Ångesten är borta

Planerna för nyår är spikade. Det blir jag och fem fina damer som ska äta en delikat tre rätters middag a la Linda på hörntomten i Enskede. Det bjuda på drinkar, champagne och foten, så kväller kan inte bli mer än lyckad!
Fast jag har en känsla att det kommer spåra, som det alltid gör när foten är inblandad...

Beroende

Boxar är beroende framkallande, har man väl börjat kan man inte sluta.
Jag och min syster fick OC säsong 4 i julklapp, redan samma kväll hade jag kollar klart på hela säsongen och hela annandagen satt jag och Robin klistrade i soffan franför hela Heroes boxen.
Och det slutar inte när man väl kollat klart på boxen, nej, då vill man se mer och sitter lyriskt på ginza.se för att se när nästa box kommer ut eller så laddar man ner nästa säsong så fort som möjligt...

image134          image135

Världens bästa flickvän

Jag är välrdens bästa flickvän. Inte bara för att jag är extremt kärleksfull och gullig mot min pojkvän och uppvaktar honom med pussar, mys, godis, chips och film och hämtar snällt saker åt honom när han ber, utan för att jag gör saker ingen annan skulle göra.
Inatt kunde Robin inte somna, han var jätte förkyld och näsan var täppt och allt var hemskt. Efter många klagomål och "jag tar en taxi hem" så erbjöd jag mig att köra min sjuka pojkvän hem. Klockan halv två en torsdagskväll kör jag min pojkvän hem så han får sova i sin säng och slippa köra hem morgonen efter när han är förkyld och har en näsa som Rudolf.
Kalla mig toffel, men jag kallar mig världens bästa flickvän.

Julklappar

Efter många slitna timmar i stan med letande efter den perfeka julklappen till alla har jag äntligen klarar av mitt mission. Äntligen är alla julklapparna inköpta! Allt är klart och nu återstår endast det roliga med att slå in dom. Gud vad jag älskar juletider!

Shoppa och gör välgörenhet

Vissa affärer har börjat med att man kan runda upp när man handlar, man kan avrunda sin shoppingsumma upp med nå få kronor och hamna på en jämn summa och då skänka de få kronorna till röda korset. Detta tycker jag är jättebra, inte bara för att man hjälper människor, utan också för att shopping blir välgörenhet.
Varje gång jag köper en tröja skänker jag en krona. Det gör att jag mår mycket bättre när jag shoppar, inte bara för att jag älskar att shoppa utan också för att jag gör det för en god sak. Så ju mer jag shoppar destumer skänker jag pengar, är inte det underbart?


Spice Girls comeback

Har suttit en stund nu framför youtube och kollar på Victorias Secret fashion skow från iår. Tycker det är lika roligt varje år. Men iår var det inte några underkläder som fångade min uppmärksamhet, utan Spice Girls comeback. Som de flesta vet gjorde de sin comeback på showen, och de gjorde de inte live, utan playback. Jag skäms!


Nyår?

Jag börjar få nyårsångest. Jag har ingen aning om vad jag ska göra på nyår, och för mig är nyår en ganska viktig kväll. Jag vill klä upp mig fint och supa tills jag dör.
Men iår har jag än inga planer. Robin ska tydligen jobba på nyår, vilket jag inte visste något om och som jag absolut inte godkänner, vem fan ska jag kyssa på tolvslaget nu då!?
Men för att kyssa nån måste jag man planer, som inte innebär att sitta hemma i mjukiskläder själv och kolla på film, nej, jag vill festa gärnet ocgh klä upp mig! Men var fan ska jag göra detta, jag har ingen aning... Ångesten börjar komma krypande, jag har ingenstans att vara och inga att vara med.

Nån som kan tänka sig att fira nyår med mig, så ringa gärna!

Underlig familj

Min mamma är en underlig figur. Hon gör vissa saker som får mig att undra vad hon är för människa.
Förra helgen kom jag på henne med att spionera på granntjejens bråk med sin pojkvän. Min mamma hade vaknat av deras gräl och då klisrtat sig mot fönstret för att se deras gräl, och detta berättade hon för mig med en sån glädje och entusiasm att jag börja fundera på om det är hälsosamt att spionera så mycket på grannarna som hon gör. Hon har åtaliga gånger spionerat på våra grannar och kommer med utlåtanden när hon upptäcker nåt nytt skvaller. Förutom hennes spionerande så kritiserar hon folks julpyntning. När vi åker bil kollar hon in allas fönster och kritirerar de som satt julstaket osymetriskt i fönstret eller använder både stjärna och julstake.

Min syster är inte heller så normal, härromdan kom hon upp på mitt rum för att kolla på mig när jag städade för att hon väntade på att CSI skulle börja. Sedan när vi satt i soffan började hon klappa på mina kinder och säger "sluta le, det gör dina kinder så gullig"

Min pappa vet jag inte ens hur jag ska beskriva. Han är nog en långsam perfektionist som har tusen år på sig att få ur sig en mening och gillar att allt ska göra rätt och ordentligt och tar tid på sig att utforska saker, hemma brukar vi kalla honom för "fiffiga Thompa" för han alltid har fiffiga ideer och lösningar, tycker han. Och i år har han gått lös på utebelysningen, och jag anar oråd. Jag är väldigt rädd för att om några få år är vår trädgård en sådan som är full med 1000 tals julbelysningar....

Uttråkad

Jag är uttråkad, uttråkad på allt. Jag vill ha förnyelse! Måla om en vägg, färga håret, köpa nya kläder, supa mig redlöst full... vad som helst! Men det finns ingen tid eller pengar till detta, så, uttråkad som jag är får jag vänta minst en vecka, och det suger. Helgen kommer och jag har den fullplanerad med tråkigheter jag knappt vill delta på, förrutom min och systers kväll på fredag, annars kan jag skippa helgen.

Jag är så uttråkad att jag snart kräks... hjälp mig!

En konversation i reklampausen

Vi sitter i soffan och kollar på tv och den nya MQ raklemen kommer på med Agnes och Måns som hånglar på.

Robin: Sulle du kyssa Måns om du fick chansen?
Jag: *små skrattar lite tyst och ser lite busig ut*
Robin: Skulle du?
Jag: Ja.
Robin: För att du är så käniskåt?
Jag: Nej, för att han är snygg.