Mallis here I come

Nu är det snart dags. Väskan är snart packad och resefebern göt sig påmind, för imorn klockan 07:00 lyfter planet som ska ta mig och min kära till Palma de Mallorca där vi ska tillbringa en vecka med massor av sol och bad.
Kan meddela att det är 30 grader och stålande sol, så so long regn och sol here I come!

See you in one week!

Midsommar dag i Vaxholm

Klockan blev halv sex och en stressad Linda står och väntar på en seg Calle och på en Robin som har försvunnit. För om tio minuter skulle Sanna och Fanny anlända till Askudden och det skulle vara snällt att vara där i tid, men när man umgås med de två segaste människorna i världen är det omöjligt att komma i tid. Men kvällen blev trevlig iaf, kan sumera den långa konstiga kvällen:

Middag på Askudden; killar fixar kött medans kvinnor dukar
En kyl överfyll med alkohol intas med törst
Tjafs om fjärrkontrollen till stereon, men alla konstarerar att jag var bästa DJn
Calle bjuder upp på en konstig bugg, jag garvar mig igenom hela dansen
Vi spatserar i regnet mot Kabyssen där det är för mycket folk
Det regnar in, finns inga stolar, för mycket kö till toaletten, varför stannade vi?
Bordet kom, helrören kom och vi slapp regn stänk, där har vi svaret till varför vi stannde
En viss kusin drack för myckt och allt kom tillbaka i glaset
Lilla Linda vinglar hem och lägger en däckad stor Christoffer
Askudden intas och Sanna, Robin och Linda kör sanning eller konsekvens
Calle skäller ut Fanny, det slutar med att de går hem och lägger sig...
Sanna och Linda ringer ivrigt Calle ihop om att höra hans ringsignar i buskarna "Vi ska sy och vi ska klippa..."
Pizza är bästa fyllekäket!

Att vakna upp bakis + migrän är ingen höjdare. Att lägga sig på det kalla badrumsgolvet hjälpte inte speciellt mycket, men efter en Naproxen blev jag som en ny människa.
Att städa efter gårdagen när det stinler sprit är ingen höjdare, det kom kiillarna på och drog och köpta mat medans tjejerna städade allt, könsroller?


Glad Midsommar

image94

Göra?

Jahapp, vaknar och det är mulet. Ingen sol idag. Vad ska jag hitta på då? Hade tänkt att jag skulle ligga i trädgården och sola, men där sprack den idén.
Vad ska jag hitta på idag då, jag som är arbetssökande?
Jag får väl ta en tur in till stan och spatsera runt och roa mig lite med små shopping kanske. Det lät som en bra idé.

Namnsdag

Idag är det min namnsdag :D

Justin Timberlake konsert

image91


Igår var konserten som vi alla väntat så länge på. Äntligen skulle Justin Timberlake inta Globen och det skulle röjas som bara den. Förhoppningarna var höga och de uppfylldes alla. Det var en show utan dess like, jag hoppade, jag skrek, jag busvisslade, jag dansade och jag klappade.
Det var en underbar show som bjöd på många bra låtar. Att inleda med "FutureSex/LoveSounds" var självklart och att "Sexyback" var en av de sista förhöjde spänningen och väntan och låten blev så mycket bättre.
Jag konstaterde igår när jag stod där och hoppade att jag är lite små kär i Justin, han har allt; han sjunger, han dansar, han spelar instrument, han är snygg och han är charmig. Ledsen älskling men om Justin knackar på dörren tvekar jag inte en sekund.

    

Sant

Den som sagt att shopping inte läker alla sår, har helt fel.
För shopping läker alla sår.

Insikt

Jag har nu kommit till insikt, eller till min besvikelse upptäckt, att jag bröjat bli äldre.
Verkligheten kom på mig igår när jag var på artonårs kalas hos en familje kompis.
Det är illa när man vid maten sitter vid grabb gänget där de flesta är under arton, när grabbarna är så otrevliga eller blyga att de inte ens hälsar på en under hela kvällen är förvånande, kanske ska ta det som en pik att man blivit för gammal för lammkött.
När kvällen sedan kommer och alla börjar gå in på drinkarna och jag känner att det är mycket trevligare och underhållande att sitta med de "äldre" än att umgås med de minderåriga som endast kan prata om lan, fotboll eller sina nya erfarenheter på krogen. Inge vuxensnack på dom iaf. De vanliga som smågrabbar kan prata om, brudar (och inte riktiga brudar, utan brudar på playahead som alla pratar med).
När sedan ölhävartävlingarna börjar komma igång känner man att man vuxit ifrån de där, det är mer pinsamt än roligt att se på när grabbarna häver sina staropramen.

Man kanske ska inse att man blivit äldre, livet har börjat.

Blast from the past

    

Linda i sina yngre dagar

Sola

Ägnat hela dagen i solen. Läst, pysslat med mitt album och solat.
Underbart med sol!

En dag hemma

Idag var en sådan dag så jag endast har varit hemma. Jag vakande vid ett av att mamma ringde och väckte mig, och efter det har jag spenderat min dag i solen, i tvättstugan och i mitt rum där jag städade.
Som arbetssökande (observera att jag inte är arbetslös utan arbetssökande) så har jag inte speciellt mycket att göra under mina dagar hemma, men inte klagar jag för det. Det är skönt att bara ta det lugnt och sola när vädret tillåter det, har man sommarlov så har man.


Kvinnlighets test

Din poäng: 331
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Allting spårar i Vaxholm

Igår kom Sanna (B2) ut till Vaxholm för en heldag i solen. Vi tog båten och köpte mat och åkte sedan och la till vid en vik. Solen stekte och det var extremt varmt i solen, men eftersom det blåste på sjön märkte inte vi att solen tog förens vi kom hem och linnet satt fortfarnade kvar på min kropp med hjälp av den röda färgen.
Jag och Sanna gjorde oss iordning medans grabbarna fixade middagen. När vi var klara klagade alla på att vi var för fint klädda, men vi sa att vi satsade på att vara snyggast på Kabyssen. Även  Calles "ragg" Bea och allas våran Patric åt middag med oss.
Det var en god middag och alkohol konsumtionen utav vin började. Glas efter glas drack vi, och eftersom våra bordsherrar var så artiga blev glaset aldrig tomt vilket resulterade i mycket vingel på väg till Kabyssen.
Väl inne på Kabyssen beställer vi först en drink, men redan efter 10 sekunder är Släggan framme och Sanna drink är på hela mina fötter. Bartendern tyckte väl synd om Sanna så hon fick en ny, vilket hon egentligen kanske inte hade behövt. Senare när vi är på väg till toaletten ser vi hur Sanna försvinner ner på golvet. Hon hävdar att hon fastnade med klacken och föll.
Det var här någonstans det började spåra för oss. För mycket gratis alkohol och glaset var aldrig tomt. Tiden sprang iväg och när klockan blev två började alla röra på sig hem till Robin brygga. Alla hävdade att jag var för full för att finans, och jag vet inte själv hur jag klarade hela vägen hem men jag hann iaf springa ifrån en irriterad Robin, prata med sovande elefanter, kissa i en gränd och vara på väg in i ett slagsmål som inte fanns.
Spårningen var total!
När vi kom hem bjöds det på mackor och det enda jag fick till var loka medans alla andra fick vin, orättvist.

Imorse när jag vakande kan jag inte säg att jag måste prima, och minnesluckorna var stora. Men tackvare att Bea hade hållt sig relativt nykter kunde hon fylla i mina och Sanna luckor.
Det blev en heldag i Vaxholm som slutade i för mycket fylla.

Jag var iaf fullast så jag vann.

         

Student 5 juni

Det var en underbar tisdag. Vädret var det bästa på länge, stämningen var på topp och student var på ingång. Det var denna tisdag som vi alla väntat på så länge, det var denna dag vi i Riddarfjärdens Gymnasium äntligen skulle få ta studenten.
Det blev en dag vi alla sent kommer att glömma, en underbar dag med massor av känslor. Den bästa dagen i mitt liv.


Dagen inleddes med att klocka ringde 06:00 för dusch. Håret lockades och ett brännmärke kom till på min kind. Jag blev tillsut en söt student med vit klänning med mössa på huvet. Det bar av in mot Skinnaviksberget där resten av klassen och även Riddarfjärden hade champagne frukost. Vi sköt champagne korkar, år jordgubbar och signade varadras mössor. Den vi alla undrade var när lunchen i skolan skulle börja, men när klockan bleb elva kännde jag och Sanna att det började trycka på i blåsan och att nedgång mot skolan var en bra idé.
Att vandra ner från ett berg i höga klckar var inget jag rekomenderar, det var det som bidrog till mina ilande fötter restan av dagen.
Väl i skolan bjöd biträdande-rektor Lars på chips, salta pinnar och alkoholfri cider. Lunchen var en mångfald där det fanns både potatissalla och potatis gratäng, och till fanns rostbiff eller kyckling. Vi fick även glass och cola, skolan slog på stort. Kanske därför som har haft så dålig standard i tre år för att man ska få en god student lunch.
Samlingen i aulan spårade. Det skrek och sjöng för fulla halsar, och SM3B bidrog till stor del av skikandet. Det bjöds på sång och tal, och efteråt kramar med alla lärare. Den som klarade altl detta minst var kära Hanna som började storböla när hon tillslout insåg allvaret i denna dag.
Sedan kom utspringet. Vi vandrade i samlad trupp ut mot föräldrarna och glädjen var enorm. Kramar och allldeles för mycket saker kring min hals, och det låga skorna var det bästa!
Ovissheten om flaket förbryllade många, och irritationen på studentmäklar David var enorm. Missnöjet var så stort att alla skrek och var arga, men när vi väl kom iväg var den underbart att få åka flak! Vi sjöng, skrev, hoppade, dansade, tutade, drack, skrattade, kramades och sprutade öl, cider och champagne. Flaket blev en succe och alla var på glatt humör, det blev röj, röj röj!
Att chuffören var en bondläpp gjorde inget när vi väl åkte, vi kom iaf till sergel fontänen där alla badade. Att man lukatde skunk efteråt gjorde ingenting eftersom det var svalkande och skönt.
Hemma väntade släkten och det bjöds på champagne, mat och paket. Att ladda om tog en stund, men tillsut bar det av mot slutskivan på Hard Rock Café.
På skivan var det många kramar som delades ut. Det dansade för lite, då vi alla var sega och trötta efter en lång och krävande dag. Men stämningen var på topp iaf. Bar personalen var otrevlig och det tog för lång tid att betsälla och priserna var för höga, men ingenting kunde stoppa denna kväll.
När det uppstod bråk såg jag och Robin det som vår chans att ta en taxi hem, så vi flydde fältet. Att David fick med sig en dinosaurie var det mest oklara, men vi hade alla roligt med den i taxin.
Väl hemma möts vi av 4 föräldrar som druckit för mycket vin. Men som bjöd iaf på korv.

Dagens brännmärke: Det på min kind som kom till efter hårlockningen
Dagen fråga: Har någon en penna? Det var för få pennor och för många mössor att signa
Dagen oklara: När börjar lunchen i skolan?
Dagens förvåning: Skolan slår på stort och bjuder på chips, salta pinnar, cider, mångfaldig lunch, cola och glass.
Dagens tårar: Dom kom från Hanna i aulan efter alla kramar med lärarna.
Dagens sämsta: Studentmäklar David
Dagens bästa: FLAKET!
Dagens lakan: Våra lakan var så fina, Svanemar hade gjort en undebrart jobb
Dagens skitiga: Leran på flaket, gyttjebrottning
Dagens bad: Sergel fontänen
Dagens sega: Baren på Hard Rock
Dagens bråk: Några pajaser på skivan, för mycket blod.
Dagens förgyllning: David med Dino i taxin, garvade så jag kissade på mig.
Dagens fyllekäk: Korv grillad av pappa i trädgården för sent på natten
Dagens ramsa: SMEB till landslaget shalalalalalala!!!

Dagen efter konstaterande:
En ny muskel: Schvepar muskeln gjorde för ont
Brand: Pappas ögonfransar som försvann när han grillade korv mitt i natten
Slagfältet: Vad hände i min trädgård? Välta stolar, välta bord, krossade glas och vin över hela borden.
Smuts: Leran har fastnat under mina tånaglar och vill inte försvinna

LYCKA

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIT STUUUUDEEEEENTEN

FY FAN VA VI ÄR BRA !

Student imorn

Imorn smäller det, det är imorn allting har hadlat om. För imorn tar jag studenten!
De sista förberedelserna görs nu, och väntan är enorm inför imorn.
Champagnen är på kylning, och klänningen är struken. Mössan är framme och nu väntar jag endast på morgondagen. För imorn kommer bli en dag jag länge kommer minnas. Det kommer vara glädje blandad med sorg som jag lämnar Riddarfjärdens gymnasium och SM3B bakom mig. Men tack för tre underbara år.
Imorn ska vi festa som aldrig förr!

image80

Bortglömd?

Det är en vecka sedan jag fyllde år, och fortfarande har inte två av mina bästa vänner sagt grattis...
Vad gör man?
Känner mig sviken och ledsen, hur kan man glömma en väns födelsedag?

Polisen

image79

Hittade nyss en härlig bild på mig och Johanna från skivan.
Ser jag full ut eller ser jag full ut? Polisen är nog väldigt full!

Hunk

image78

Så heeeeeeeeet

Två dagar kvar

Nu är det endast två dagar kvar till studenten (glädjetjut)
Just nu hjälper jag mamma med paj bakning och tårtgörandet. Solen skiner och det ska vara stålande sol och varmt på tisdag. Studentdagen kommer bli en underbar dag och den kommer snart. Längtan är så stor just nu!

Nu piper ugnen och min paj är klar.
Student om två dagar.

Så grym!



Så jävla grym!

Verklighet

Nu är skolan snart över. Jag har om fem dagar gått ut gymnsiet.
Igår hade jag min sista lektion, någonsin.
Det enda som återstår nu av min gymnaisetid är världens fest.
Det känns ändå läskigt att lämna skolan och tyggheten,
men ändå skönt att veta att jag inte behöver plugga mer om jag inte väljer det själv.
Vissa i klassen kommer jag aldrig träffa igen sorgligt nog,
men vissa hoppas jag att jag kommer hålla kontakten med en lång tid fram över.
SMEB har varit den bästa klassen någonsin och jag kommer sakan alla jätte mycket.
Men som sagt, på tisdag gäller det.
Det är då vi ska visa att SM3B är den bästa klassen när det kommer till fest.
SMEB är bäst på fest!


Studenten är nära...