Väntan

Min plan för dagen var att åka till Nacka Forum, shoppa lite och göra lite viktiga ärenden. Sedan klockan halv tolv idag har jag försökt ge mig iväg, men pga min pappa har jag inte kommit någonstans. Så nu har jag väntat i två timmar och börjar bli otålig.

Det började med att han tog bilen för att åka iväg med farmor och köpa cykel. Han kommer hem halv tolv och jag hurrar lite och ska springa till bilen för att åka iväg när mamma stoppar mig. Hon måste åka till Globen på en gång för att handla mat och hämta biljetter. Suck. Men jag följer med henne till globen för då kan jag passa på att gå till banken medans hon handlar.
När vi kommer hem meddelar pappa att han måste ha bilen igen för dom fick inte med pedalerna till cykeln. Suck. Så pappa åker iväg för att hämta pedaler och jag väntar hemma. När han sedan kommer hem och jag ska ta bilnyckeln och springa iväg stoppar han mig och säger att han måste ta bilen en snabbis igen för att pumpa cykeln. Suck! Ännu mer väntan.

Men när pappa kommer hem från macken ska jag slänga mig in i bilen och slira iväg fort som vinden innan någon hinner stoppa mig.

Regn

Finns det något mysigare än att ligga ihopkurad i sängen under täcket, kolla på en mysig film och höra hur regnet smattrar mot fönstret?
Skulle inte tro det.

Vinhelg

Helgen fylldes med allt för mycket vin. Men det var länge sen så det var vi värda!

Fredagen började med middag och vin på Sannas balkong med Anna. Sedan tog vi en taxi till Madde och här nånstans tar Sannas minne slut. Tur för henne att både jag och Anna minns resten (större delen) av kvällen. Hos Madde spelades det något underligt ölspel som vi aldrig förstod, det byttes ringar och någon vattnade rabatten.

Dagen efter vaknar vi ganska slitna och efter inte allt för lång stund blir det skjuts via McDrive och avsläpp hos Sanna för att svulla. Sedan tackade jag för mig och la mig och sov i Sannas säng medans Anna och Sanna startade upp Sannas Boutige inför kvällen klädbytarkväll. När Boutigen var klar kom Sten och Fanny. Medans fyra hungriga vargar satt och väntade lagade Sanna middag, lyx.
Prick klockan 18.30 öppnade Boutigen och damerna blev som galna, och för att citera Sanna "nu är vi nakna". Det fyndades till höger och vänster och gamla kläder blev som nya. Efter fyndandet var det dags för fem sega damer att tända till med ost, kex och vin. Det spelades Uno och vinet sveptes med fart.
Efter en stund begav vi oss i taxi in mot stan för att bli nekade på varenda ställe, upptäcka att gamla-Mera-forna-Ice numera är en gayklubb och även upptäcka att Sten glömt sitt leg. Så lösningen blir drinkar på Fridays. Efter drinkar gav sig damerna hem och jag och Anna ville vidare och dansa, men det blev hemgång istället efter en bit mat.

Söndagen vaknade vi ganska sega, men efter mer mat tog vi med oss Loke på en mysig promenad runt Långholmen.






Julförklädet var på för att inte spilla på vita tröjan


Boutige Sanna










Sten dansar Michael Jackson


G(r)ym

Som sagt, idag var det första dagen på gymmet och nu har jag blivit med gymkort, man tackar!
Var skönt att komma igång med träningen, och eftersom jag tränar med mini Hitler kommer jag vara fit och biffig som en bodybuilder lagom till jul.

Så nu är det en ny era då Linda går till gymmet, revolution!

Revolution

Idag flyger grisar, helvetet har frysit till is och det regnar i öknen. Idag är första dagen på mitt nya liv. Idag är dagen då jag efter mycket prat äntligen ska ta mig till gymmet.
Många skrattar åt mig. Men nu har jag bestämt mig, jag ska börja träna! På riktigt! Den här gången ska det hålla och jag har som mål att i jul ska jag se en förändring.
Själv skulle jag nog adlrig klara det. Därför har jag min kära vän Anna som partner in crime så vi kan pusha varandra.


Starting over

Varit mycket klagomål senare tiden på dålig uppdatering. Skyller på att det inte funnits nåt att skriva om.
Men nu får jag skärpa till mig så klagomålen kan sluta.

Landade igår efter en vecka i underbara Spanien. Alltid en liten lyckokänsla som sprids i kroppen när landningshjulen nuddar marken på Arlanda. Vet inte om det beror på hemläntan eller lättnaden över att man överlede ännu en flygtur.

Som alltid första dagen efter man varit bortrest har jag tvättat, sovit ,legat i soffan och uppdaterat mig om det jag missade medans jag var borta.
Resten av den här dagen ska jag inte göra nånting. Ska äta middag med familjen och dega i soffan framför tvn hela kvällen. Härligt med semester hemma!