Melanders är mitt hem

Värdelös, jag vet. Men kan skylla på att jag tillbringat all min tid de senaste två veckorna på jobbet och då få gott samvete över att jag inte bloggat! Har varit på jobbet varje dag möjligt sedan förra måndagen, så inte konstigt att jag inte haft tid till annat.
Men när Anna klagade lite på mig kände jag mitt ansvar att ta tag i mig själv, men då får hon välja. Antingen bloggar jag eller spelat farmville. Har inte tid till båda så nu är det upp till Anna vad hon prioriterar mest. (och säger du farmville tar jag ut skillsmässa)

Den här cheececaken skriker ÄT MIG, och sn...

photo-0124 (MMS)

Den här cheececaken skriker ÄT MIG, och snart kan jag inte stå emot längre! Damn you cheesecake!


Ledighet

Vaknade av att Fanny ringde, vi pratade en stund så jag hann vakna till. Låg i soffan en stund, surfade efter lägnheter, läste bloggar och kollade på MTV. Gjorde havregrynsgröt, tog ett glas juice (jag har köpt juice!) och satte mig vid matbordet för att läsa Solo tidningen.
Nu studsar jag runt hemma i mina nya träningsbyxor, småstädar lite och bara njuter. När regnet har lagt sig ska jag snöra på mig skorna och promenera till Hörntomten för middag.

Hallelulja!

Förstår inte hur jag kunnat missat att det har kommit nya avsnitt av Kardashians! Herregud vilket lyckorus jag känner nu!

Fram med popcornen, söndagskvällen är räddad!

Ibland får man unna sig lite lyx, det är t...

photo-0118 (MMS)

Ibland får man unna sig lite lyx, det är trots allt lördag och ikväll ska det drickas vin med vänner!


Nu gäller det!

Jag har satt ett mål. När jag åker till Thailand i januari ska jag har gått ner till min målvikt och fått en slimmad kropp.
Från och med nu är det träning för hela slanten, för om några månader åker biknin på och då ska det finnas magrutor!
Det jag känner mig lite ledsen över är människor som inte tror jag klarar det. Jag är trött på kommentarer om att jag är lat. Nu har jag bestämt mig och inget ska stoppa mig om jag så måste skaffa anorexia på vägen!
Så det jag vill ha nu är pushningar från alla! Jag vill också höra att jag kan, att jag är duktig och att jag kommer klara det! Är det något jag är så är det envis, och nu har jag gett mig fan på att jag ska komma tillbaka till min gamla kropp och då ska jag fanimig lyckas! Men för att komma dit vill jag känna stödet pch pushen att jag verkligen kan klara det.
Jag har satt ett mål. När jag åker till Thailand i januari ska jag har gått ner till min målvikt och fått en slimmad kropp.
Från och med nu är det träning för hela slanten, för om några månader åker biknin på och då ska det finnas magrutor!

Det jag känner mig lite ledsen över är människor som inte tror jag klarar det. Jag är trött på kommentarer om att jag är lat. Nu har jag bestämt mig och inget ska stoppa mig om jag så måste skaffa anorexia på vägen!
Så det jag vill ha nu är pushningar från alla! Jag vill också höra att jag kan, att jag är duktig och att jag kommer klara det! Är det något jag är så är det envis, och nu har jag gett mig fan på att jag ska komma tillbaka till min gamla kropp och då ska jag fanimig lyckas! Men för att komma dit vill jag känna stödet pch pushen att jag verkligen kan klara det, för jag kommer klara det!



Kungarna av Tylösand, mitt liv är fulländat!

photo-0113 (MMS)

Kungarna av Tylösand, mitt liv är fulländat!


Familjemiddag

Efter att jag spenderat hela förmiddagen i tvättstugan, tog jag min väska och åkte ut till Årsta Havsbad för middag med familjen Isaksson. Dom serverade lamm och potatisgratäng och vi åt så vi alla låg i matkoma efteråt.
Passande då började Biggest Looser som vi trängde ihop oss i soffan för att kolla på samtidigt som vi mumsade på jordgubbspaj. I pauserna underhöll vi oss med olika roliga grejer. Jag upptäckte att jag kan stoppa in min krytnäve i munnen, Micke kan nudda näsan med tungan och att Tina och Malin har korta tungor. Vi sköt även luftgevär och jag sköt nästan ner en talltopp.

Måste passa på att umgås med Isakssonarna eftersom de åker tillbaka till Koh Lanta på lördag. Men sen dröjer det inte länge innan vi kommer ner och bråkar med dom igen, har jag sagt att jag längtar till den 2 januari?

Åh vad det är roligt att tvätta!

photo-0111 (MMS)

Åh vad det är roligt att tvätta!


Jag vill!

Jag vill så mycket, och jag är otålig och vill att allt ska hända just i denna sekund. 

Jag vill flytta till en trea med Fanny så jag slipper min dyra hyra så jag kan börja spara pengar.
Jag vill att det ska vara december så jag kan jobba varje dag och låta tiden rinna iväg och jag helt plötsligt ligger på stranden på Koh Lanta med bror och en chang i handen.
Jag vill börja plugga och tänka på framtiden så jag kan bli något.
Jag vill vara kär och känna pirret i magen och ta mysiga promenader bland höstlöven.
Jag vill köpa dom där skorna jag drömmer om.
Jag vill ha en ny telefon, för jag är redan trött på min, och då skulle en Iphone duga fint.
Jag vill att Maramaduke ska stå i min och Fannys hall när vi flyttat och välkommna oss hem varje dag.
Jag vill gå ner i vikt så jag slipper känna mig ful när jag ser mig i spegeln.
Jag vill äta nyttigt och träna mer så jag kan gå ner i vikt.

Jag vill, jag vill, jag vill! Nu!
Thailand 2jan-24jan 2011, jag längtar!

Annabell

Fick sms av Fanny igår kväll.
"Vad säger du om jag säger en galen kille som dansar på ett rapsfält?!"

Annabell!


Söndagsmys framför How i meet your mother....

photo-0109 (MMS)

Söndagsmys framför How i meet your mother. Huvudvärk för andra kvällen irad, gillas inte...


Löneförmån på Melanders, företagsbil!

photo-0108 (MMS)

Löneförmån på Melanders, företagsbil!


Boxning

Ikväll var första passet boxning, och herregud var jag är slut nu! Är så utmattad i armarna att det gör ont att skriva på datorn och jag är rädd för den träningsvärk jag kommer ha imorn.
Men boxningen är ett steg i rätt riktning för min bikiniform inför thailand. När jag har tränat som ett as och det är dags att dra på sig bikinin och dra till stranden i januari, kommer min kropp vara sä här vältrimmad:

Tisdagsmys

Mina kära systrar tog dig hit igår för att mysa med mig. De hjälpte mig att rensa och organisera min garderob och som belöning fick de kläder jag inte längre använder, lyckan var total för de små liven.
Jag svängde ihop en utsökt köttfärssås till middag och efteråt mös vi i soffan med ett kilo godis, chips och Hangover på tvn.

Vi pratade och planerade även lite inför Thailand i januari då vi ska åka och hälsa på familjen Isaksson, och nu längtar jag nästan så jag spricker! Vill att det ska vara januari nu!

Mina systrar är bäst!

Hey Bill, call me!

Efter en dag på jobbet surplandes på kräftor, mötte jag upp mina tre damer. Vi åt middag på Orkide, eller de andra åt och jag pratade så jag hann bli mätt innan jag ätit upp. Vi ringde på Bill, men han kom som sagt inte. Och tydligen är Sanna den kvinnliga versionen av Jim Carrey, för de har samma minspel. Kom som en chock för oss alla.

Efter matkoma kom bio och vi slog oss ner för att se "I rymden finns inga känslor". Det var världens bästa film! Skrattade som en gris och vill se den om och om igen för den var så klockren. Vi vill alla vara vänner med Simon som har asberger och ha en tunna så vi kan flyga ut i rymden.


En greps av yra, sen var dom bara fyra.

Nu när Annas karl kommit till stan, har hon lämnat gruppen. Hon har gripits av någon sort yra, så nu är vi bara fyra.
Men inte sörjer vi för det, vi har tydligen Jim Carrey i sällskapet.
Dessutom är fyra ett jämnt tal, så nu slipper någon bli utanför hela tiden (jag med andra ord)

Anna, du är inte saknad. Inte ens för fem öre... kanske ett öre då...

Vi ringer på Bill, men han kommer inte. In...

photo-0106 (MMS)

Vi ringer på Bill, men han kommer inte. Inte ens Call kommer. Hur fan funkar den här manicken?!


Fanny har hittat sin kärlek!

photo-0105 (MMS)

Fanny har hittat sin kärlek!


Helg på Hörntomen

Har spenderat hela min helg hemma hos familjen. Har trivts så bra på soffan i gästrummet att jag inte velat ta mig hem, maten blir serverad och är man hungrig kan man alltid hittat nåt gott i kylen, lyx med andra ord!
90års kalaset igår var väldigt trevligt, släkten är bäst! Det serverades god mat och sällskapet var underhållande. Vi planerade lite smått inför Thailandsresan i januari, nästa helgs utflykt till Vaxholm och bokade att jag tar mig ut till Havsbadet i veckan och hälsa på. Det kom fram att jag är tjock och har asberger och det kom även fram att lillasysters kompis dejtar en väldigt mycket äldre man och resten av kvällen hånades denna man, eftersom det inte är mobbing när vi pratar om det bakom hans rygg som min kära farbror så fint uttryckte det.

Idag har jag bara legat i systers säng och kollat på Chrsistine med henne, skrattat, ätit chips och tagit en nap. Blev serverad världens godaste middag och fick skjuts hem av bästa mamma och pappa.
Nu känns det väldigt ensamt i min lägenhet, mitt kylskåp ekar tomt och det går bara skräp på tvn. Jag saknar hörntomten och min underbara familj. <3

Frukost på hörntomten. Underbart när pappa...

photo-0103 (MMS)

Frukost på hörntomten. Underbart när pappa kokat ägg till mig!


Hemma på Hörntomten

Det är något speciellt över att vara hemma hos familjen och hälsa på, jag fylls av en varm känsla och blir lugn.
Det är 90års kalas imorn för gammel famor Ulla och det ska firas med skumpa och snittar. Eftersom jag i ett svagt ögonblick tog på mig att göra snittarna blir det lite att stå i imorn så enklaste valet var att sova på hörntomen.
Det är så himla mysigt att få kura ihop sig i bäddsoffan i det numera gästrummet som när jag fortfarande bodde hemma var tvrum och veta att mamma och pappa sover under samma tak, känns tryggt och rofyllande att veta att de finns där om jag skulle drömma mardrömmar och jag vill krypa ner hos dom för att få tröst.

Tror inte att jag har förstått ännu att jag flyttat härifrån, även fast jag inte bott här på åtta månader. Men Hörntomten kommer alltid vara mitt hem.

Fredagsmys hemma hos Anna. Hon försöker f...

photo-0102 (MMS)

Fredagsmys hemma hos Anna. Hon försöker frysa ut oss så vi drar på oss filtar, och som hämnd för kylan gör jag Anna blind genom att slänga filtfransarna i hennes öga.


Snurrigt

Har gått runt och känt mig snurrig sen igår. Inte snurrig som jag brukar vara när jag glömmer saker eller är korkad, utan snurrig som om jag har åkt karusell.
Känns som om huvudet är inlindat i bomull och jag kan inte fokusera, allt tar en evighet för mig att genomföra och mina arbetskollegor står och säger "jorden till Linda" en gång i halvtimmen när jag måste stanna upp och fokusera för att inte ramla.

Jag ber till gud att yrseln inte kommer tillbaka. Vill bara att snurrande ska förvinna av sig själv....

Mindre bra när jag måste vända ut och in p...

photo-0101 (MMS)

Mindre bra när jag måste vända ut och in på min stora väska för att hitta nycklarna. Dags att rensa väskan?