och mer.

Jag längtar tills på lördag när min familj kommer hem igen och jag kan terrorisera min syster istället för min pojkvän och strosa runt i huset och se vad alla gör. Jag vill tillbaka till mina gamla mönster där jag istället är trött på min familj.

Oj, nu börjar Gossip Girl, tjoho! Lite sällskap iaf.

Zzzzzz

Jag är trött. Jag har inte sovit en blund inatt. Det har varit en sån där natt då man ligger vaken och somnar 10 minuter och sedan vaknar igen. Det blev ännu mer jobbigt att se Robin ligga och snosa brevis som en trött liten bebis, det gjorde mig så avundsjuk på att jag inte kunde somna.
Jag får ta igen det när jag jobbat klart, då ska jag hem och sova, det får bli min motivation för att ta mig igenom denna dag.

Trevligt

Gårkvällen blev en trevligt kväll, inga tvivel på det. Rätt låtar gick vidare i Melodifestivalen, alltid en bra början. Resten avkvällen gick vi och sjöng på Frondas låt, dock tråkigt att den inte gick till andra chansen men bara Charlotte gick vidare så var jag nöjd.
Fortsättningen av kvällen var jätte trevligt. Vi sjöng för Anna vid tolvslaget som blev en stor flicka och fyllde tjugo, vi han ta en sväng in till stan vid tre rycket för att sedan åka hem igen och vi han bada i jacuzzin, hur trevligt som helst med andra ord.

Det bästa var när jag vaknade imorse och såg att allting var städat, tack! Bara dammsuga, diska och torka av bord som behövdes göras, hur skönt som helst!

Tonight

Jag har dammsugit hela huset, förberett middag, städat undan kläder och tagit fram fulglasen. Varför? Jo, för ikväll kommer det hit folk och vi ska ha trevligt. Damerna och jag ska börja med middag och Melodifestivalen, sedan går vi in på de mer tunga grejerna. Det kommer lite folk, vi ska lyssna på bra musik och dricka vin. Vi ska festa med andra ord.
Det kommer bli en trevlig kväll.