På repeat i min Ipod just nu


Bakis var ordet

Som sagt var det bartömning igår på brors bra. Och baren den tömdes. Vi surplade drink efter drink och bordet var aldrig tomt på vätska, ibland hade vi till och med flera drinkar att surpla på.
Vi slöt en pakt om att alltid vara ärliga mot varandra och aldrig dömma varandra för våra handlingar, sedan dess har det haglat med erkännandes, dock endast från Annas sida.

När baren stängde gick (läs: vinglade) vi till Fenix för att möta bror. Det shotades och det dracks ännu mer. Anna lyfte en vakt och Sten sa att en annan var ful.
Fenix stängde och vi följde bror till nästa ställe, tror det hette 54 eller nåt. Här sviker minnet, men det slutar iaf med en taxi hem och i gathörnet hemma häller jag ut hela min väska på vägen för att svara i telefonen som ringer i min jacka.

Dagen har varit seg med bakishuvet som värker. Har hunnit med två donken meal och massa skitsnack med tjejerna som varit här på vår nya tradition - söndags-filmkväll med två dipper.

Nu ropar sängen och jobbet kallar imorn. Det här är Linda som signar ut, slut.

Saturday

Har skuttat runt i Skärholmens centrum idag med Sass. Käkade lunch och hade det trevligt. Var och handlade mat eftersom kylen ekade efter ost och mjölk, vi passade även på att köpa fem modetidningar att sitta och bläddra igenom.

Sitter nu i soffan och kollar på "Lords of Dog town" med Heath Ledger, en av det bättre filmerna jag sett och Heath gör den ju inte mindre intressant.

Bjuds på bartömning ikväll på brors bar med Anna och Sten, kommer bli mycket trevligt!

Bio

Sandra och jag var på bio igår och såg Batman - The dark knight. Alltid lika underhållande att umgås med min underbara syster. 
Innan bion var vi och köpte godis på vår favoritgodisaffär. Det blev jumbopåsen Arne på 1,5 kg. Vi har nu godis för ett år.
Sandra köpte även den störta drickan som var möjlig innan bion. Den innehöll ungefär en liter cola zero. Vi garvade tills vi stupade.
När det är 15 minuter kvar av filmen (som för övrigt var helt sanslöst bra, Heath Ledger är en legend och helt amazing i hela filmen) säger Sandra att hon är kissnödig, no shit Sherlock. Hon sitter och lider i fem minuter innan jag säger "spring på toa, du missar inget" varpå hon löper ur salongen. Hon hann tillbaka för att se de sista fem minutrarna och hon var väldigt lättad över att hon hann springa på toan för att kissa ut en lite cola zero.

Sandra är välrdens bästa syster och vi har alltid skitkul tillsammans. Den här veckan ensama kommer bli underbar!


Syster-time

Päronen drog till Cypern idag, FF för mig och Sandra med andra ord.
Detta firar vi ikväll genom att käka middag och gå på bio med världens största godispåse, syster-time it is.

Barnasinne

Jag tror nog att jag har ett stort barnasinne kvar.
Har precis slängt mig i min systers säng som en säl och skrattat tills magen gjorde ont.
Vuxen?

Som barn på nytt

Idag har jag lekt som ett barn igen. Jag har hoppat hopprep, klättrat i klätterställning och lekt kull.
Men jag är inte det smidiga och utttåliga lilla barn jag en gång var. Men kul var det!

Kör inte bil samtidigt som du pratar om något intressant

Sandra och jag hade varit på konsum och köpt lite söndagsgodis. Vi sätter oss i bilen igen och börjar köra iväg på den smala parkeringsremsan. Jag börjar berättar om mina nya favoritserie Life of Ryan.
I min antusiastiska berättelse om min favoritserie ignorerade jag att jag körde bil och råkade stöta till en bils sidospegel med min sidospegel.

Sandra: Du körde precis in i en bil.
Jag: Nej det gjorde jag inte.

Life of Ryan

Har hittat en ny favoritserie, Life of Ryan som går på MTV. Jag är helt såld. Ligger i sängen och plöjer igenom avsnitt efter avsnitt. Tror jag är lite småkär i Ryan (läs: snyggast i världen)


Bror, bror, bror!

Bror var som sagt på middag här igår. Alltid lika mysigt att umgås med honom. Han berättade även att när han åker till Thailnad i oktober kommer han inte hem innan han ska till Hawaii och plugga. Han ska alltså vara borta i 8 månader, det blev inte jag glad över att höra.
Så får passa på att umgås med honom de här tre veckorna nu innan han åker.

Bror är bäst!


Broooooor

Ikväll kommer älskade bror hit och lagar mat åt oss. Han ringde igår och tjatade på mig och bad mig göra en citronpaj tills ikväll.
Får passa på att umgås med honom nu innan han åker iväg till andra sidan jorden...

Tjejmiddag med massa svull

Det bjöds på middag igår hemma hos Annas syster Sara. Det blev bulgurgryta, marängsvish, chips & dipp, godis och bulle. Men gott var det!
Jag lyckades även få chokladsås i mitt hår (?) Skrattade så mycket åt Kristina så jag doppade huvet i Annas tallrik vilken bjöd på årets vstörsta och bästa skrattattack, men kul var det!

Mysigt med tjejmiddagar. Bara svulla och snacka en massa.
Idag är jag dock rund som en gris med chokladsås i håret, en dusch på det!

Tills vidare

Så, tog mig ork och var lite kreativ. Detta får duga, men är inte riktigt nöjd.

Det blir en dag i skogen

Flashbacks!
Imorn ska jag ut i skogen med min förskoleklass - hela dagen, jippie... Detta innebär matsäcks-planering, tänka på varma kläder och inte glömma sittunderlag.
Men lite trevligt kan det väl vara att få springa runt i naturen en hel dag, flashbacks från tiden då man själv gick på utflykter med skolan i skogen.

Pallevante

Hat suttit och slitit med en ny desing i en halvimme. Html koder hit och dit. Men jag blev inte nöjd. Så denna tråkiga får jag ha tills jag finner motivation igen att leta mig igenom html-världen.

Sanna åker till Barcelona

Nu åker hon igen. Denna gången är det till Barcelona. Där ska hon bo med sin kära Martin och jobba.
Kommer sakna henne lika mycket denna gång, kommer kännas tomt igen. Alltid lika tråkigt när ens kära åker långt bort, men tur är väl att internet finns så jag kan få mail varje dag!

Men jag säger bara nyår i Playa, du kommer väl?


Älskar din gumman!

Så mycket hets för att få se en val

Ikväll hade jag, Anna och Kristina tänkt ha ett Rädda Willy marathon. Vi köpte chips, dipp och cola, slet med oss Annas VHS och Rädda Willy 1 och 2. Vi kopplar in VHSen hos Kristina och är så exalterade över att få se valen. Sedan kommer det fram att filmerna är dubbade på svenska - panik utbryter för Kristina. Hon kan inte se en film som är dubbad.
Tur är då att jag tagit med dvd-versionen av Rädda Willy 1 så vi kan se den på engelskt tal, problemet är nu bara tvåan. Vi kan inte ha ett marathon utan tvåan. Så in på eniro.se och ringa ALLA videobutiker i hela Stockholm för att fråga om de har Rädda Willy 2. Ingen har den. Panik. Enda lösningen är nu att ladda ner. Kirrar tillslut biffen och lagom till att ettan är slut är den nedladdad och klar. Nu uppstår nästa problem. Kristinas sladd från datorn vill inte funka i tvn. Fuck. Enda lösningen är nu att lägga oss i sängen som tre valar och se filmen på datorn. Sagt och gjort och efter mycket om och men fick vi vårat marathon.



Söndagsmys

Två goda vänner, två filmer, två chipspåsar och två dipper.
Kan en söndagskväll bli bättre?

För mycket vin

I fredags skulle Anna bjuda mig på en tre-rätters middag, gengäld för att jag lagade mat åt henne en vecka i Playa. Det var en mycket god middag måste jag säga.

   



Förrätt: Tomat och mozarella sallad
Varmrätt: Kyckling i sås med pasta och sallad
Efterrätt: Blandade bär med smältchoklad och glass

Till efterrätten dök Kristina upp och mumsade med oss. Vi började även dricka kopiösa mängder vin, rättare sagt innan kvällen blev slut hann vi få i oss två flaskor vin var. In i dimman var det! Kvällen var väldigt roligt och oklar (som vanligt) så jag låter tre bilder tala för sig själva om hur kvällen slutade.

 


 


Kvällen då vi firade Madde

Igår var det onsdag, aka lill-lördag, och Madde fyllde 20 år. Detta var ju givetvis tvunget att firas, även om man skulle upp och jobba dagen efter.
Det börjar lite smått kaotiskt med att Anna säger 18:30 att hon inte hunnit vara på systemet än, med andra ord- panik! Jag slänger på mig kläder och lyckas nämna i farten att mina pengar kanske inte räcker men det löser sig, och rejsar med pappa i panik till Fartsa och hinner köpa vin och cider. Men Anna missförstår så hon och Kristina åker även dom till systemet. Dubbla uppsättningar vin blir resultatet, mer till helgen.

Väl hemma hos Madde börjar det hetsas. Vi dricker och vi pratar och har det trevligt. Vi pratade bla om sex, kroppar och droger. Vissa han gråta en liten skvätt och det bjöds på mycket kärlek.
Madde för sedan för sig att vi ska åka till Engelbreckt i Högdalen, vilket jag var väldigt skeptisk till. Men på nåt sätt är vi på väg och springer ut till taxin. Bråk uppstår då de skickat en stor och en liten när vi ville ha en stor men skulle få två små och taxametern tickar och arga ord utbyts. Tillsut kommer vi alla iväg i den stora och kommer fram till Engelbreckt efter ännu mer bråk om starttaxan och lurendrejeri. Vi kommer iaf in och upptäcker att de stänger om 5 min. Jag sitter på en barstol och hör plötsligt Anna utbrista "detta är min flickvän" om Kristina. Detta accelerar och det slutar med att de grundlurar en kille som försökt ragga på Kristina att de är lesbiska och varit tillsammans i snart två år. Jag sitter på min stol och försöker hålla mig för skratt så gott det går.
Tillsut kommer vi iaf därifrånoch det blev en taxi till donken i sköndal med farstamannen innan det var dags att gå hem för att skeda med Anna. Innan läggdags var den promenad med Loke; Anna satt lutad mot en lyktstolpe medans jag sprang runt och lekte med Loke.


Vaknade upp imorse och kände mig trött som en gnu, men pallrade mig iaf till tunnelbanan för att åka hem och byta om innan jobbet.


Not ready to make nice


They say time heals everything
But I'm still waiting


Första dagen i mitt nya liv?

Igår var jag trött som en gnu, total slocknade halv elva. Vaknade halv åtta imorse och väntade på samtal om jobb som aldrig kom. Skönt tänkte jag, nu har jag tid att vara duktig idag. Och det har jag varit.
Var ute på en långpromenad och gjorde även armhävningar och sit-ups (!!) Så olikt mig.
Har även fått möjlighet till jobb på Melanders Fisk, ska dit och prata i veckan.

Så idag är kanske första dagen i mitt nya liv.


Konstiga matvanor

Stekt ägg, ost, banan, tortilla dipp och tacosås.

Detta är vad min bror just nu äter till lunch.


Kräftskiva

Igår var det kräftskiva. Det var Anna och hennes syster Sara som annordnade, och ingen av dom äter kräftor så jag finner det ganska ironiskt att de skulle ha just kräftskiva.
Det var iaf en mycket trevlig kväll som började med långbord och mat. Kräftor togs fram och det bjöds även på paj, sallad, bröd och sjävklart snaps. Ingen hade tänkt på snaps så Sara hade tagit sin Absolut flaska som vi alla högg in på, eller inte jag. Det sjöngs snapsvisor och det åt kräftor. Kräftorna flög hejvilt på vår kant och en lyckades landa i mitt glas. Jag år kräftan men hällde ut cidern, felprioritering tyckte Tove.

Sedan drog kvällen igång och klockan var nio och alla började bli runda om fötterna. Det dracks, det matades sköldpaddor med chips, det sjöngs, det dansades, det sjöngs singstar, det fotades, det shotades, det hetsades och tillsut var taxin på väg och vi skulle bege oss in mot stan. Det var paryttaxi in med skönsång. Utav okänd anledning gick vi till Ice. Där dansades det utan någon hejd och jag höll på att råka i bråk med en tjej på dansgolvet. Jag mötte även en gamla klasskompis sen sexan och sprang på min högstadiekärlek som var glad över att se mig och fällde kommentaren "du är ditt samma gamla underbara du".

Anna var för full och ville hem, och vi gick till McDonalds för mat. Anna tappade sin burgare på golvet men åt efter många fula miner upp den. Karl med kannan berättade om sin värsta mardröm som jag sedan mobbade honom för resten av kvällen med roliga gester. Det togs en taxi hem och Sanna däckade halft och hängde i handtaget. Anna upptäcker till vår fasa att hon glömt nyckel och att vi är utelåsta.

Vi blev avsläppta utan för Kristina med hon och Sanna spurtade hem så Anna och jag tar en taxi till Högdalen för att möta Sara för att få nyckel. Vi väntar i en halvtimme och sedan får vi äntligen nyckeln. Taxi hem och jag skedades med jättefisken medans Anna pratade med Neil.

Kräftskivor blir aldrig som man tänkt sig...

Middagskonversation

Mamma berättar att Sandra har börjat med en dålig vana att knäcka sina fingrar och påpekar hur farligt det är.

Mormor: Näe! Sluta med det, det är ju jätte farligt!
Sandra: Du ska veta också att jag äter bränt bröd.

Min syster när hon är som charmigast och bäst.


Duktig tjej, inte gej

Vad hände med min hosta? Jo, den är nästintill borta, men har nu övergått till en rinnande näsa. Inte bra. Men jag är inte den som är den. Ikväll är det nämligen kräftis hos Rudolf (Anna) som hon annordnar med sin syster, så ingen rinnande näsa kan stoppa mig inte!
Men innan dess ska jag vara duktig och ta mig kraft att städa mitt rum och även ta mig iväg till banken så jag kan få tillbaka mina skattepengar (dom är välbehövliga just nu) Mormor är även här på besök så kanske ska passa på att umgås lite med henne nu på dagen.

Hostmedicin

Var hos farbror doktorn idag och beklagade mig över min hosta. Det resulterade i hostmedicin. Så nu ska jag ta mig en shot och sen sova gott och hoppas att hostan försvinner.

Ålder?

Vad är det med mig och min ålder? På senare tid har jag börjat höra mer och mer att jag ser yngre ut än vad jag egentligen är.
Hela veckan i Playa blev jag kallad Annas lillasyster och folk trodde jag var 12 (!?!!!) år. Idag kom en kille och skulle byta elmätaren. Han frågade om min ålder och när jag svarade 20 såg han förvånad ut. Dom får nämligen inte byta elämtaren om någon under 13 år är ensam hemma, tack för den piken.
Men att elmätarkillen kan ta fel på min ålder kan jag förstå. En osminkad, nuduschad, småsjuk och sliten Linda kanske inte ser så vuxen ut. Men en Linda fixad upp till tänderna i Playa kan jag inte förstå. Men antagligen berodde det väl på att jag umgicks med en två meter lång Anna som fick mig att se liten ut. Man kan ju alltid hoppas.

Lika som bär?


Förgyller min dag

Cheaters måste vara tv-historiens största skämt. Det är (självklart) ett amerikanskt program där man kan anlita en privatdetektiv som kolla upp om ens partner är otrogen om man har misstänker om det. När detektiven fått fram material får personen se på det och sedan konfrontera sin partner när den är med personen den är otrogen med. Allt detta filmas också. Så mycket drama. Men ack så underhållande! Så roligt att se alla dessa hysteriska människor som skriker och gormar. Detta förgyller verkligen min dag idag.

Fast ingenting är bättre än Paradise Hotel. Det är min milstolpe varje dag. Jag är en riktig Paradise Hotel- nörd.  



    

Ingen bra dag

"I don't want to work today"

Halsen värker så mycket att det börjar göra ont i öronen. Jag hostar tills det kommer blod. Jag börjar gråta vid själva tanken på att åka och jobba.

Jag vill inte. Jag gråter.

Jag vill bara dra täcket över huvet och aldrig med vakna, jag känner mig värdelös som människa.
Jag längtar tills jag slipper det här. Vakna upp varje dag och inte veta vart jag ska jobba eller vilka tider, jag vill bort från det. Det passar inte mig längre.

Dagens låt


Så mycker Playa minnen.
Så mitt liv just nu.

"I dont wanna work today"