Sönderstressad och nedröstad

Linda har än en gång fåt magkatar utav stress, och vad beror detta på? Jo, en väldigt sen inbetalning till flaket femton minuter innan jag skulle vara på körskolan, så en redan stressad Linda får stressa ännu mer för att hinna till körlektionen. Nu är magkatarren kommen igen...
Skolan och all dess plugg har skapat mig en ny irriterad mage, och inbetalningen till flaket gjorde att jag var stressad till sista sekunden. Men klassen överraskar en alltid och lyckades i sista sekunden skrapa ihop den summa som jag skulle betala in. Kändes skönt att hela klassen stog bakom mig och Sanna i kampen med en viss person om pengar och lakan...

Så nu tänkte då Linda att hon skulle få en skön fredagskväll med alkohol så hon kunde dränka sin stress, men eftersom jag var ensam om den idéen blev jag nedröstad utav min kära vän Sanna och tvingade med mig på bio istället. Jag gick inte så motvilligt, men egentligen ville jag supa skallen av mig, men fick nöja mig med en mysigbio kväll eftersom jag blev nedröstad.
Vi såg Alpha Dog med Justin Timberlake. Kan jag rekommendera, var en väldigt bra film, och att Justin var lika het som alltid och charmigt rolig gjorde inte filmen sämre.

  


 


Busy vår

Busy busy busy, ingen fritid för mig inte. Denna vecka har bara hittls går åt till skola och plugg. Har haft två prov och en ventilering på tre dagar, och ytterligare ett prov väntar denna vecka, hujedamej!

Men något bra jag iaf har lyckas ta del av är den efterlängtade våren som äntligen är här! Värme och solsken, det är mina takter det. Det kändes ännu bättre när jag kom till Robin idag och han hade sjösatt båten, äntligen är våren kommer! Så vi tog en sväng med båten, och nu känner jag verkligen att våren är kommen!

Derby och prov-plugg

Söndagen har hittils bjudit på en hel del saker. Det var sol, det är vår, det böev våfflor till lunch och så var det derby på Enskede IP mellan utvecklingslaget och B-laget, vilket var ett måste för mig och Sanna att se eftersom det spelade gamla lagkamrater till oss i båda lagen. Maria var även intresserad i detta derby så det blev vi tre som satt på åskådarbänken och suktade efter att få spela igen. Efter första halvlek var vi ganska frusna och gick till konsum för att köpa lite halvleks godis. När vi kom tillbaka hade Maria lämnat oss eftersom hon skulle till en kompis, men jag och Sanna krigade i kylan. Tillslut insåg vi att det var för kallt för att stanna kvar, så vi begav oss hemmåt där samhälls provs plugg väntade.

Nu sitter jag här och har läst igenom samhället och känner för att hoppa genom fönstret. All min motivation och livslust försvann just som jag läsa i boken, och nu tänker jag aldrig mer öppna boken igen.

För att återfå min livslust igen ska jag nu kolla på Gilmore Girls, äta godis och gosa ner mig i sängen.

Våfflor i kungen tofflor

Idag känns det verkligen som om våren är här, det är sol, man ställer om till sommartid och man får äta våfflor, TJOHO! Vår skrik från Linda!
Detta firades idag med våfflor i trädgården, mums!

VÅREN ÄR KOMMEN!

image26

40-års kalas

Gårdagen bjöd på 40-års kalas ute i Vaxholm. Jag vet, det låter väldigt toffligt och oj-vad-jag-känner-min-pjkväns-familj-jätte-bra-för-jag-är-bjuden-på-fest, men det var jätte trevligt och jag har träffat hans släkt massvis med gånger.
Det var min pojkväns morbrors fru som fyllde 40 så det blev en stor fest på Villa Askudden. Det bjöds på champagne, god middagsbuffé, vin och en massa sprit. Senare framåt små timmarna efter en utsökt middag med massvis av tal, alldeles för mycket vin så bar det av till dansgolvet. Att personer över 40 som druckit massor och som tror att dom kan dansa jätte bra men dansar uselt, är en billig underhållning. Jag klarade inte av att dansa eftersom jag istället stod i ett hörn och vek mig av skratt när min kära pojkvän och hans kusin börjar röja på dansgolvet. Det var en blandning mellan en 3-åring som tar sina första danssteg, Grease-pardans och en väldigt dålig taktkänsla. Att dom druckit alldeles för mycket gjorde inte det hela mycket bättre. Dom tyckte själva att dom var världsbäst på att dansa, men jag som åskådare kan säga att det var bara roligt.
Kvällen led mot sitt slut och jag och Robin vinglade hem när klockan blivit 1, eller snarare 2 med sommartiden. Han skulle upp och jobba idag och jag är inte ett dugg avundsjuk på honom...

Höjden av deprission

image25

Höjden av deprission är när man inser att man gått upp i vikt det senaste året.
Beviset är att byxorna jag hade på mig för ett år sen inte passa längre...

Det är onsdag idag

Snart är ännu en dag till enda, och vad har jag åstadkommit idag då? Jo, ingenting annat än stress! Insåg idag att nästa vecka kommer bli min död; samhällsprov, mediakommunikations prov, marknadsförings prov samt ventilering i historian. Sedan kommer ett enda stor kaos dom restrerande veckorna... hjälp mig!

Men kan även berätta det roliga som hänt idag, nämligen vadå? Skolan är ju inte alltid så himla underhållande precis. Men efter att det kommit fram att vi har massor att göra i framtiden var jag och Sanna ganska deprimerade, så jag följde med henne till H&M i Slussen för hon skulle kolla om dom hade ett par byxor i hennes storlek. Men det blev till en fika, och det blev till en promenad till Ringen för att kolla om dom hade Sannas byxor och det ledde till prova andra kläder som ledde till vi-går-bara-in-hit-en-snabbis-för-jag-ska-visa-dig-en-tröja och allt detta för att undvika att komma hem och inse att det finns viktiga saker att göra...
Men jag kan säga att det är tur att jag har Sanna med mig när jag kollar i affärer, hon hindrar mig från att köpa saker jag inte behöver, tack gode gud att du finns.

Dagens ord: Soeet
Vi vet inte vem som började, men det är iaf ett ord som används utav mig och Sanna väldigt mycket i affärer. Det enda jag praktiskt taget sa idag på H&M

Dålig bloggare

Förlåt mig o store blogg herre för jag har syndat, det var för länge sen jag bloggade...

Jag borde ge mig själv en örfil eftersom jag är en sådan usel bloggare, mina vänner trackar mig varje dag med att jag aldrig uppdaterar, men jag lovar att jag ska bättra mig från och med nu!
Men det har varit kämpigt de senaste veckorna med tanke på att jag bott hos Robin och han lägger alltid beslag på datorn så jag aldrig kan få använda den... En dålig ursäkt, men det är halva sanningen. Den andra halvan är att jag varit sjuk och lat, inte pallat heller plus att jag inte vetat vad jag ska blogga om. Tror ingen orkar sitta och läsa mina värdelösa tankar om min framtida planering jag gör för mig själv utan att jag prata med någon annan, haha! Kommer på så många bra idéer för mig själv, men glömmer alltid bort att berätta för folk jag planerat för mig själv med, ändring på det inom fem!

Nä, om man kanske ska ta och ta tag i mitt liv, eller inte...

Greenpeace in my as

När jag idag gick i stan i min godan ro så kommer en Greenpeace kille fram till mig. Han frågade vad jag tyckte om den ökade växthuseffekten, och jag som hatar gatu represetanter av alla slag fortsatte och gå. Men han gav sig inte uran följde med mig och fortsatte ställa frågor och jag svar med korta arga svar för att markera att jag inte är intresserad, men han förstod onte vinken. Men det han ville var att jag, som fattig student, skulle varje månad skänka pengar till Greenpeace. Är han dum eller? Ska jag som knappt har några pengar alls skänka pengar till miljlaktivister som går för långt? Aldrig i lvet tänker jag!

Vad händer med denna värld, och framförallt, vad händer med Stockholms gator? Ska man inte ens kunna gå i stan på en lugn och skönt shopping tur utan att mans ka bli jagad av försäljare och representanteer från Greenpeace och alla mobil operatörer?
När man väl blivit av med dom där nedrand irriterande människorna går man runt nästa garhörn och bli attackerad av nån annan? Kan ni inte bara försvinna! Ingen tycker om er!

Dumma förkylning

Hela vintern har jag lyckats hålla mig frisk från förkylning och känt mig lyckigt lottad, men tji fick jag, för i helgen åkte jag på en dunder förkylning. Näsan är ständigt i kaos, halsen är svullen och huvudet är fullt med bomull. Näsdukar och nässpräy är mina bästa vänner just nu, och sängen är där jag håller till.
Vill bara bli kvitt denna dumma förkylning så även jag kan få skutta runt i vår värmen, dumma förkylning...


VÅR

Äntligen vaknar man till fårglarnas kvitter och solen sken, så underbart! Ett plus är även att man nu är i Vaxholm (som man altid annars hatar) och vaknar till havets glitter. Finns det något vackarare? Om det är någon gång det känns som vår, är det definitivt idag!
Har funderat på hur jag bäst kan avnjuta denna underbara vår dag, men har inte riktigt något bra förlag. Men jag tror jag gör så att jag går och köper en glass, och sedan sätter jag mig i solen och bara njuter av att våren är här! Måste även förverkliga denna dag genom att fotografera solen och havet, men bilderna kommer senare eftersom jag inte är hemma nu kan jag inte lägga upp bilderna sorgligt nog.
Sitter nämligen ensam hemma i Robins hus, eftersom han jobbar idag får jag sysselsätta mig själv. Och kvällen löste jag genom att bjuda hit mina gilrs och äta middag och glo på melodofestivalen. Invasion hemma hos Robin ikväll!

Nu är det ut i vår solen!


Fucking Åmål

Fucking Åmål är en kult film, ett minne från mina yngre dagar. Var så länge sen jag såg det, så idag fick jag ett ryck och kollade på den. Det är en milstolpe i mitt liv känns det som, kollade jätte mycket på den när jag gick i sexan och kommer ihåg duskitionerna vi hade om den

image24

Fucking jävla kuk Åmål!

Han

Min kära lilla pojkvän konstaterade igår att jag hade en blogg, något efter alla andra, och kollade då igenom den med en kommentar "Du har ju inga bilder på mig!" haha
Så för att han ska bli glad så ska jag lägga upp nån söt liten bild på honom, och även en osöt bild, moahaha!

  

Back to school

En tröttsam dag och man är tillbaka i skolbänken, ingenting man direkt har längtat efter. Känner att sova är det enda jag vill nu... Var döden att klockan skulle ringa vid halv sju imorse så jag ändrade mig och bestämde mig för sovmorgon och skippa bilden, men piggare blev jag ju inte för det. Känner fortfarande för att sova....

Nu känns det som om man går på reserv energi och man är helt uppe i varv eftersom man sovit för dåligt och hunnit blivit övertrött den lilla stund man har varit här.... men men, får väl gå hem och sova lite innan middagen som Robin ska gör atill mig, moahaha, han är min lilla hemmaman den här veckan, lagar middag till mig varje dag och tvättar, me like!

Söndag

Igår var egentligen meningen att det skulle bli en kväll med gamla fotbollslaget med middag och utgång, men det blir aldrig som man tänkt sig. Till och börja med så blev vi bara fem stycken eftersom ingen annan kunde. Sen slopades utgången eftersom Sara hade match idag på morgonen och Sanna och Fanny var slitna efter fredagens födelsedagsfirande, så det skulle bara bli middag. Sanna och Fanny kom innan dom andra för att förbereda salladen, eller snarare Fanny för Sanna var seg och kom sent som alltid. Men när klockan slagit sju och ingen Sara eller Emma infunnit sig hos mig så får vi ett sms från Emma där hon säger att hon inte kommer för hon mår inge bra, så det slutade med att det blev jag, Sanna, Fanny och Sara på en mysig middag. Men det var inte fy skam, vi hade det så trevligt så. Alltid lika kul. Vi konstatede även att vi var aldrig riktigt så bra på fotboll uten det var bäst på fest och bäst på att äta istället, men det är inte illa det heller.

laget


När alla hade gått fram mot halv två snåret får jag ett samtal från Sanna som vill ha sällskap när hon väntar på tunnelbanan som aldrig kommer, det slutade med att vi har djupa diskutioner och Adolf Hitler och andra världkriget, kanske lite öfr djup för en lördagsnatt, men inte vet jag...

Nu är det söndagsmorgon (?) och sista dagen på lovet, imorn är det tillbaka till skolan. Och som grädde på moset har vårat schema blivit värre nu också. Det är väl bara att bita ihop och tänka på studenten som närmar sig.
Idag ska jag då flytta in hos min kära pojkvän eftersom han föräldrar åker till Thailand idag och är borta i två veckor och då vill han inte bo själv, och den ängeln som jag är så kommer jag såklart att göra honom sällskap större delen av tiden.

Men nu väntar min frukost på mig!