Till Rudolf

Ikväll bjuds det på middag hemma hos Rudolf (Anna med en näsa som lyser) med Sanna och Sten. Trevligt värre. Laga god mat och snacka en massa skit och skvaller, så det ska vara.

Och ja Sanna, ikväll tar jag bilen så du får skjuts hem. Lata kvinna.


Anna

Ta mig härifrån

Usch, vill inte vara hemma. Tråkigt här. Trivs inte.

Anna, när flyttar vi till Playa?

Kort vad som har hänt i Playa

  • Planet på Arlanda är försenat 1,5 timme. Vi har redan gått igenom säkerhetskontrollen och jag har köpt solkräm. Anna får för sig att hon måste röka, med andra ord vi måste gå ut igen. Så vi går ut genom ankomsthallen och kommer på att det inte så bra eftersom jag har med mig kräm som troligen inte får komma igenom kontrollen igen. Men tur är väl att Anna jobbar på Arlanda och känner killen i kontrollen så det gick finfint. Tur det, annars hade Anna fått punga ut 155 kr för en ny solkräm till Linda. 
  • Jag sitter på en stol inne på NK. Helt plötsligt ligger jag som en blöt fläck på golvet med två stolar över mig. Vurpan Arne hade precis inträffat och alla på stället kommer till undsättning utom Anna som går iväg och skrattar. Jag skrattar jag också.
  • Jag och Anna ligger i poolen och badar. Anna visa sina nya skills; doppa huvet under vattnet.
  • Anna doppar huvet under vattnet och kommer upp igen och skriker "Jag drunknade" varpå jag skiker "Tyst, jag pratar om mat"
  • Vi sitter på balkongen och en duva landar på räcket. Anna skriker "Vad vill du din jävel" och gör en gest med armen åt den stackars duvan. Men duvan fattar inte hinten så han sitter kvar. Anna lackar och springer fram till duvan som blir livrädd och flyger iväg.
  • Klockan är mycket och vi ska gå ifrån NK. Jag har druckit lite mycket och Anna bär mig. Jag skriker att jag kan gå själv så Anna släpper mig. Gå själv kan jag inte, så jag ramlar rakt med pannan i asfalten och får en über bula i huvet och skrapar upp hela handen. Ingen tänker på att jag kanske behöver plåster eller nåt, istället åker vi på nattbad.
  • Första kvällen tappar jag bort Anna inne på Pacha. Hittar ingen annan jag känner så jag skickar ett sms till Anna att jag väntar utanför. En halvtimme senare och jag är fortfarande själv. Beslutar mig för att gå och köpa mat och sen gå hem och sova. Sagt och gjort. Total däckar och vaknar upp av att telefonen piper, nån bankar på dörren, ringklockan tjuter och att nån skriker. Pallrar mig upp ur sängen och möts av en tom korridor och sedan en arg Anna som var på väg att gå efter att ha bankat på dörren i över en halvtimme. Smsen hon skickade för att komma in var "oppnoa" och "assah".
  • Anna kommer en kväll hem lite senare än mig eftersom hon suttit och pratat med Neil. Jag sover och vaknar av att någon sticker in huvudet i sovrummet. Yrvaken som jag är ser jag bara ett huvud så jag sätter mig upp och skriker hysteriskt, sedan ser jag att det är Anna så jag lägger mig ner och somnar om.
  • En kväll sitter vi inne på Scandic. Vi börjar konstatera att Anna har stora bröst. För att markera att jag har noll att komma med i bröstväg drar jag ut min tröja, tittar ner mot börsten och skriker "ekoooo"

Hemma igen

Då var vi hemma igen. Haft hur kul som helst och ville verkligen inte åka hem. Vecka har gått fort och vi har hunnit med mycket, för mycket. Men kul har vi haft! Att så mycket kan hända på bara en vecka är inte okej.

Det var sena nätter, många drinkar, barhäng hos Agnes, VIP-kort på Zig Zag, Tia Maria shots, spårade danser, fula miner, spring fram och tillbaka, kindpussar, inkastare, gratis drinkar, fylleskador varje dag, svett, blod, tårar, för mycket hets, extrem vurpa, DJ häng, ny vänner, brinnande hårtork, hemliga ragg, nattbad, gardin som täcke, grilled cheese mackor, poollekar, brännmärken, nattmat och för lite sömn.


Nu drar jag!

Väska är packad och nu är jag på väg till Grand Canaria med Anna. Ses om en vecka!


Underbar dag

Vilken underbar morgon!

Den började med att jag slår upp datorn och ser ett mail från VRE, jag har fått löneförhöjning och kommer börja få semesterersättning, lycka! Sedan tittar jag ut, SOL! Ännu mer lycklig blir jag över att The Hills säsong 4 har börjat igen, super lycka! Kommer även på att jag i eftermiddag ska fika med underbara gamla vänner från RFG, kommer bli mysigt, roligt och trevligt!

Men det bästa av allt är att inatt drar jag och Anna till Grand Canaria! Så idag gäller det att packa, packa, packa!

Ingen bra kombo

Jag och pappa i stressade situationer går inte ihop, vi börjar bara skrika på varandra. Som ikväll när jag skulle installera skrivarens drivrutiner på datorn. Jag trodde det skulle gå lätt som en dans, datorn sa att det var kirrat och jag klickar på print. Skrivaren hakar upp sig och skriver ut samma sida om och om igen, irritationen börjar komma lite smått.
Skriker på pappa i desperation om hjälp och han kommer men har inga svar. Här börjar det gå utför. Jag är arg och förbannad för att jag vill göra det själv , pappa får inte röra och ännu mer förbannad över att det inte funkar. Jag vägrar lämna över datorn till pappa, istället sitter jag och skriker. Då tappar pappa tålamodet och nu ryker vi ihop totalt.
Jag ger pappa datorn (även fast jag inte vill) och sitter och tjurar på golvet medans han försöker fixa. Tillslut ger jag upp och går därifrån för pappa börjar bli arg på skirivarjäveln och datorhelvetet. Lämnar honom själv i en halvtimme och kommer tillbaka och hittar honom ännu mer frustrerad.

Men vi tar båda vårat förnuft till fånga och lägger ner skiten, allt blir bara fel och vi skriker bara. Så det blev ingen skrivare installerad på min datorn och skrivaren skriver fortfarande ut pappret om och om igen...

Lördagkväll

Trevlig kväll igår.
Det var fest hos Fanny och Fredde i Tyresö och självklart var vi där. Promenaden från bussen gjorde att jag svettades som en gnu och var varm som ett element, det tog mig över en timme att komma tillbaka till normalkroppstemperatur. När jag lugnat ner mig drog vi igång ölspelet men våra hemmagjorda kort. Regler som att byta en mot ett, ge komplimang till Henke varje gång man ska dricka eller ge en lapdance var den nivån vi körde, men kul hade vi, för kul nästan. Gamla klassiska låtar kom på och vi körde allsång till "Fuck her gently" och Whitney Houston. Väldigt oklara fyllesms damp in i mobilen och svaren har lika oklara dom.
Sanna och Sten blev torra efter ett tag och skulle med bussen hem, men jag och Anna banga på det och stannade kvar. När det vankade hemgång för oss log vi snällt mot Hamstern och fick skjuts ända till dörren (lyx!), men först blev det en tur i drive in på donken.


My name is Nina

Igår var vi och firade Marlen som fyllt 20 år. Stressade mig till Sanna efter jobbet och vi stressade ännu mer med att göra oss klara för att åka till Marlen. Vi kom dit och bjöds snabbt på skumpa, nötter och smaskigt skvaller från hennes Mallis resa. Sedan bjöds det på mat, men jag fick en smärre allergireaktion så min tunga svullnade så det blev inte så mycket mat för min del. Därefter blev det drinkmaraton och ölspelet som slutade med kindpussar och svordomar. Vid elva-tiden blev vi upphämtade för att åka till Kimmes kräftis i Skogås. Anna blev upplockad på vägen och vi svängde förbi så alla fick se vart Sanna jobbade och fick veta att Kimmen kände Sannas kusin. Vi körde ännu mer ölspel där vi förolämpade Kimmen, pekade för mycket på Anna och jag blev omdöpt till Nina.
När klockan blev för mycket och det bara var vi damer kvar kände vi att det var dags att dra sig hemmåt. Eftersom jag inte kände för att åka kommunalt hem själv från Gubbis så blev det till att skeda med Anna inatt, mysigt värre.

Klen i armarna

Trött som en gnu. Har borrat i en betongvägg hela dagen.
Nu undrar ni om jag bytt mina söta ungar mot läskiga verktyg, men så är icke fallet. På avdelningen skulle det skruvas upp en rullgardin så jag och en annan fröken tar oss ann uppgiften. Vi inser mycket snart att det kommer bli tuft för två klena tjejer att borra i den stenhårda betongväggen, men vi ger inte upp. Det tog oss 4 timmar att borra 4 någorlunda hål innan vi inser att allt är skevt och vi måste börja om. Frustration. Vi börjar och de två första hålen går ganska galant. De sista två däremot är lönlösa, borren rör sig inte en millimeter in i väggen. Precis när vi tror slaget är över sticker en pappa in huvet, vi hurrar och ber om hjälp. Det tog de ryska musklerna 10 sek att borra de två hålen.  Vi hade även haft fel inställning på borren, den var inställd på trä, vi borrade i betong. Så efter vårat 5 timmat slit tog det ryssen 5 min innan gardinen satt på plats. Pinsamt.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på "Rädda Willy" och sedan sova inför min sista dag med de söta barnen. Imorn är det leka med barnen, fira Marlen 20 år och sedan kräftskiva som gäller.

Så jävla bra!


Tillbaka till verkligheten

Efter en sommar fylld med slapphet har jag nu börjat jobba. Fått vikariat på en förskola i Hökarängen hela veckan, och glad är jag för det eftersom plånboken snart ekar tom. Leker med de små barnen om dagarna, givande och roligt.


Perssons & Isakssons

När familjerna Perssons och Isakssons träffas för en middag går det aldrig till som för alla andra. Vad sägs om geléhallon-krig som urartar i citronskivs-krig som slutar med rödbetspuré-krig? Eller pynta en fot med mobil, lypsyl och klocka och sedan "plundra granen"?

Jag har aldrig skrattat så mycket som jag skrattade igår, och allt är tack vare mina underbara familjer!



Observera Chs übersnygga frisyr...

Kärlek mellan syskon


Mot Årsta Havsbad

Idag ska vi åka ut till mina kusiners hus i Årsta Havsbad för att fira min faster som fyllde 40 i April (?) Solen tittar fram lite då och då, så man kanske kan åka lite båt eller ta sig ett dopp? Vi får se. Men trevligt kommer det bli iaf.

Grej of the day

Jag har insett att jag kan blinka/flörta/rycka/lyfta mina ögonbryn.

Sanna och Anna säger att det är geek-varning på mig.

Fredag på stan

Dagen idag har jag tillbringat på stan, även fast jag blev luspank efter att ha betala GC resan igår.
Mötte upp Anna vid halv tolv för att åka in till Resia så hon kunde betala hennes biljett så jag är säker på att jag slipper sitta själv på planet. Efter att det ärendet var gjort gick vi och käkade lunch på Burger King. Anna var sedan tvungen att gå för hon skulle på arbetsintervju, men jag bestämde mig för att plåga mig själv genom att vandra lite i stan och kolla på saker jag inte har råd med.
Sandra ringde mig sen tjatade om hennes jäkla bok hon väntar på, och sa samtidigt att hon och Malin var även i stan. Jag sprang på dom inne på Cubus och efter det hängde jag med dom för att käka lunch (jag käkade dock inte) Efter deras lunch sprang vi runt på stan och provade roliga hattar och skrattade. Jag passade även på att prova ett sånt där lip-plumping lipgloss. Det var inte en bra ide. Efter en kvart stack det lite i läpparna, och efter att ha kollat mig i spegel upptäckte jag röda utslag runt munnen, inte snyggt. Vi avslutade rundan med yougurtglass i Gallerian innan dom åkte till Årsta och jag åkte hem.

Grand fucking Canaria!

Grand Canaria here we come!
Idag bokade Anna och jag våran resa. Nu är den betald och klar och biljetten har jag i min hand. Den 20 aug går planet mot Playa del Ingles. Nu längtar jag tills vi står där på Arlanda och ska kliva på planet, kommer bli så skönt!
Måste börja packa nu...


Musikvideos

Idag har jag ägnat mig åt musikvideotittande på youtube. Jag hittade många gamla godingar från tiden då man kollade på Voxpop. Bla. Vengaboys, Five, Soap, Britney Spears (första albumet). Hur roligt som helst att luta sig tillbaka och minnas tiden då man verkligen kollade på musikvideos, för det gör man inte längre, iaf inte jag.
Hur roligt är det inte att kolla på Brittans "Baby one more time" och tänka tillbaka på den tiden då hon var ung och ovetande? Eller hitta gamla låtar som man lyssnade sönder i sina yngre dagar? En våg av lyckorus bubblar i min kropp när jag ser dessa gamla videos!




Den här låter ger mig så många minnen. Det var 1995 och det var första gången jag var i Thailand. Jag och Sofie köpte kassetband och lyssnade på och bla köpte vi Shampoo och jag lyssnade sönder det bandet. Det här var en av de låtarna jag tyckte bäst om.

Kanal 5s sommarmygga

Är det bara jag som hatar kanal 5s sommarlogga mellan programmen? Den med myggan som dödas på en mans hals. Jag fullkomligt hatar den. Tycker den är barbarisk och äcklig. En blodigmygga som smälls ihjäl på en hals. Äckligt och för blodigt för min smak vill jag säga.
Dessutom ser själva mygga fördjävlig ut. Nog för att den ska se ut som en femma, det är ju det som är meningen, men det mest pervers ut tycker jag. 

Nä, vet ni vad, illa är vad jag tycker om kanal 5s sommarmygga!


Nybakade scones

Fick ett supersug på scones, så jag sprang ner i köket och svängde ihop en sats. Mumsfilibabba! Scones gör sig bäst nybakat med smör och jordgubbsmarmelad (eller i mitt fall jordgubbssylt eftersom vi inte har jordgubsmarmelad) och en kopp the till för att göra det extra klyshigt. Men ack så gott det var!


Jag är så het

Jag har upptäckt på senare tid att jag svettas mycket. Kanske inte så trevligt att dela med mig av, men jag har verkligen kommit fram till att jag är väldigt varm i kroppen, varm som ett element. Jag går runt och är varm dagarna i ända (även fast det är kallt ute) klädd i pyjamasshorts och linne, jag kan inte sova med täcke på eftersom det då blir som en bastu under och fläkten måste vara på högsta. Helst skulle jag vilja ha fönstret öppet, men då regnar det in så jag får köra på fläkten på högsta.

Detta märke även Calle och Anna när vi gick från bussen förra helgen och Calle ville hålla oss i handen för att se vem som svettades mest (?) Jag vann med hästlängder. Inte okej!

Jag borde flytta till nordpoolen.


Dripp dopp

Regnet öser ner utanför mitt fönster, men inte gör det mig ett dugg (tycker det bara är mysigt). Idag har jag bara legat i sängen och lyssnat på regnet och kollat på film och planerat med Anna inför vår stundande GC resa.
Nu ska jag snart bädda ner mig för natten och kolla på ännu en film. Myspys.

Mysmiddag med flickorna

Har precis kommit hem efter en mycket trevlig kväll med Sanna och Sofie. Vi gjorde en super god paj till middag och efteråt blev det den traditionsenliga kladdkakan, mums! Vi satt ute på  Sannas inglasade verandra och lyssnade på regnet som smattrade mot taget. Vi snackade massa minnen, som vanligt, och hade det allmänt mysigt.

Gay is the grej!

Idag var det Pride-tåg och självklart var jag där för att titta! Hur kul som helst och stämningen var på topp, det är nästan så man vill hoppa in och vara med själv. I love pride!

Ikväll blir det vinpimplande hemma hos Angeliqa med Sanna B.


Syskonkärlek

Har precis suttit med min syster och snackat en massa strunt. Så roligt att sitta och prata med henne. Jag hjälpte henne att bädda sängen, sen fick jag inte gå. Hon bäddade ner mig och vi satt och pratade massa strunt. Pratade om att hon ska välja gymnasie snart, att jag ska supa ner henne när hon fyller 18, hur tomt det kommer bli när jag flyttar hemifrån och bara allmänt om livet. Jag älskar min syster!