Uppladdningen

Tydligen har jag surfat för mycket denna månad så mitt internet kommer vara segt de närmsta 6 dagarna, suck.

Tur att jag åker till Hörntomten imorn för att ladda för min födelsedag som är på torsdag! Eftersom jag är en födelsedags-nörd kan jag inte sova hemma och vakna själv, så jag retirerar hem till mamma och pappa för tårta till frukost med paket på sidan om.
Sedan blir det full rulle hela helgen, börjar med Sex and the city 2 på fredag med en förhoppningsvis pigg Anna och en Sten. Sedan blir det handling, bakning, fixning och tillslut födelsedags middag hemma hos mig för att sedan göra staden osäker med de bästa männskorna man kan omge sig med. Söndagen kommer bestå i bakis-tårta med släkten och förhoppningsvis massor av paket.
Så nu ska jag nanna kudden så jag är pigg och fräsh (?) de närmsta dagarna.

Tråkmåns?

Känner mig som världens tråkigaste människa! Mitt ständiga svar på frågan "vad ska du göra ikväll/imorn/på din lediga dag?" är alltid städa eller ta det lugnt. Kan man bli tråkigare!?!

Tur att sommaren är på ingång så jag kan få ta mig ur min tråkiga period och göra saker! Vill njuta av solen, sippa rosé, mysa med vänner och uppleva roliga saker! Tagga till nu vänner för den bästa sommaren någonsin är på ingång!

Att unna sig själv

Har tagit tag i mig själv och satt upp mina nya gardiner idag. Blev skitbra och sommarfräsht!
Som belöning tyckte jag att jag var värd en väska. Klickade hem en röd snygg väska som en sommarpresent till mig själv, tyckte helt enkelt jag var värd den. Får se hur mycket jag ångrar mig när den och räkningen landar på min hallmatta...



Onsdag

Denna underbart varma och soliga dag var jag uppe med tuppen för att följa med som moraliskt stöd åt Anna när hon skulle operera bort halsmandlarna. Trots att jag hatar sjukhus och bli illamående bara jag sätter min fot i en väntsal följde jag med frivilligt och vinkade av Anna när hon skulle gå och byta om.

Under tiden Anna låg under narkos tog jag frukost i solen och läste sedan tidningen i Vasaparken i väntan på att hon skulle ringa och vara klar. När hon vaknat upp ur narkosen var det knappt jag fick hälsa på henne, men en liten stund fick jag sitta och skratta åt henne för sköterskorna. När Anna ätit upp sin piggelin var det dag att säga adjö för någon vecka eftersom hon kommer isolera sig på landet och vara opratbar. Frågan är hur ska detta gå? Vi som pratar i telefonen minst en gång om dagen kommer bli kansiga när vi inte kan prata nu på ett tag. Kommer bli många sms kan jag lova.
Efter jag vinkat av Anna gick jag och mötte syster för att promenera genom staden och får lite sällskap hem. Nu är jag hemma i min bastu och har slängt mig i soffan i väntan på tvättiden. Eftermiddagen kommer bestå av tvätt, strykning och lite städning.

Stolt över mig själv

Gårdagen är en dag jag är stolt över. Snörade på mig löparskorna och åkte hem till Sara för att ge mig ut på mördarrundan med henne och Anna.
Andra gången jag sprang på flera år och dom pressade mig att hänga med i deras tempo. Men jag kämpade hårt och tog mig runt och är mycket stolt över mig själv. Sprang fem kilometer och jag överlevde!
Efter denna mördarrunda gick jag och Anna mörbultade till gymmet och tränade lite styrka innan kroppen var så utarbetad att jag kanppt kunde stå upp längre.


Idag är det träningsvärk som gäller, men nästa vecka blir det springa igen!

Trött och grinig

Rullgardinen vägrar samarbeta med mig! När jag för ovanligheten skull drar upp rullgardinen för att släppa in ljus och luft i sovrummet straffas jag. Nu när det är läggdags och dags att dra ner den, går den inte ner hela vägen! Den total vägrar! Den sista decimetern vägrar den åka ner så jag får "Huddinge Centrum" skyltens blåa ljus rätt i fejjan och gatubelysningen studsar mot grannarnas fönster och in i mitt sovrum. Jag vill skrika och gråta och slänga mig på marken och sparka! GAH!

Det är i såna här lägen man önskar att man fortfarande bodde hemma så pappa kunde komma och fixa på en gång.

Beach säsongen, here we come!

Äntligen har jag och Anna tagit oss i kragen och börjat satsa på Beach 2010, något sent dock, men bättre sen än aldrig!
Vi gymmar, promenerar och tar springturer och kör sönder våra sönderätna kroppar. Nu har vi även börjat dricka ett grönt the jag blivit tipsad om som ska rensa kroppen på slaggprodukter och tydligen ska man tappa i vikt också, så nu jävlar!
Snart kommer vi vara så slimmade att ingen kommer känna igen oss!

Hjärndöd lördag

Vaknade upp vid Medelhavet, satte mig i en bastu och åkte till hörntomten för att lämna två krukor som mamsen skulle plantera några växter som jag ska långsamt men säkert ska ta död på.
Tog mig därifrån med buss hem till Anna som skulle dra med mig ut på springtur. Kämpade mig igenom turen och är så stolt över mig själv som höll ut och klarade det! När vi kom till Heleneborgsgatan igen svepte vi vatten och dog en smula innan vi åkte till Medis för att köpa te till Anna innan vi åkte tillbaka till Heleneborgsgatan för att hämta filtar och bestick.
Sedan lunkade vi till Vivo för att köpa massvis med mat och godis och möta upp Sten för att sedan sätta oss i Högalidsparken och picknicka. Efter maten la vi oss alla ner på filtarna och letade efter fågeln i himlen som Anna såg men inte vi andra. Vi skrattade så vi fick träningsvärk i magen.
När det började bli för kallt och molnen började bli gråare lunkade vi hem till Anna för att klämma ner oss i soffan och spela egen variant av Pictonary och lekte viskleken på tre personer. Sedan kollade vi på roliga tabbar på Youtube innan det var dags att lämna Anna för att åka hem och däcka.
Denna lördag var ganska hjärndöd och allt vi gjorde eller sa var så oseriöst och låg nivå på pga av vår trötthet och mätthet. Men det är få jag kan ha så här roligt med som dessa två damer!

Roliga saker kan hända

Som ett roligt inslag i vardagen blev jag spontant medbjuden på Lady Gagas konsert! Så imorn efter jobbet är det rush till Globen för att beskåda detta fenomen. Jävligt roligt om jag får säga det!

P A N I K!

Nu är det kris! Hade myst ner mig i soffan och såg fram emot att kolla på de nya avsnitten av The Hills och The City, ljuset i min vardag och mina favorit serier.

Det här är det jag möts av. WTF!?!?
Senast igår kväll kollade jag på förra veckans avsnitt och idag säger den att jag inte får kolla? Nu är jag arg och förbannad. Livet är knappt värt att leva nu när jag måste vänta evigheter på avsnitten tills de sänds i Sverige. J&%!#A S#¤%!&!!T