Grillning, ölspel och engelska

Det var sol och varmt, och det var lördag. Det bjöds på grillning hemma hos Tove Ö med tonvis av utsökt mat. Vi åt och åt och det fanns inget stopp för mig och Anna. Tillslut vann kylan och vi flyttade oss in i soffan för att spela ölspelet på engelska, eftersom Annas b-friend Neil var med var alla tvugna att prata engelska så han förstod oss.
Timmarna gick och vi hade det hur trevligt som helst. Loke hade turen att få följa med så han sprang runt på golvet och tiggde uppmärksamhet och öl. Tillslut blev klockan alldeles för mycket och ringde en taxi för att åka hem och landade innanför dörren vid halv fyra.


Mr Neil to the right


Alla andra såg ofokuserade ut, så Felix och jag ville satsa på samma look. Dock blev det totalt misslyckande när jag ser ut som jag sett ett spöke och Felix flörtar med kameran. Total failure.


Toves mamma hade gäster som senare kom och joinade oss. Denna man höll på med rally i 25 år och dansar nu squaredance, han är 55 år. Dock kan det vara svårt ibland att hålla igång med ungdomarna.

Annas engelska karl

I torsdags kom Annas b-friend Neil hit. Eftersom det inte gick några flygbussar från Arlanda så sent på kvällen var jag världens bästa vän och skjutsade Anna till Arlanda.
Anna hade dock noll koll på vilken teminal han skulle landa på så vi åkte till teminal 5 för att upptäcka att det var teminal 2 han landade på. Parkeringsavgift på 80 kronor gånger två var mindre roligt, men Anna fick punga upp eftersom hon hade noll koll. Men tillsut kom vi fram till terminal 2 och tillslut kom Neil och det blev ett kärt återseende. Nu ska vi bara underhålla honom och visa honom allt det vackra i Stockholm medans han är här, det ryktas att han ska få se Skansen.

Fredag och löning

Lönen kom in på fredagen, så jag följde med mamma till Forum Nacka och tog med mig syster. Shoppades gjorde det utan hämningar eftersom jag inte shoppat på jag vet inte hur länge.
Mamma var en ängel och köpte ett par sköna vardagsskor till mig, något som jag höll på att glömma inne på H&M när jag fick syn på andra skor och ställde ifrån mig påsen i all iver och gick därifrån. Men allt gick bra tillslut och skorna fick följa med hem, båda två, och en massa andra påsar.

That whats friends are for

När en vän känner sig ledsen och vill prata är det självklart att man ställer upp, stöttar och tröstar. Mina vänner ställer alltid upp för mig och jag ställer alltid upp för dom.
Det blir dock lite mer komplicerat när en vän sitter i andra sidan av Europa och är ledsen. Det skär i mitt hjärta att jag inte kan sitta brevid henne och trösta så som hon har gjort med mig så många gånger.
Än så länge får jag nöja mig med att trösta henne med ord, men snart är hon hemma igen så jag kan krama henne tills hon blir blå.


Skrattar faran rakt i ansiktet

Såg en ensam och mystisk väska på tunnelbaneperrongen på väg hem från Anna. Jag stirrade på den och tänkte att snart exploderar den. Tillslut visade det sig vara ett pars väska som dom valt att ställa utanför värmekuren och när de ställer den framför sig och därmed en meter ifrån mig kan jag inte annat än att stirra på den för att vara säker på att den inte ska explodera. Efter att denna "incident" inträffat cyklade jag hem från tunnelbanan utan hjälm.
Anna hävade att jag levde farligt, och jag kan inte annat än hålla med. Man måste ha lite spänning i livet för att känna att man lever.

Så imorn ska jag jonglera med knivar innan frukost, bada med lejon efter lunch och ha oskyddat sex med en aidssmittad afrikan innan middag omjag hinner. Allt för att känna att man lever.

Jag skrattar faran rakt i ansiktet, moahaha!

En dag med Anna

Har idag tillbringat dagen med min kära vän Anna. Vi tog en sväng på Apoteket så hon kunde handla och sedan en sväng på konsum för fler inköp. Att handla med mig är inte ekonomiskt hållbart, jag pekar och skiriket "åh, det här måste du ha" åt allt. Att Anna valde att ta med mig till IKEA i fredags förvånade, och kassarna därifrån var sprängfyllda med saker eftersom jag pekar och har mig och Anna är inte den som säger nej till att lägga nåt i påsen.
Efter handligen gick tog hon med mig till hennes hem där vi tillbringade resten av eftermiddagen i tvättstugan mer eller mindre. Anna tvättade och jag satt och kollade på och sjöng, prata och var allmänt irriterande. De sista 40 minutrarna av tvättiden orkade vi inte springa fler gånger i trapphuset så vi satt oss ner, kollade på tvätten och Anna dansade runt med en spokvast (?)

Sedan lagade Anna en delikat bulgurgryta till middag som vi avslutade med  fräsch citron-kaktus sorbe och grillchips, Anna Skipper vill nog inte ta sig ann oss. Därefter satt vi i soffan och degade tills Anna började borsta tänderna och jag sprang till bussen.

Klockrent!

Här är bland det roligaste jag sett! Härligt med underhållning som roar en bakis-söndag.


Äntligen!

Efter några timmars irritation och försök att knäcka mitt lösenord har jag äntligen lyckats! Kalla mig korkar, men tydligen har jag ändrat mitt lösenord utan att säga till mig själv och gjort en oknäckbar lösenordfråga.

Nu har jag underlättat för mig själv genom att ta en fråga jag absolut inte kan glömma svaret på och tagit ett lösenord jag inte kommer glömma bort att jag bytt till.

Mailproblem!

Sitter i min goda ro och tittar på Fråga Olle, ser att jag fått ett nytt mail och vill då självklart läsa. Ska logga in på homail, skriver mitt lösenord. Fel lösenord!
Jaha, kanske skrev fel lösenord då, tänler jag, händer ju alla. Skriver det igen. Fel lösenord!  Jaha, tänker jag igen och försöker några gånger, och det enda jag får till svar är fel lösenord! Ser mig slagen i kampen och att skriva in mitt påstådda lösenord gång på gång och bli nekad.
Trycker på funktionen "Glömt lösenordet" för att komma till min hemliga fråga. Problemet är bara att inte ens jag kan svara på min hemliga fråga. Nu är irritationen på max och jag undrar hur fan jag ska komma in på min mail igen...

Sammanfattning

En helg med allt för mycket roligt är nu över.
Fredagen bjöd på påskmiddag med farmor och gammelfarmor. Sedan övergav jag dom för att åka till Tyresö och umgås med vänner. Alla var glada och trevliga, och det började senare urarta när folk shotade absint. Jag som körde bil drack vatten och skrattade åt alla. Både Fanny och Anna var för fulla för sitt eget bästa och tillsut skjutade jag hem en Anna med för mycket egen vilja för hennes eget bästa.

Lördagen spenderades i solen för att sedan åka hem till en väldigt bakfull Anna med föda. Jag tog ett glas vin medans Anna drack vatten. Sten och Sanna dök sedan upp med sommardrinkar och det spelades Alias och dansades fågeldans. Det dök upp mer folk och tillslut var det fullt i Annas etta och vi tog taxi in till en pub i sta för ett glas vin, för mycket fyllegaggning och sedan en tunnelbana hem med irritrande idioter. Trängdes med Anna i henne säng och vaknade upp på söndagen och gjorde monsterfrukost.

Måndag var systerdag så Sandra och jag åkte först till Forum Nacka och shoppade lite. Köpte äntligen ett par lacktights och spanade på ett par coola solglasögon. Hem för middag och sedan iväg till Heron för Fast and Furious. Körde hem som en biltjuv för att sedan somna gott framför Vänner.

Datorkärlek

Har äntligen fått tillbaka min dator! Mitt glädjeskrik bedövade hela grannskapet och Anna sa åt mig att skaffa hjälp. Men jag skiter i allt, min bebis är hemma igen!

Trött, sliten och stel

Har jobbat som en tok i en vecka nu på Melanders. Har vissa dagar stått själv i en källare med sillar som mina enda vänner och andra dagar sprungit och ner som en tok. Så nu är jag måttligt sliten, sten och trött, skönt med långhelg nu med massa vila och massor med godis.

Vänner

Vill bara säga att jag har världens bästa vänner!

Kris i lägret!

Hallå, vad hände!?!
Inget Big Brother!?!


Här har jag suttit och väntat och nu kollar jag på tv4s hemsida att Big Brother tar påsklov till den 14e! GAH! Sten lurade mig... Suck!

Lista

Hur känner du dig just nu? Trött, irriterad, ingen livsglädje, men ändå lite glad

Vem är den roligaste människan du känner? Måste vara Anna, hon undrar hur det känns att få en bag in box sulad i bakhuvudet. Say no more, kvinnan kan underhålla.

Gillar du att slåss? Aldrig gjort och kommer nog aldrig göra. Men ibland skulle man vilja puckla på nån.

Sparare eller slösare? Spara, vad är det?

Din drömväska? Miu Miu Cofferbag! GIVE ME!

Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Kollar på "Ryktet går" på tv och inväntar Big Brother
Ditt favorit svärord? Helvete

Pålägg som gäller? Ost helt klart, gärna med någon grönsak

Tatueringar, piercingar? Nej, nej. Men kanske någon dag.

Vad känner du för distansförhållande? Beror på relationen, men tror inte det är nåt för mig igen.

Gillar du att vara själv? Ibland. Men ibland kan det vara skönt med sällskap.

Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Att jag är stark och klarar allt.

Har du dejtat en miljadär någon gång? Nej, men finns det någon frivillig är jag redo att testa.


Lågkonjuktur på lycka

Having a bad day. Tror det är pms som spökar. Blöh.

Back to Hörntomten

Då var man hemma och uppackad på hörntomten igen. Känns väldigt skönt att få komma hem till mitt rum igen, min säng, mina saker, ett välfyllt kylskåp och framförallt min älskade familj! Har faktiskt saknat dom och framförallt saknat min syster, och jag vet att hon har saknat mig.

Har i veckan förutom att flytta börjat jobba på Melanders i Söderhallarna. Jobbade igår på dagen för att sedan åka hem och packa upp alla mina flyttväskor. Sedan tog jag mig hem till Anna efter mycket om och men för att dricka vin med damerna Sten och Sanna. Det dracks vin, spelades partyalias, dansades och känslorna flödade. Vid tvåtiden var det dags för hemgång och sovande i min egna säng. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och zappat på tvn och bara varit allmänt lat. Åt även en isglass och lyckades bita mig i tungan så det började blöda. Sedan var det Wipeout och hela familjen satt i soffan och skrattade.

KAOS!

För tillfället är jag mellan boende och datorlös. Min dator kände för att ge upp och låta fläkten sluta fungera, så den är på lagning och det kan ta upp till FYRA veckor.

Sedan är vi mitt i flytt. Det är HEJ DÅ Luntmakargatan och HEJ Heleneborgsgatan/Stralsundsgatan. Anna har som sagt fått tag i en egen lägenhet och jag flyttar hem till min familj. Eftersom Anna jobbar hela tiden blir det jag som får ta tag i mestadelen av Annas flytt. Igår spenderade jag två timmar i sex stycken conteinrar med att leta efter Annas saker i ett mishmash av saker från hela familjen Lindblom. Idag fick jag välkommna flyttgubbarna, dirigera dom och sedan bege mig till Annas nya lägenhet med Loke i släptåg för att välkommna flyttgubbarna med alla kartonger. Sedan packade jag upp låda efter låda för att försöka få någon sorts ordning i lägenheten.

Så just nu är vi mittemmellan två lägenheter som är i kaos och saknar internet och mat. Men förhoppningsvis får Anna ordning på sin lägenhet snart så jag kan våldgästa henne.