Tonight is the night

Idag smäller det! Idag ska vi nämligen fira att jag fyllt systemet. Släkten kommer hit och även alla mina underbara damer. Vi ska äta, umgås och framför allt - festa så det inte finns någon morgondag! Det finns alkohol så vi kan försörja ett helt landslag och ikväll finns inga gränser. Min trädgård kommer förvandlas till partycentrum nr 1 där både gamla och unga festar gärnet.

Jag säger bara: Linda till landslaget, tjalalalala!

Vilken hetta

Vilken värme, phuuu! Har legat ute en stund men hettan vinner, jag pallar inte ligga för länge utan svalka och vattensprutan hjälper inte längre. Men, jag ska väl inte klaga, solen och värmen är ju äntligen här!

En ny älskling

Igår fick jag världens bästa present - en bärbar dator! Den har konstant vilat i mitt knä sen jag fick den och den är min nya älskling!

image168
Här är min nya bebis!

B-Day

För det är ingen vanlig dag, för det är Lindas födelsedag
HURRA HURRA HURRA

ESC

Nu är det dags för Eurovision Song Contest. Hela familjen sitter bänkad i soffan. Vi har dukat upp med glass, godis, popcorn och jordgubbar. Nu ska vi svulla och snacka skit om alla bidrag. Heja Sverige!

image167

Vakna tidigt

Imorse vaknade jag klockan 8:15. Jag hatar att vakna tidigt på helgen när man faktiskt får sova hur länge man vill. Jag vred och vände mig men kunde inte somna om. Har legat och väntat på att syster ska vakna så vi kan åka till Skärholmen och shoppa, men hon vaknade aldrig så jag har precis varit inne och hoppat i hennes säng. Nu ska jag bara vänta på att hon blir klar så vi kan åka.


Kosta vad det kosta vill

Idag tog jag mig äntligen i kragen och gick till skomakaren med ett par skor jag tänkt laga i ett år. Det är ett av mina absoluta favoritpar och en sommar utan dom är otänkbart, så det fick kosta vad det kosat ville. Det kostade 240 kronor och lite motvilligt gick jag med på det. Nu ska jag ta mig tusan sova med skorna på!

Riktig kärlek

Fotboll och jag har en speciell relation. Häromdagen var jag och kollade på en fotbollsmatch. Det var min gamla mellanstadie skola som hade den årliga "6orna mot lärarna-matchen" och jag hade turen att vikariera den dagen så jag fick se.
Innan matchen pirrade det i hela kroppen och jag hade fjärliar i magen. När visselpipan tjöt och matchen började rös jag till i hela kroppen. Det var en sån otrolig känsla att få stå där och kolla att jag inte fann några ord, jag var så lycklig. Jag hade fjärliar i magen, det pirrade i hela kroppen och jag bara stod och log när jag kollade på.

Fan vad jag saknar fotbollen...

God morgon-kram

Är inte det bästa som finns att bli väckt av en mysig älskling som kryper närmare i sängen för att ge en morgon kram?
Det förgyller i alla fall min dag.

Pssst...

Nu är det endast 1 vecka kvar tills min stora dag!!!

Handikapad

Hallelulja! Äntligen har vi internet. Vårt internet har inte fungerat på två dagar och jag har kännt mig handikapad. Det finns knappt nåt att göra när man inte kan sitta vid datorn, tragiskt men sant. Så äntligen kan jag få tillbaka mitt gamla, slappa, sega och dator-styrda liv, halleluja!

Allergi

Usch, den här tiden på året är det värsta för mig. Min allergi har nåt sitt värsta stadium. Min näsa är täppt och rinner, jag nyser konstant och det kliar. Helst av allt vill jag bara ligga nerbäddad i sängen.

Gula skor

Jag har fastnat för färgen gult när det gäller allt; kläder, skor, accesoarer - you name it. Och idag snubblade jag över att par skor som jag dregglar efter. Det var kärlek vid första ögonkastet!
Dessa kommer nog snart sitta fin fint på mina fötter, jag menar, man måste ju kunna unna sig själv nånting när man snart fyller år.

product view of: Pump w/high heel

Pssst...

... nu är det bara två veckor kvar tills jag fyller 20 år, glöm inte bort det.

Stoppad

I lördags när jag och Kristina hade hämtat upp Sanna i Hökarängen hände det - jag blev stoppad av polisen! 
De stod snällt vi vägkanten och vinkade in mig. Fordon- och förarkontroll var det. Jag sträckte nervöst fram mitt körkort som han kikade på, han lyste lite med sin ficklampa på bilen och sedan fick jag blåsa. Sedan fick jag köra vidare och ha en trevlig kväll. Inget märkvärdigt.
Men efteråt skakade jag i hela kroppen. En av mina största farhågar hade hänt, och det var inte alls farligt! Jag är alltid nervös över att bli stoppad och när jag väl blev det så var det inte farligt, som att visa leg när man går på krogen plus att man ska blåsa lite.

Så nu kan jag stolt säga att jag är ingen roukie längre. Jag är erfaren och har blivit stoppad av polisen. Det ni.

Soooool

Även idag sken solen, helt underbart! Har tillbringat hela dagen i solen med Sofie. Vi har haft picknick, hur mysigt som helst. Köpte med oss muffins och jordgubbar och satte oss i solen och goffade och snackade skit, en perfekt dag i solen med andra ord.

Lördag hos Nille

Igår var det kalas hos vår vän Nille som fyllt år. Eftersom Tyresö är för långt bort för ett kollektivt allternativ hem så tog jag en nykter kväll och agerade taxi. Fanny var en latmask och bangade även fast vi stod utanför hennes fönster och tutade och skrek, så det blev jag, Sanna och Kristina som begav oss.
Det var en trevligt tillställning, med undantag - musiken dog och vi fick underhålla oss själva. Men när den väl fungerade pumpade vi 90-tals klassiker som Spice Girls, Aqua, Backstreet Boys, Scooter och E-Type, mycket trevligt var det. Smyglyssnande på konversationer om solglasögon var också något vu underhöll oss med, för en livlig diskution om en mans solglsaögon som någon påstod var dambrillor spårade och höll på en 1 timme.
Efter en stund upptäckte vi att hela lägenheten började sina på människor, gick alla hem tänkte vi? Nej, alla satt och spelade Guitar Hero, suck!

När klockan började närma sig halv två kände jag att ögonen började somna. Så vi tog våra pinalen och åkte hem och sov.


Underbart väder!

Oj oj oj vilken värme det är idag! Solen steker verkligen. Jag har legat och göttat mig i solen hela dagen och nu börjar den kräftröda färgen komma smygande, sexigt. Men med en omgång av sol imorn med så kanske man kan få sig en någorlunda snygg färg som inte ingår i den röda familjen.

Grillning

Igår var vi damer hemma hos Kristina för en mysig grillkväll. Vi 6 kom vi, och vid 8 tiden började maten bli klar. Det där med att vara snabba och laga mat är inte våran grej. Det skulle kokas majs, tinas kyckling, göra grillspett, göra guacamole och trä på kycklingen på spätt. Så det tog sin lilla tid. Innan middagen hade vi även hunnit trycka i oss en chips påse som för-snacks. Efter middagen hade vi alla hamnat i matkoma efter det otroligt goda maten, men det stoppade oss inte att hugga in på den ofantligt stora godispåsen.

Så skönt att värmen äntligen har kommit så man kan ha mysiga grillkvällar!

SM3B Skiva

Ja, igår var jag och Sanna på våra arvtagares skiva, nämligen Ridarfjärdens nya Sm3b. Vi började kvällen hemma hos mig, vi sänkte varsin flarra vin och drog på vingliga fötter in mot Fasching. Väl där möts vi av våra gamla lärare, Hans-Olof, Erland och Alexander, ett kärt återseende! 
Sedan dansade vi fötterna av oss på dansgolvet till bland annat "När vi gräver guld i USA", Spice Girls och massa andra gamla godingar. Älskar att det spelas gamla godingar på skivor, det är då det är som roligast att skaka rumpa. 
När klockan började närma sig halv tre kände vi gamlingar att det var dags att dra sig hemmåt. Vi delade en taxi - 200 kronor till Hökarängen med släpp i Sockenlan, det kallar jag ett kap. 

Aldrig mer vimmelbilder

Den här bilden förföljer mig i mina drömmar. Första gången jag såg den tyckte jag att jag såg snygg ut. Andra gången med. Men tredje gången började jag se lite konstig ut och nu hatar jag den. Kan jag bli ännu svettigare, fulare eller rundare i ansiktet? Jag mår dåligt bara jag ser den och vill att den ska försvinna ur mina drömmar.


image166
Det här är anledningen till varför man springer när man ser vimmelfotagraferna och inte går med på att ta en bild, det är omöjligt att bli snygg.

Ensam

Sitter just i skrivande stund ensam hemma hos Robin. Han själv är och jobbar och hans päron är på Mallorca. 
Hur ska jag utnyttja läget bäst? Springa runt naken och sjunga? Hoppa i sängen? Äta upp hela skafferiet?
Jag tror jag kör en blandning av allt. 

Vad gör man?

Vad gör man en fredagskväll när planerna spricker och man sitter och undrar vad i hela fridens namn man ska ta vägen en kväll som denna? Jo, man tar en spelkväll med familjen.
Det har jag precis haft. Vi ha spelat kort och umgåtts och skrattat. Mysigt och trevligt.

image165


Nu ska jag återgå till mitt The Hills tittande och vänta på att min festande pojkvän börjar sakna mig och slår mig en pling så jag får prata med honom.