Resultat hemmagjord hårinpackning

För det första gjorde jag misstaget att inte mixa blandningen, utan jag mosade med en gaffel. Denna metod gjorde att det fanns några bitar kvar och dess bitar fastnade i håret och gjorde att jag var tvungen att stå och pilla i håret i en halvtimme.
För det andra så såg "hårinpackningen" ut som en spya, speciellt när jag hade i den i håret.
För det tredje luktade den rutten avokado blandat med banan, inte mysigt.

Och då till efter resultatet: ingen skillnad. Vet inte om det beror på att avokadon var rutten, men inte känns håret mjukare än vanligt. Nästa gång köper jag en hårinpackning som är full av konserveringsmedel så håret åtminstone blir mjukt och fint.

Hemmagjord hårinpackning

Eftersom mitt hår har blivit så slitet på senare dagar, bestämde jag mig idag för att göra en hemmagjord hårinpackning med avokadon som låg och skräpade i fruktskålen. Hårinpackningen består av: en övermogen avokade, banan och olivolja. Jag läste att allt detta ska vara bra får håret, så jag mosade ner allt i en skål och kletade i det i mitt hår. Det såg ut som om jag hade spytt i mitt hår, inte trevligt. Det luktar inte gott heller. En blandning av banana och övermogen/rutten avokado.
Nu ska jag sitta med hårinpackningen (spyan) i mitt hår ett tag, sedan ska jag duscha och se om mitt hår blir silkeslent.

För mycket ...

Det har varit en helg full med galna upptåg och spännande händelser. Jag skyller allt på Anna. Men trevlig har jag haft och för att dela med mig har jag försökt sammafatta händelserna.

Fredagen bjöd först på mysig middag med mamma, pappa och farmor. Vid 00:15 frågar Anna om jag vill hänga med ut, spontan och galen som jag var sa jag ja. Så det var bara att snabbt byta ut pyjamasen mot kläder och en snabb make senare blev jag upphämtad i en taxi av Anna och Madde. Det bjöds på färdkost och partymusik in och vi begav oss till Chaplin, av okänd anledning. Där svettades vi bort och det blev en och en annan shot för mycket...

Lördagen bjöd på fest i Tyresö. Anna var trött efter endast två timmar sömn (?) natten innan och vi kände från början att detta blir en underlig kväll. Vi fick med oss Toves skåning Calle och vi drog oss ut mot Nille. Väl där blir vi allt för ofta själva, berodde detta på skåningen eller att vi var allmänt osociala vet ingen. Men vi spelade lite blackjack i köket med okända regler och det taffsades för mycket på de blå jeansen. Anna fick sin arm sönderbränd av Calles cigg. På vägen hem mäts det svett, även det av okänd anledning, och jag vann med hästlängder (kanske inget att skryta om).

Paradise Hotel

Paradise Hotel har börjat sändas igen på Tv400. Jag är lycklig. Jag följer det varje kväll, även fast jag vet vem som vinner och har redan sett alla avsnitt tidigare. Det är underhållande! Intriger efter intriger, jag njuter.

För er som också vill följa Pradise Hotel är det bara stt slå på tvn på Tv400 kl. 21:50 mån-fre.

Mina vackra vänner

Kollade på gamla bilder och hittade några söta bilder på Sanna och Fanny från våran bussresa till Danmark med fotbollslaget sommaren 2005.



Är dom inte vackra?

Jag är högljudd

Jag har alltid fått höra att jag är högljudd av mig. Jag pratar och skrattar en volym mycket högre än alla andra.
Detta påminde mamma mig om idag. Jag och syster sitter i tv-rummet och kollar på Extreme home makeover och tjatrar och skrattar. Mamma kommer in och frågar om vi hör dåligt eller om vi ens sitter i samma rum eftersom vi skriker till varandra. Sedan öppnar Sandra munnen och jag tänker på hennes höga volym. Jag öppnar då munnen för att säga till mamma vad jag nyss konstaterat och hör mig själv. Jag är för högljudd.

Sämst!

Har precis kollat på Grease 2 med syster. Kan lugnt säga att det är den värsta och sämsta film jag någonsin sett! Det borde vara olagligt att göra fortsättningar på kultfilmer. Skäms!




.

Jag vet inte vart jag ska börja...

Jag kanske ska börja med att berätta att jag och Robin har gjort slut.
Det var ett gemensamt beslut, så vi var båda överens om att det var det som var rätt för oss. Men det gör inte det hela lättare. Innerst inne mår jag skit, men jag ska vara stark och klara det här.
Jag är så himla glad att jag har mina vänner och min familj i ett sånt här läge. Jag har sedan fredag då vi gjorde slut, bott hemma hos Sofie. Hon har undelättat för mig att klara mig igenom det här genom att jag fick bo hos henne under helgen så jag slapp vara själv, det har fått mig att tänka mindre. Tack Sofie! Idag kom familjen hem och jag är glad att dom är hemma igen.

Det gör ont, så ont, men jag ska vara stark.

Typiskt

Typiskt svensk sommar. Låg ute och läste en bok och njöt av solen. Efter ett tag tittar jag upp mot himmlen, och vad ser jag? Moln. Massor med moln. Typiskt.

Det var den stunden i solen.

En kväll med brudarna

Har precis avnjutit en underbar kväll med mina favorit brudar, Sanna B och Sofie. Vi har kollat på Sällskapsresan, ätit jordgubbar med choklad och snackat en oändligt massa skit, så en tjejkväll ska vara. Med världens bästa vänner kan det inte annat än bli trevlig. Vi har skrattat och haft många djupa samtal och jag är så glad och stolt över att ha världens bästa tjejer som mina kompisar.



Nu ska jag bädda ner mig i min stora säng i mitt tomma hus och kolla på Vänner tills jag somnar så jag slipper oroa mig för monster i garderoben. Puss och gonatt!

Äckligt!

Magen kurrar och jag känner att jag vill äta nåt. Letar i skaferiet och hittar te-kakor, mums! Tar fram och ska börja skära i ena kakan och ser till min förfaran att en macka i påsen har en grön fläck. Jag tar ut den och konstaterar att det är möggel. Bara att slänga mackan. Sen tog jag mig en titt på alla mackor, möggel på alla. USCH! Slänger alla mackor och sitter nu i soffan, hungrig med kli på hela kroppen och en äckelkänsla efter att ha hittat 10 möggelmackor i skaferiet. ISCH!

Sommaplåga

Min sommarplåga iår: Bag in da Box!


Fredags kväll

Efter en kväll i soffan med Paradise Hotel är det snart dags att släcka lampan. Är trött som en gnu eftersom jag knappt sovit de senaste två nätterna (?) Blir inte så lång skönhetssömn inatt heller. Familjen ska ju åka till Norrland imorn och kommer och väcker mig kl 07.

Nej, nu ska jag släcka och gosa ner mig i sängen och kolla på Fucking Åmål.

Fredags planering

Idag är det fullspäckat schema. Var tvungen att ställa väckarklockan imorse för jag vaknde precis hos Robban bobban. Ska käka frulla och klä på mig, sen är det hem och hämta småglinen (Sandra och Malin) för vi ska till Farsta och Malin ska fixa kort till sitt leg. Sen efter det ska vi in till brors bar och käka lunch, det blir tredje gången hittills den här veckan jag är där och snyltar, märks det att jag gillar stället?


Hår chock

Sitter i min goda ro och surfar bland olika bloggar när jag kommer till Sannas blogg och får en chock! Bilden som möter mig är Sanna, men en Sanna med betydligt kortare hår. Chock!



Men se så söt hon är!


Oj Oj Oj

Gårdagskvällen tillbringade jag med Sanna och Sofie på min brors bar Oj Oj Oj på Medborgarplatsen. Ett ställe jag verkligen kan rekomendera. Hur mysig som helst, perfekt ställe för några goda drinkar.
Vi drack goda drinkar och snackade en massa skit. Efter en stund kom även min bror över för att bjuda på en öl eller två, men det hände inte, så det får jag ta igen nästa gång. För resten av sommaren kommer jag tillbringa där med att dricka goda drinkar, gratis.


Världens bästa är jag

Har varit hemma hos älklingen sen i söndags. Kom dit och vi åkte direkt och handlade snacks till kvällens match. Det blev två chips-påsar, cola, glass, kolasås och en fördig-pizza. Lagom till matchen åkte pizzan in i ugnen, men kocken lyckades bränna den (?) så jag fick rejsa ner till Statoil och köpa en ny.

Måndagmorgon och Robin vaknar upp med världens nackspärr. Handikapad som han var fick jag stanna kvar och agera hemhjälp, sjuksköterska, chauförr och hemmafru. Jag lagade mat, handlade, städade, masserade nacken, skjutsade honom till Apoteket, städade och gjorde allt annat han bad mig.
Närjag lagade middag kollade han på mig och sa "Vad snäll du är, nu känns det som om jag måste göra nåt snällt för dig i gengälld" Det kan du räkna med! Börja med min romantiska middag du lovat mig i ett halvår så tar vi det därifrån sen.