Learn it. Love it. Live it!


Anna till Robinson 2010

Jag har åtagit mig uppdraget att anmäla Anna till Robinson 2010. Jag hävdar att hon skulle klara sig utmärkt och vinna hela skiten, och hon säger iaf inte emot. Och eftersom Anna vägrar anmäla sig själv, ska jag göra det åt henne (med hennes godkännande)
Så nu behöver jag nog lite hjälp. Man ska skriva en uppsats om vem Anna är som person och beskriva henne och jag känner att jag behöver lite hjälp på traven. Så ni som känner Anna kan väl hjälpa mig med detta så vi får se henne i tv-rutan nästa år!

Dålig vana

På senare dagar har det blivit alldeles för mycket Ben & Jerrys glass. Börjar oroa mig lite smått för bikini-säsongen.
Men som bot på det får jag spendera resten av dagern framför Wii-fit och hoppas på resultat!

Alexander Rybak

I år var det rätt låt som vann! Vilken kille Alexander Rybak!


Bakdag som skulle bli utgångskväll som slutade med nattbuss hem från Tyresö

Lördagen började med en lång väntan på Anna. Jag väntade och väntade och väntade, och tillslut ringde hon och sa att det var dags. Det var dags att bege sig mot Heleneborgsgatan. På vägen dit fick vi sällskap på bussen av Kjell-Henry som pratade i gåtor och körde intärn-skämt med Anna, trots att vi nyss träffats. Vi hann även spana Rosing-Hugo på väg från Där med Pasta.
Men tillslut kom  vi fram till Heleneborgsgatan och mitt i matkoman var det dags, dags att rulla chokladbollar. Vi rullade och rullade och Fanny blev alldelles "cocsig" om händerna och för att inte kladda ner för mycket drack vi våra cider med sugrör. Efter rullandes dansade vi runt och gjorde oss i ordning framför grann-tanten som spanade på oss genom sitt fönster.
När vi var klara begav vi oss till Träffas för en snabb öl innan vi sprang till bussen och tog oss kissnödigare än någonsin hem till Rally Kalle. Blev mötta i dörren av människor på språng och vi hann endast med att säga hej och hej då innan vi hoppade in i en taxi för att bege oss till inflyttningfest/födelsedagsfest.
Vi drack vin och hade det väldigt trevligt, och alla var i chocktillstånd när vi insåg att Fanny stannat länge än en timme, eloge till henne!
Alldeles för sent begav jag och Anna oss till nattbussen för att åka hem, vi slog världsrekord när vi hann handla mat på under 8 min så vi hann med våran tunnelbana. Så hem för att äta och sedan däckade Anna och jag pladdrade på om allt mellan himmel och jord som vanligt vid läggdags, sedan insåg jag att Anna slutat svara så jag bestämde mig för att sova jag med.

En barnslig dag

Idag kan man säga att jag har bejakat mitt barnajag. Hela dagen har jag suttit i sandlådan och gjort sankakor med de underbara barnen. Och nu på kvällen har jag haft kvalitetstid med syster och varit på bio, och sett Hanna Montana.
Idag var en sådan dag jag inte ville tänka under bion, jag ville bara sitta och titta på nåt underhållande. Vad passar bättre då än en lite barnslig film som Hanna Montana?
Dock satt det ett gäng störiga ungdomar (låter som en gammal tant nu) bakom oss. De pratade högt emellanåt och sparkade i stolsryggen. Som den lilla tönt jag är orkade jag inte säga nåt, utan harklade emellanåt så det skulle fatta vinken, men tanten i mig ville ta snorungarna i örat och skälla ut dom.
På vägen hem rockade jag och syster loss ordentligt i bilen och körde några schyssta moves till "Jerk it out" och "I like the way you move".

Och som den bullmamman och den barnsliga själen jag är håller jag nu på att förbereda chokladbollssmeten tills imorgon så jag och Anna kan rulla mumsiga chokladbollar.

Läxhjälp

Jag är ingevidare till läxhjälp. Frösökte hjälpa min syster med henne hemkunskaps-läxa, men jag störde mer än jag gjorde nytta. Satt mest i sängen och kastataste kataloger, pratade om hennes bal och rullade runt. Tillsut insåg jag att om hon skulle bli klar med abetet det här århundrandet var jag tvungen att lämna henne till hennes eget öde.
Men har jag tur kan jag få hjälpa henne senare med att klippa och klista, yey!

WOHO!

Jag har bokat en resa, jag ska til spanien!
Sol, bad och ljuva livet here i come!





Förövrigt är den här damen mitt ressällskap.



Min nya bebis

Har fått hem min nya mobiltelefon, och jag är kär. Den är hur fin som helst och sitter som gjuten i min hand.
Passade även på att byta operatör från Tre till Tele2/Comviq eftersom mina mobilräkningar har skjutiti i höjden sen jag och Anna flyttade ifrån varandra. Så nu ringer jag gratis till henne och 3,5 miljon andra människor i sverige.




Familjefest är bäst

Finns det nåt underbara än att umgås, skratta och njuta med sin familj? I fredags var en sådan dag som spenderades hela dagen med familjen och super-faster Tina.

Farfar fyllde 70år så vi åkte för att fira honom, och jag har nog aldrig sett honom så glad och det värmde ända in i själen. Det var strålande solsken så vi fick fikat uppdukat i trädgården och innan vi högg in på tårtan konstaterade vi att skulle ha en kaloridag, men andra ord skulle vi äta tills vi kräktes. Så vi högg in ordentligt på tårtan och på vägen från farfar ut till Årsta havsbad stannade vi på Sibylla för att trycka en meny för att fortsätta med våran kaloridag riktigt ordentligt. Kom ut till Årsta och satt en stund i den ljuvliga solen innan syster och jag la oss i soffan för en sovstund.
När vi väcktes var det dags för middag på torget, och där tog alla i från tårna. Alla käkade pizzasallad och pizza så det sprutade ut genom öronen och jag käkade den gräddigaste pasta carbonaran genom tiderna.
När vi sedan hade rullat hem kom godispåsen fram och vi kollade på Så ska det låta och mös ordentligt i soffan. Sedan blev det Humorgalan samtidigt som vi spelade kort, och självklart lite mer onyttigheter som chips, dipp, jordgubbar och kessella vanilj - mums!

Jag skrattar sällan så mycket som jag gör när jag umgås med min familj. Bara att sitta hemma och spela kort kan vara som våran egen humorgala, vi skrattade så magen krampade och tårarna sprutade. Nästan så att skrattandet kompenserade för vår kaloridag - eller inte.

Önskelista

Något som inte borde ungått når är att jag snart fyller år, och för er som missat det är den stora dagen den 27 maj. Så då förväntar jag mig tonvis av presenter och som hjälp på traven har jag knopat ihop en önskelista.




Ett par röda Ray Ban Wayfarer



Miu Miu Cofferbag


En Porsche 911 Carrera


En egen tropisk ö i Stilla Havet


Och som grädde på moset kan någon ge mig Colin Farrell

Damn pollen

Våren är här och med det dess pollen. Varje år blir jag übersnorig, och varje år envisas jag med att skylla på förkylning. Men som alla andra år är de pollen som spökar och ger mig världesn snorigaste näsa, fresh.
Men jag kan iaf glädja mig med att jag är inte den enda som drabbas, syster och pappa klagar också på pollen.