Sena Sanna

Att Sanna oftast alltid är sen, är inget man är förvånad över.
- Men att vänta på henne är likförbannat lika tråkig varje gång...

Grilla mat

Blev inge lugn spakväll.
Sanna, Anna och Fanny är på g hit och vi ska grilla en mumsig middag. Sedan är det oklart hur det blir, men lugnt blir det förmodligen inte... eller?
Vi får se hur landet ligger när de sega damerna anländer!

Sliten helg

Det har varit en allt för sliten helg. Inte nog med att det blev en oklar och sliten mösspåtagning i fredags, så blev det även krök på lördagen, vilket en väldigt bakis Linda inte var så på från början. Men efter en cider var man på banan igen, illa Linda!
Det bev för mycket sprit och för mycket folk hemma hos Robin för att Linda skulle hänga med. För många att hälsa på och hälften kommer jag inte ens ihåg har varit här. Kan int påstå att dagen igår var en av mina bästa, två dagars bakis och Linda låg i soffan hela dagen.

Idag är det då valborg och det är välrdens mest onödiga dag. Har endast planerat att hänga med min goda hälft Sanna och vi ska nog inte göra något, bara svulla och mysa, förhoppningsvis en spa kväll i min källaren.


Mössa på

Igår var den efterlängtade mösspåtagningen, äntigen får jag ha på mig min studentmössa!
Dagen började med att jag och Sanna hade svenska, och efter den skulle vi möta upp Linda Å, Beata och Hanna i matsalen för att sedan bege oss till skinnarviksberget. Det var baar det att jag och Sanna fick sitta och vänta på dom så vi hann bli övertaggade tills dom kom och stressade i dom deras lunch. Sedan gick vi till beget där Lisa, Danielle, Nils, Friddan och några andra redan var. Sedan drog vi igång dagen med att korka upp vinet. 
Innan klockan han bli halv två och det var dags att bege sig tillbaka till skolan för mösspåtagningen, hade vi druckit en liter vin var, vilket kanske inte var såp smart med tanke på att klockan inte hade hunnit blivit så mycket än.

Efter mösspåtagningn gick vi alla upp på berget igen, men den här gången var det fler som följde med. Friddan hade fått gått en extra vända till systemet när vi alla märkte att drickat började sina. Vi satt på breget ett bra tag tills vi vid halv sex kom på att det kanske var dags för mat, så i samlad truppp går vi till Kebebhouse, men några svek och gick till McDonals istället. 
Efter intag av mat så begav vi oss till Tantolunden för att sitta vid alla andra fulla studenter. Det var härligstämning, alla hade sina mössor.
När klockan sedan bleb tio kände jag att det var dags att åka hem. Eftersom någon hade druckit upp min, Sanna och Lisaas box var jag inte lika taggad längre så jag begav mig hem till min varma säng.

Det var en underbar dag med massor (kanske lite för mycket) vin och dryck, men vad gör det en dag som den!

Mösspåtagning

Imorn är det mösspåtagning och det kommer firas genom en stor picknick med hög konsumtion av vin. Nu ska bi fanimej fira att studenten är nära!

Anka

Tydligen är jag lik en anka. Det blev en diskussion idag i skolan där det konstaterades att jag var lik en anka (?) Jag tycker inte jag är lik en anka, men tydligen tycker alla andra det, så jag antar väl att jag numera är klassen anka...

Maghelvete

Jävla mage, sluta krångla.

Våren är kommen

Äntligen ser det ut som om våren är här för att stanna! Sol och värme varje dag nu, jippie!
image41

För att...

image40
... hon är min andra hälft

Söndag

En lugn helg var precis det jag behövde, och nu känner jag mig utvilad. Efter den stressiga veckan kände jag att en helg med en massa tv-tittande och mys var givet, och jag är glad att det blev så. Skulle inte orkat något annat, var skönt att få vara hemma och inte göra någonting och få vara lite i mitt rum, vilket jag kanppt har varit i hela veckan.

Nu kommer en ny vecka, och Linda är som ny.
Föhoppningsvis är det mösspåtagning på fredag och det kommer bli väldigt roligt!

Trött

Efter en stressig vecka är det inte så underligt att jag är helt slut. Dåligt med sömn, massor med stress och stor press inför teoriprovet har gjort att jag nu är ettt trött vrak.
Så ikävll blir det en lugnt hemmakväll med mys och film, gud så underbart!

Tack gode gud!

Äntligen är teoriprovet skirvet och godkänt!
Äntligen är Gillinge banan avklarad!

Körkortet är nu nära!

Första skivan

Igår var det invigning för en vår fylld med studentskivor, jag var nämligen på min första skiva igår. Så nu kommer det rulla vidare med massor av skivor att besöka hela våren, underbart!

 

Vi startade kvällen med ett förkrök på Nivå 22. Eftersom tjejerna i laget skulle på skiva dom med, passade vi på att förkröka med dom. Vi träffade även Nils som var där med sin kompis och även dom skulle på skiva.

Det var härlig stämning och alkoholen flödade. När klockan blev framåt elva kände vi att det kanske var dags att dra vidare, så vi rangalde iväg mot tunnelbanan och Gamla stan. Där delade iv på oss, eftersom vi skulle på olika skivor, så jag och Sanna gick åt ett hål, medans resten av gänget gick på en annan.När vi kom det möttes vi först av en kille i vår klass som stod utanför. Sedan var det bara in i dimman och träffa resten. Vi mingalde oss in tills vi träffade Sanna B som hade skivan. Det var väldigt bra stämning, och vi träffade många som vi kände.
Kortfattat om vad som hände på Engelen:
* Jag och Sanna lyckades byta biljetter med någon som heter Ville så vi ska på hans skiva den 10 maj och vi har inte en aning om vem han är eller vilken skola han går på.
* Jag och Sanna rev ner glittert som hängde som dekoration och dekorerade oss själva och delade även ut glitter till de som inte följde guldtemat.
* Vi träffade en klasskompis som aldrig är i skolan och som vi inte sagt ett ord till som vi nu både har kramat, pratat och dansat med.
* Sanna B var ovanligt städad och lagom full, vilket ingen trodde kunde hända. 
Kvällen avslutade med att Sanna och Linda känner att det blev nog lite för mycket. Så vi kände att en promenad kanske skulle vara bra innan kusinen skulle hämta oss så vi kunde nyktra till lite. Det slutade med att vi gick ett halv kvarter, dör av utmattning, sätter oss på trottoaren, ringer Nils och säger att han ska hämta oss med bilen och sedan ligger jag raklång på asfalten. Någonting gick nog väldigt snett där

Dumma som vi var trodde vi att vi skulle kunna gå upp vid halv sju imorse och vara i skolan vid åtta, det sluatde med att Sanna och Linda kommer in på samhällslektoinen halv ett med ett helt meal från McDonals i handen och sätter sig längst bak och käkade.

 Allt som allt var det en väldigt rolig skiva, och nu längtar jag verkligen till mig egen skiva!

       
Sanna Linda partypinglor    Linda på asfalten     Sanna pratar med Nils    




 


Orkar inte

Jag orkar inte mer. Jag bryter ihop. Så mycket att göra, men ingen tid. När ska jag hinna?
Kan jag bara få fösvinna harifrån, jag orkar inte med allt på en och samma gång.

Främlingar på tunnelbanan

Idag när jag sitter på tunnelbanan på väg hem från stan kliver det på en ung man i Gullmarsplan. Mellan Gullmarsplan och Globen frågar han mig lite försiktigt "Do you speak any english?". Han hade fått ett sms från en kompis på svenska, och han förstod inte riktigt. Så jag förklarade det svåra ordet han inte förstod och trodde han nöjde sig med det så att jag kunde få återgå till min musik, men nej, han börjar fråga en massa saker som tex om jag bor i stockholm, om jag är uppvuxen här, hur jag trivs, hur gammal jag är etc. Han var ganska trevligt så jag svarar och pratar litre med honom. Sedan ger han mig beröm för min engelska som han tyckte var jätte bra. In your face Birgitta!

Jag hatar när främlingar ska börja prata med en på tunnelbanan, förstår dom inte att när man lyssnar på musik vill man vara ifred. Dom kan få fråga en fråga, men sen räcker det. Ta piken när man sätter in hörlurarna igen efter första frågan.

Flykten till landet

Efter en hel del stress och ännu mer stress på ingång kände jag och min vän Sanna att det var tid att fly stan. Så vi packde bilen och åkte till Sannas land utanför Gävle. Ett mysigt hus mitt ute i ett samhälle i skogen, perfekt för våran flykt.
Vi kom fram på eftermiddagen, och efter en titt i kylskåpet insåg vi att det fanns en hel del saker som var tvungna att inhandlas. Efter att ha handlat och lagat mat tog vi en mysig promenad i skogen, något som var väldigt uppfriskande. Vår första kväll blev en mysig kväll med en snyftar film som gjorde oss båda tårögda, Dagboken. Efter filmen tänkte vi att lite musik skulle kanske pigga upp, men när vi satte på radion spelades det endast balader, och det gjorde inte våra tårögda ögon torrare.
Dagen efter längtade vi båda efter att shoppa, så vi tog bilen in till Gävle och shoppade loss. Men utbudet i Gävle tillfredställde oss inte riktigt, så Sanna kom på att vi kunde åka till Valbo köpcentrum. Problemet var bara att ingen av oss hittade dit, så efter en hel del felkörningar och förfrågningar kom vi fram till Valbo. Det tog oss med än en timme att hitta köpcentrumet, och jag vet inte riktigt om det var värt det.
Efter en dag med shopping, kände vi båda att nästa dag skulle bli en lugn dag, så vi tog fram solstolarna och låg i solen hela dagen, och resultatet av det blev röda kinder.
Nu hade vi varit på landet i tre dagar, och nu längtade vi efter storstan. Så vi packade och åkte hem. Det var skönt att se civilisationen igen, människor och bilar var något vi inte sett mycket av det senaste dagarna.

Nu återstår det bara några dagar på lovet, och jag har inte mcyekt planerat, vilket är väldigt skönt. Jag ska till stor del fokusera på teoriprovet för körkortet på torsdag, önska mig lycka till!

Andra bullar

Då var påsk helgen över, och nu återstår endast en massa godis som bara väntar på att bli uppätet, mums!
Idag åkte jag och mamma till Sickla för att kolla om det fanns någon studentklänning, men det fanns ingen så långt ögat kunde nå. Istället åkte vi hem och bakade bullar, mina blev självklart godast.



Vad som är kvar av denna dag är att jag ska packa, eftersom jag och Sanna ska åka till hennes öand imorn och bara ta det lugnt och stressa av oss. Ska ha en hälso-resa , typ, haha! Power-walks och massor med frukt och grönsaker, nyttiga ska vi vara...

Ögongodis


  

Justin Timberlake & Pharrell Williams
Hetast just nu

Ägg

"Du ser ut som ett ägg"
- Robin Forbes till Linda

Tack älskling

Min vän Sanna

image30

Det här är min goda vän Sanna, även kallad Tutt-Sanna.
Hon har något större bröst än oss andra.
Jag umgås endast med henne för att kompensera min mindre bröststorlek.

Så mycket lättare

Det kanske finns en gud trots allt.
Idag kom det fram på naturkunskapslektionen att provet jag trodde jag skulle göra på onsdag, bara gäller dom som vill ha Vg eller Mvg, men eftersom jag inte är någon naturvetare så satsar jag endast på G och slipper då prov, och med andra ord får sovmorgon plus ett prov mindre att oroa mig över, tack gud!