Hej då Sverige, hallå sol och värme!

Väskan är packad, passet är under kontroll och sängen kallar för imorn är det tidig morgon och flyg till Egypten som gäller! Äntligen åker vi! I en vecka framöver ska jag svettas i solen, bubbla med små fiskar och sippa exotiska drinkar!

Tror inte jag riktigt har hunnit förstå att vi åker imorn, har haft jobb i huvudet hela tiden. Men idag var sista dagen på en vecka, och nästa gång jag sätter foten på jobbet är jag utvilad och brunbränd.
Så hejdå mina vänner och vi ses snart igen, såvida jag inte blir såld för kameler medans vi är borta. 






Packa, packa, packa

Ligger i sängen och äter morötter och dipp, kollar på tv och fixar musik på Ipoden. Tror jag har fått ordning på packningen, det som återstår är tandborste och sånt som kommer användas innan väskan ska stängas.
Imorn är det jobb hela dagen som gäller. Kommer förmodligen vara fullrulle hela dagen och övertid med nerpacknign av beställningar, så jag lär inte komma hem allt för tidigt så att ha packat klart innan imorn var ganska givet.

Åh vad jag längtar till värmen nu!

Praktikant, sill och vurpa

Gårdagen var en händelserik dag på jobbet, ett tag kändes det som jag sprang runt överallt och var företagets praktikant.
Började med att jag hämtade reruter på morgonen, fick springa med leverans vid lunch, hoppa in extra i Delin, sedan packa sill i oändliga mängder och som avslut på denna dag gjorde jag årets vurpa i världens största och halaste gummistövlar som gav mig blackout, andnöd och blåmärken.

Det kändes som om jag gått igenom en hel vecka när jag kom hem på kvällen och det var inte så konstigt att jag ville somna på en gång. Tyckte synd om mig själv efter min vurpa, men fick inget medlidande från min familj. Mamma snarkade i soffan, Sandra ville inte lyssna på mig och pappa ville inte prata med mig eller köpa med sig mat hem till mig.
Så jag fick åka själv och köpa mat som jag sedan tröst-åt i sängen innan jag kollade på Paradise Hotel och somnade.

Resfeber

Det är 6 dagar kvar tills vi åker och utav dom är det endast 4 jobbdagar kvar. Kan jag säga mer än att jag längtar tills jag ligger på stranden?

Stalker varning

Det är sällan jag får stalker tankar om en käns person, men Cimon i Paradise Hotel har fått mig på fall. Läser hans blogg och för varje inlägg blir jag mer och mer kär i denna karl. Ge mig honom i julklapps-papper och jag är nöjd.


Julafton

Igår var det julafton på Hörntomten. Och en perfekt sådan vill jag tillägga!
Det åts julmat tills alla sprack, sedan spelade syster och jag Wii medans vi hade den långa tråkiga väntan tills vi äntligen fick öppna klapparna. Jag fick en resväska och massa annat bra till Egypten, så nu är jag resklar!
Måste även säga att jag är väldigt nöjd och stolt över min och Sandras julklapp till mamma och pappa. Det fick i julklapp att den 9 januari gå och se musikalen Hairspray. Det är nästan roligare att ge bort julklappar än att få dom.
Efter julklappsöppningen lekte vi lite med den stora kartongen min resväska kom i. Jag hoppade ner i den och sedan försökte bror lyfta ut mig i snön, dock var jag för tung så jag kom inte länge än till trappen.
Efter leken blev det diabildsvisning med bilder från när jag och bror var små knottar, mycket "åååwwwh" blev det. Och efter allt "åååwwwh"-ande var det dags för en utsökt middag, som satte alla i matkoma.

Och som ett stort plus på allt detta så bjöds det på snö! Vi fick en vit jul!









Värk och julklappar

Har legat nerbäddad i sängen i två dagar nu. Har tandvärk, huvudvärk och ont i kroppen. Sov bort gårdagen och har idag legat och kollat på Paradise Hotel hela dagen. Är fast i den serien nu..!

Ikväll blir det mys framför Idol-finlanen. Sedan ska jag samla ork för att slå in julklappar. Imorgon ska vi nämligen fira julafton på hörntomten. Eftersom vi inte är hemma på självaste julafton och jag jobbar nästa helg, kommer mormor, farmor, Ulla och bror hit imorn för julafton, mysigt värre!

Får hoppas jag hinner piggna tills dess så jag orkar duscha, luktar lastbilschaufför just nu och ser ut som ett skatbo i huvuet.

"Modellen"

Måste berätta om årets roligaste raggningsförsök!
Det var i fredags-kväll på jobbet. Ett företag hade abonerat hela Söderhallarna och hade julfest. Så efter stängning stod vi kvar några i butiken och skar lax i alla dess former till massa datanissar.
Då kommer det fram en man i 35-års åldern och ställer först den dummaste frågan man kan tänka sig. "Vad är det för skillnad på den rimmade och den rökta laxen?" Jag svarar med att den rökta är rökt och den rimmade är rimmad...

Sedan kollar han ner på sitt papper han har i handen och kollar sedan på mig och säger:
- Det står här att det ska jobba två modeller här ikväll, är du en av dom?

Jag log och sa att självklart var det jag, sedan gick jag åt sidan för att garva ihjäl mig.
När jag berättade det här för Malin som stod brevid mig skrattade hon så mycket att hon grät och sedan dess går jag numera under smeknamnet "Modellen" på jobbet. Vi har dock inte konstaterat vem den andra modellen skulle vara.

Julstök

Nu var det mer jul här i vårt hus! Röda gardiner, röda lakan, tomtar överallt och nu även julbak i skafferiet!
Det bakades lussebullar på en bakis-söndag och bror slog oss med lussedegen och lekte mer med den än gjorde bullar.
Idag avslutade jag mitt julbak för i år genom att göra god choklad med nötter och dumle och dekorera pepparkakshuset. Så nu återstår endast att slå in julklapparna inför lördagens lilla julafton eftersom julen i år spenderas på stranden i Egypten (endast två veckor kvar nu)

Personalfest för Söderhallarna

En personalfest i Söderhallarna bjuder på mycket, men främst underhållning och skratt.
Vi började med mingel och bubbel, lyckades snylta till oss flera glas även fast man bara skulle få ett glas. Sedan åts det mat, dracks kaffe och cognaq (dock inte jag, jag rensade efterrätts bordet sitället) och sedan var det dags för dans. Live-band och alla dansade som om det inte fanns någon morgondag. Öl-flaskor flög, det byttes partner flitigt och Rigo sjöng för oss.
Roligast var det att stå vid sidan av och studera händelserna, och när vi kände att vi fått nog av intrigerna begav vi oss vidare för några glas vin, några öl och några shot. Sedan var det hamburgare och en taxi hem för att dagen efter vakna upp med pommes i sängen ( TJOCKISVARNING!)

Måste tacka min underbara kollega Anna för en underbar kväll!

Jul i vårt hus

Nu är det jul igen, o nu är det jul igen!
Älskar julen!

Har jul-pyntat hemma nu så allt går i färgen rött och det står tomtar överallt! Choklad-kalendern är öppnad! Mysteriet på Greveholm och Julens Hjältar rullar på dvdn! Det luktar pepparkakor i hela huset!
Här vare jul!

Tomhet

Känner mig tom. Ensam. Övergiven.

Känslan försvann för en stund när jag fick sitta i bilen, köra landsväg och lyssna på Kent och King of Leon på högsta volym och koppla av. Timmen hos frisören fungerade också bra. Första timmen hemma fungerade också bra. Men nu är den här igen. Tomheten.
Känns skönt att jobba i helgen så jag får tänka på annat och inte tänka på det som gör att jag känner mig tom, ensam och övergiven.

The Dress


I love it!


Hål i plånboken?

Blev till en början av med min sushi oskuld idag, sushi är förbannat gott!
Sedan lät Linda kortet gå varmt, har lite små ångest nu men det talar vi inte högt om. Köpte ett par vardags-stövlar som jag har letat efter och blev döförälskad i direkt. Sedan blev det ett spontan köp av en gudomlig blå klänning som förmodligen blir nyårsblåsan och årets finaste klänning.
Köpte även lite julklappar, idag blev det till syster och bror. Så nu är jag klar med alla julklappar för iår, hur skönt är inte det?

Men nu är det köpstopp. Ska inte ens köpa ett tuggummi. ""

Tisdag

Ledig tisdag. Upp tidigt för att skjutsa mamma till jobbet. Varm choklad i soffan framför tvn. Varm dusch. Göra lite nytta. Fika med Sanna vid 12.

Lediga veckodagar är bland det bästa som finns.